Practica psihologica ONLINE, Varianta nr.2 – PSIHOTERAPIE, KIT EFICIENT

Curs online pentru studenti, masteranzi si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.

Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica. Pentru persoanele care si-ar dori sa participe dar nu au cum, exista varianta cursului online.
Participarea la programele de practica psihologica online ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice , insusirii abilitatilor practice si cunostintelor teoretice de abordare a unei palete cat mai largi de posibile dificultati in sfera psihologica, de la primul contact telefonic/email prin care clientul/pacientul solicita o programare, pana la ultima sedinta cand se finalizeaza demersul terapeutic.

Modulul este format din 30 ore,  impartite in 6 sesiuni a cate 5 ore (vezi prezentarea sesiunilor mai jos), utilizandu-se o abordare eclectica, cu elemente din diverse psihoterapii: cognitiv-comportamentale, programare neurolingvistica, terapii scurte orientate pe solutii, terapii de familie/cuplu, art-terapie, hipnoza clinica, psihodrama, psihosexologie etc.

Continutul cursului: inregistrarile audio ale fiecarei sesiuni din cele 6 plus materialele aferente care vor constitui mapa de curs/caietul de practica. Materialele audio si cele in format word vor fi transmise prin email (in maxim 48 ore de la achitare), dumneavoastra urmand sa le descarcati in calculator si sa printati mapa de curs.

Adeverinta de practica si certificatul de participare le veti primi semnate si parafate in original, prin posta, impreuna cu factura. Pentru adeverinta este nevoie de numele si prenumele dv. (asa cum sunteti inregistrat la facultate), adresa completa la care doriti sa primiti adeverinta, universitatea/facultatea/anul/nr. de ore necesare pentru practica psihologica.

Structura Variantei nr.2 :

Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.

Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana (altele decat cele prezentate la modulul I); Demonstratii hipnoterapie – tehnici de testare a sugestibilitatii (oscilatia corpului, tehnica fixarii ochilor), “refacerea scenariului”, ancorarea intr-o stare resursa, exercitiu de mobilizare a resurselor interioare, exercitiu pentru rezolvare de probleme etc.; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie.Autohipnoza; b) Terapia durerii. Studii de caz.

Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.

Sesiunea 4 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.

Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.

Sesiunea 6 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 280 lei/modul (30 ore). Puteti beneficia de reducere la achizitionarea ambelor module (60 h): 400 lei / 2 module. Click aici pentru cele doua variante cu reducere, pentru 60 ore.

Modul de plata a cursului:
a) prin ORDIN DE PLATA in contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau

b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:

Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX

Coordonator curs : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.

Contact pentru informatii si lamuriri suplimentare:

Email: contact@cabinetdepsihoterapie.ro

Tel. : 0733.558.031