CURSURI ONLINE

Curs eficient de Managementul stresului – managementul stresului elena.cozma-echilibru
in totalitate online
Stresul este inevitabil in viata noastra. Gestionat cu abilitate, el poate constitui un combustibil pentru a ne atinge scopurile propuse, ajutandu-ne sa obtinem maximum de productivitate. Scapat insa de sub control, ne poate coplesi, ne poate genera haos, ducand la deprecierea vietii si  la degradarea starii de sanatate.
Cursul va ofera o trusa unica si originala de gestionare a stresului, abilitatile oferite fiind valabile si aplicabile pentru toate circumstantele vietii. Achizitionandu-l, va veti face un cadou nepretuit.
 
Continutul cursului:
 
1. Cursul in format .pdf din cuprinsul caruia amintim:informatii utile despre cauzele si efectele stresului, recunoasterea lui dupa simptome,  tehnici practice, concrete prin exercitii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative, tehnici de reducere rapida a tensiunii psihice prin respiratie (exercitii realizabile cu 5 minute inainte de o situatie generatoare de stres), tehnici alternative si multe altele adaptate diferitelor tipuri de personalitate.
 2. Teste de evaluare a nivelului de stres;
3. Cursul in format audiobook, putand fi folosit in timpii morti, in timp ce calatoriti etc. – in format audio;
4. Tehnica audio de relaxarepentru reducerea nivelului de stres si generarea echilibrului si armoniei la nivel fizic, mental si emotional – in format audio;
5. Inductie transa hipnotica de eliminare a nelinistilor, pentru obtinerea unei stari de relaxare, armonie si echilibru interior – in format audio;
6. Bonus: Exercitiu de exersare si dobandire a asertivitatii (a fi in acord cu ceea ce ne dorim: a putea refuza, a putea cere, a primi complimente etc.)
Costul cursului-  130 lei, reprezentand cursul in format .pdf, cursul in format audio (audiobook), testele de evaluare a stresului, kitul audio cu tehnica de relaxare si inductia hipnotica de reducere a nelinistilor si framantarilor interioare (in format audio), bonusul: exercitii de asertivitate. In cost sunt incluse si transmiterea prin posta a diplomei de parcurgere a cursului si factura fiscala.
Cum poti comanda si intra in posesia cursului ?
Puteti achita contravaloarea cursului (130 lei) prin transfer bancar online sau prin ordin de plata (OP) in contul Cabinetului de psihologie Elena Cozma:
Cont curent: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX, deschis la Banca Transilvania
Dupa achitarea cursului si trimiterea confirmarii platii prin email, telefon, SMS, trimiteti un mesaj la contact@cabinetdepsihoterapie.ro, specificand: numele, prenumele si indicand adresa de email la care doriti sa primiti cursul, materialele audio.
Factura fiscala si Diploma de parcurgere a cursului le veti primi prin posta, la o adresa postala indicata de dv.
In termen de 48 de ore de la primirea email-ului cu confirmare a platii, noi va vom transmite cursul la adresa de email indicata de dumneavoastra.
Informatii de contact psih.Elena Cozma:
email: contact@cabinetdepsihoterapie.ro
tel.: 0733.558.031
www.psihoterapieconfident.ro; www.cabinetdepsihoterapie.ro
 
Comanda cursul:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 
“Secretele atingerii succesului in business, in conditiile actuale” – Curs onlinecurs succes
 
Esti nemultumit de veniturile actuale si de ceea ce faci? Te gandesti sa incepi propria afacere dar te temi de esec, ai o afacere si nu esti multumit de evolutia ei sau pur si simplu nu stii catre ce sa te reorientezi?
Plecand de la un bun manager personal, putem ajunge la un bun management al propriei afaceri. Doriti sa preluati controlul si sa incercati o noua abordare care va va conduce catre reusita ? Ati gasit cursul potrivit !
Kitul este compus din:
– 1 curs realizat din perspectiva unor manageri profesionisti, experimentati, cu rezultate remarcabile in parcursul lor : de la structurarea ideii de business pana la savurarea profiturilor excelente;
– 1 curs realizat din perspectiva psihologiei afaceristului, a influentarii lucrurilor pentru succesul tau : de la automotivare, gasirea afacerii potrivite pe structura si abilitatile tale, mobilizarea resurselor interioare in termeni pozitivi si productivi, evitarea autosabotorilor (evitarea, amanarea, motive irationale), organizarea agendei si respectarea termenelor, pana la gustul succesului !
– Certificat de parcurgere a Cursului “Secretele afacerii de success”, transmisibil online sau la sediul din Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, sector 5, Bucuresti (langa Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Cursurile sunt in format electronic, transmisibile prin email si contin ca BONUS materiale referitoare la :
– Asertivitate – informatii utile si exercitii practice pentru insusirea calitatii de a spune lucrurilor pe nume, de a spune celorlalti ce doresti si ce nu doresti, fara teama de a strica relatia sau a le agata orgoliul ;
– Atingerea obiectivelor – chestionar ;
– Managementul conflictelor.
In decurs de 2 saptamani de la achizitionarea cursului,veti putea primi consultanta gratuita pentru:
– Managementul vanzarilor ;
– Managementul timpului ;
– Managementul dezvoltarii afacerilor ;
– Structurarea si demararea unui business de succes ;
– Dezvoltarea unui business de succes ;
– Analiza vanzarilor ;
– Analiza stocurilor ;
– Analiza financiara ;
– Consiliere gratuita pentru situatii personale referitoare la aspectele psihologice legate de succesul in afaceri.
Pretul cursului: 100 lei.
Cum poti comanda si intra in posesia cursului ?
Puteti achita contravaloarea cursului: 100 lei prin transfer bancar sau prin ordin de plata (OP) in contul Cabinetului de psihologie Elena Cozma:
Cont current: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX, deschis la Banca Transilvania
Dupa achitarea cursului si confirmarea platii, trimiteti un mail la contact@cabinetdepsihoterapie.ro, specificand: numele, prenumele si indicand adresa de email la care doriti sa primiti cursul, materialele suplimentare si diploma.
In termen de 48 de ore de la primirea email-ului, noi va vom transmite cursul la adresa indicata de dumneavoastra.
Numar de contact:
Consiliere manageriala legata de succesul in afaceri: 0733.536.512
Consiliere psihologica legata de succesul in afaceri: 0733.558.031
 
Comanda cursul:
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Curs online pentru studenti, masteranzi si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica. Pentru persoanele care si-ar dori sa participe dar nu au cum, exista varianta cursului online.
Participarea la programele de practica psihologica online ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice , insusirii abilitatilor practice si cunostintelor teoretice de abordare a unei palete cat mai largi de posibile dificultati in sfera psihologica, de la primul contact telefonic/email prin care clientul/pacientul solicita o programare, pana la ultima sedinta cand se finalizeaza demersul terapeutic.
Modulul este format din 30 ore,  impartite in 6 sesiuni a cate 5 ore (vezi prezentarea sesiunilor mai jos), utilizandu-se o abordare eclectica, cu elemente din diverse psihoterapii: cognitiv-comportamentale, programare neurolingvistica, terapii scurte orientate pe solutii, terapii de familie/cuplu, art-terapie, hipnoza clinica, psihodrama, psihosexologie etc.
Continutul cursului: inregistrarile audio ale fiecarei sesiuni din cele 6 plus materialele aferente care vor constitui mapa de curs/caietul de practica. Materialele audio si cele in format word vor fi transmise prin email (in maxim 48 ore de la achitare), dumneavoastra urmand sa le descarcati in calculator si sa printati mapa de curs.
Adeverinta de practica si certificatul de participare le veti primi semnate si parafate in original, prin posta, impreuna cu factura. Pentru adeverinta este nevoie de numele si prenumele dv. (asa cum sunteti inregistrat la facultate), adresa completa la care doriti sa primiti adeverinta, universitatea/facultatea/anul/nr. de ore necesare pentru practica psihologica.
Structura Variantei I:
Sedinta 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie / consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sedinta 2 : a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana; Demonstratii hipnoterapie – teste de sugestibilitate (pendulul lui Chevreul, testul imposibilitatii ridicarii bratului), renegocierea relatiei adult/copilul interior, desensibilizarea gradata in imaginar, teme de imagerie dirijata etc. ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. b) Pierderea cuiva drag; Separatie; Doliu. Studii de caz.
Sedinta 3 : a) Abordarea anxietatii: atacuri de panica, fobii, ticuri, stres; Aplicatii practice in abordarea anxietatii; Studii de caz.
Sedinta 4 : a) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie); Aplicatii practice; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertiva; Managementul conflictelor.
Sedinta 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice- tema joc de protagonist; Exemplificare ora de dezvoltare personala; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sedinta 6 : a) Abordarea copiilor in psihoterapie/consiliere psihologica. b) Gelozia – abordare terapeutica. Studii de caz.
Costul : 280 lei/modul (30 ore). Puteti beneficia de reducere la achizitionarea ambelor module (60 h): 400 lei / 2 module. Click aici pentru cele doua cursuri cu reducere, pentru 60 ore.
Modul de plata a cursului:
a) prin ORDIN DE PLATA in contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau
b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:
Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX
Coordonator curs : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Contact pentru informatii si lamuriri suplimentare : contact@cabinetdepsihoterapie.ro ; tel. : 0733.558.031  www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php

Persoanele cu cont pe facebook, pot deveni membre in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »

 
 
 

Curs online pentru studenti, masteranzi si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica. Pentru persoanele care si-ar dori sa participe dar nu au cum, exista varianta cursului online.
Participarea la programele de practica psihologica online ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice , insusirii abilitatilor practice si cunostintelor teoretice de abordare a unei palete cat mai largi de posibile dificultati in sfera psihologica, de la primul contact telefonic/email prin care clientul/pacientul solicita o programare, pana la ultima sedinta cand se finalizeaza demersul terapeutic.
Modulul este format din 30 ore,  impartite in 6 sesiuni a cate 5 ore (vezi prezentarea sesiunilor mai jos), utilizandu-se o abordare eclectica, cu elemente din diverse psihoterapii: cognitiv-comportamentale, programare neurolingvistica, terapii scurte orientate pe solutii, terapii de familie/cuplu, art-terapie, hipnoza clinica, psihodrama, psihosexologie etc.
Continutul cursului: inregistrarile audio ale fiecarei sesiuni din cele 6 plus materialele aferente care vor constitui mapa de curs/caietul de practica. Materialele audio si cele in format word vor fi transmise prin email (in maxim 48 ore de la achitare), dumneavoastra urmand sa le descarcati in calculator si sa printati mapa de curs.
Adeverinta de practica si certificatul de participare le veti primi semnate si parafate in original, prin posta, impreuna cu factura. Pentru adeverinta este nevoie de numele si prenumele dv. (asa cum sunteti inregistrat la facultate), adresa completa la care doriti sa primiti adeverinta, universitatea/facultatea/anul/nr. de ore necesare pentru practica psihologica.
Structura Variantei a II-a :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana (altele decat cele prezentate la modulul I); Demonstratii hipnoterapie – tehnici de testare a sugestibilitatii (oscilatia corpului, tehnica fixarii ochilor), “refacerea scenariului”, ancorarea intr-o stare resursa, exercitiu de mobilizare a resurselor interioare, exercitiu pentru rezolvare de probleme etc.; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie.Autohipnoza; b) Terapia durerii. Studii de caz.
Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sesiunea 6 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 280 lei/modul (30 ore). Puteti beneficia de reducere la achizitionarea ambelor module (60 h): 400 lei / 2 module. Click aici pentru cele doua variante cu reducere, pentru 60 ore.
Modul de plata a cursului:
a) prin ORDIN DE PLATA in contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau
b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:
Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX
Coordonator curs : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Contact pentru informatii si lamuriri suplimentare : contact@cabinetdepsihoterapie.ro ; tel. : 0733.558.031 ; www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php

Persoanele cu cont pe facebook, pot deveni membre in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »

Practica psihologica ONLINE (pt.60 ore) – Varianta I si a II-a, Kit de psihoterapie A-Z

Cursuri online pentru studenti, masteranzi si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica
Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica. Pentru persoanele care si-ar dori sa participe dar nu au cum, exista varianta cursului online.
Participarea la programele de practica psihologica online ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice , insusirii abilitatilor practice si cunostintelor teoretice de abordare a unei palete cat mai largi de posibile dificultati in sfera psihologica, de la primul contact telefonic/email prin care clientul/pacientul solicita o programare, pana la ultima sedinta cand se finalizeaza demersul terapeutic.
Cele doua Variante insumeaza impreuna 60 ore, fiecare varianta fiind impartita in 6 sesiuni a cate 5 ore (vezi prezentarea sesiunilor mai jos), utilizandu-se o abordare eclectica, cu elemente din diverse psihoterapii: cognitiv-comportamentale, programare neurolingvistica, terapii scurte orientate pe solutii, terapii de familie/cuplu, art-terapie, hipnoza clinica, psihodrama, psihosexologie etc.
Continutul cursurilor: inregistrarile audio ale fiecarei variante plus materialele aferente care vor constitui mapele de curs/caietele de practica. Materialele audio si cele in format word vor fi transmise prin email (in maxim 48 ore de la achitare), dumneavoastra urmand sa le descarcati in calculator si sa printati mapele de curs.
Adeverinta de practica si certificatul de participare le veti primi semnate si parafate in original, prin posta, impreuna cu factura. Pentru adeverinta este nevoie de numele si prenumele dv. (asa cum sunteti inregistrat la facultate), adresa completa la care doriti sa primiti adeverinta, universitatea/facultatea/anul/nr. de ore necesare pentru practica psihologica.
Structura Variantei I:
Sedinta 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie / consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sedinta 2 : a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana; Demonstratii hipnoterapie – teste de sugestibilitate (pendulul lui Chevreul, testul imposibilitatii ridicarii bratului), renegocierea relatiei adult/copilul interior, desensibilizarea gradata in imaginar, teme de imagerie dirijata etc. ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. b) Pierderea cuiva drag; Separatie; Doliu. Studii de caz.
Sedinta 3 : a) Abordarea anxietatii: atacuri de panica, fobii, ticuri, stres; Aplicatii practice in abordarea anxietatii; Studii de caz.
Sedinta 4 : a) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie); Aplicatii practice; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertiva; Managementul conflictelor.
Sedinta 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice- tema joc de protagonist; Exemplificare ora de dezvoltare personala; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sedinta 6 : a) Abordarea copiilor in psihoterapie/consiliere psihologica. b) Gelozia – abordare terapeutica. Studii de caz.
Structura Variantei a II-a :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana (altele decat cele prezentate la varianta I); Demonstratii hipnoterapie – tehnici de testare a sugestibilitatii (oscilatia corpului, tehnica fixarii ochilor), “refacerea scenariului”, ancorarea intr-o stare resursa, exercitiu de mobilizare a resurselor interioare, exercitiu pentru rezolvare de probleme etc.; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie.Autohipnoza; b) Terapia durerii. Studii de caz.
Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere (altele decat cele exemplificate la varianta I).
Sesiunea 6 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 400 lei/ambele variante (60 ore).
Modul de plata a cursurilor:
a) prin ORDIN DE PLATA in contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau
b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:
Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX
Coordonator curs : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Contact pentru informatii si lamuriri suplimentare : contact@cabinetdepsihoterapie.ro ; tel. : 0733.558.031 ; www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php

Persoanele cu cont pe facebook, pot deveni membre in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »

 

Un comentariu

  • Dogaru Oana Laura

    Sufletul se vindeca tot cu suflet.Cuvintele pot face minuni.ele aung la nivel de subconstient schimbandu-ne pesonalitatea Cuvindele formeaza gandurile noastre

Lasă un răspuns