Atelier de CONSTELAŢII FAMILIALE ONLINE

constelatii familiale online
 • octombrie 8, 2023
 • 11:00 - 16:00
 • ONLINE
 • 0756.310.661, 0730.811.997, 0752.134.662

Constelații familiale ONLINE 

Atelier ONLINE practic pentru rezolvarea dificultăților relaționale și emoționale

folosind Constelații familiale

 

 

Atelierul ONLINE de Constelații familiale oferă participanților posibilitatea de a găsi soluții practice pentru depășirea dificultăților din viața lor. Fie că este vorba de relația de cuplu, de relația părinți – copii, relațiile profesionale sau de gestionarea blocajelor, a stărilor de apatie, tristețe, anxietate, vinovăție, neîncredere, frică, frustrare, etc.

Dacă ești în căutarea unei modalități profunde și eficiente prin care să identifici sursa nemulțumirilor din viața ta și să găsești răspunsuri concrete la întrebările pe care ți le adresezi de mult timp, atunci acest atelier este pentru tine.

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA atelierul de Constelații familiale ONLINE:

În cadrul workshop-ului se utilizează  Constelațiile familiale (după metoda lui Bert Hellinger) care reprezintă o modalitate extrem de profundă cu ajutorul căreia ajungi:

– să vindeci răni preluate din generație în generație;

– să descarci poveri pe care le porți din iubire și fidelitate față de anumiți ascendenți, fără să ai habar;

– să renunți la ceea ce ai preluat din arborele tău și te-a afectat în toată viața;

– să te desprinzi de destinul tragic al ascendenților tăi;

– să începi să îți croiești propriul destin așa cum ți l-ai visat dintotdeauna, dar nu ai avut capacitatea să ți-l trăiești.

 

CUM SE DESFĂȘOARĂ ATELIERUL ONLINE:

În cadrul atelierului se vor lucra situațiile concrete ale persoanelor dornice de a schimba macazul vieții lor, garantându-le confidențialitatea deplină.

Dacă sunt mai mult de 4 persoane care vor să lucreze o situație personală, se va aplica sociometria și grupul va decide care participant va fi ales, după sistemul rezonării celor mai mulți dintre participanți cu tema care se dorește a fi explorată.

Dacă vrei să lucrezi o situație personală, vei fi întâmpinat cu îngăduință, răbdare, confidențialitate și profesionalism și vei prezenta situația ta concretă în fața grupului de participanți.

Chiar dacă atelierul se desfășoară online, energia câmpului morfogenetic ce se va crea în cadrul grupului va avea efecte similar cu cele ale întâlnirilor în sală.

Cum se desfășoară exact o constelație familială?

Vei fi invitat să prezinți mai întâi tema pe care dorești să o lucrezi (care poate fi o dificultate din viața ta, un impas, un blocaj, o nemulțumire, o suferință, ceva la care nu ai găsit încă un răspuns în urma diverselor căutări, etc).

Apoi vei fi invitat să alegi câteva persoane din cele prezente online pentru a reprezenta anumiți membri ai familiei tale, după care tu te vei așeza la loc iar ei vor începe să rezoneze, recreând și punând în scenă energia celor pe care îi reprezintă.

Ceea ce va urma, te va uimi și îți va putea deschide calea unei înțelegeri profunde a modului în care tu te-ai construit, ca om: persoanele alese de tine vor începe să se comporte exact precum membrii familiei tale (pe care nu i-au văzut în viața lor) și îți vor arăta, ca într-o piesă de teatru, care sunt nodurile și suferințele de care e bine să te ocupi pentru a te elibera pe tine și întregul tău arbore genealogic.

Constelația va evolua apoi în funcție de intervenția facilitatorului și de modificările pe care le propune sau de ceea ce iese la iveală din sistemul tău familial și merită explorat. Pot exista momente de impact emoțional profund, de conștientizări uimitoare și de descărcări energetice de care unele persoane se tem fără să știe, de fapt, ce efect miraculos au.

Uneori finalul este imprevizibil însă din experiențele atelierelor trecute, îți putem spune că vei simți că ți se ridică o mare povară de pe umeri și din suflet.

Facilitatorul te va asigura că se va opri doar atunci când energia constelației este una pozitivă, când vibrația iubirii și a acceptării umple rupturile îndelungate și golurile neclarificate până atunci.

Se spune că efectul unei constelații evoluează timp de o lună de la punerea ei în scenă, iar efectele vizibile în relațiile tale apropiate vor dura… o viață.

CARE ESTE ATITUDINEA OPTIMĂ PENTRU A PARTICIPA LA UN ASTFEL DE ATELIER:

Unele persoane poate au mai lucrat constelații cu alți facilitatori. Propunerea noastră este să ai deschidere pentru a observa stilul personal al Deliei Neda de a aborda această metodă.

Ea pune accent pe energia creată în sală, între membrii grupului, pe relația dintre ea, ca facilitator, și fiecare participant, pe răbdarea ei și a fiecăruia de a asculta, de a îngădui, de a primi, de a conține, de a susține, de a oferi.

Pentru ea esențial în cadrul atelierului nu este să arate câte cunoștințe și aptitudini deține, ci să permită persoanei care lucrează situația concretă să se simtă confortabil, să își găsească încrederea, curajul de a se deschide, de a deveni vulnerabil, sincer, autentic.

La finalul unei constelații, cea mai valoroasă reușită este sentimentul de ușurare, de împăcare cu sine și cu ceilalți, de acceptare, de iertare, de iubire.

Delia Neda nu încurajează experiențele de tip catharsis și este în permanență preocupată de starea psihoemoțională a tuturor celor prezenți. La atelierele ei se râde mult, se plânge profund și eliberator, se vine cu bucurie și se pleacă plutind.

Cine poate participa la acest Atelier ONLINE de Constelații familiale?

Orice persoană care este interesată de:

– relaționare sănătoasă (cu partenerul, cu copilul, cu părinții, cu colegii, cu șeful, cu profesorul, cu SINE etc.)

– înțelegerea semnalelor corpului său – somatizări

– dezvoltarea de sine (Constelațiile familiale nu reprezintă o formă de terapie propriu-zisă, însă poate avea efecte terapeutice profunde. Accentuăm faptul că ea nu exclude practicarea altor metode, tehnici sau terapii clasice sau alternative și nu intră în conflict cu credințele religioase).

Desigur, nu toți participanții vor lucra situații personale în cadrul unui atelier.

Se vor lucra doar situațiile concrete a 4 dintre participanți.

Poți veni doar să asiști, iar astfel îți vei aduce contribuția față de întregul grup, prin prezența ta și prin faptul că poți fi ales să reprezinți pe cineva sau ceva.

Din experiența și feedback-ul celor care au fost la atelierele Deliei, niciun participant nu încheie workshop-ul fără beneficii personale. Fiecare se regăsește în cel puțin o situație pe care unul dintre participanți o expune și lucrează, iar prin identificarea cu relațiile sau cu situațiile colegilor, se produc transformări extraordinare și la cei care nu au lucrat efectiv o temă de viață.

FACILITATOR atelier ONLINE Constelații familiale :

Delia NEDA a urmat perioada de formare între anii 2019 și 2021 și a devenit practician și formator în Metoda ESPERE® acreditată de Institutul ESPERE International, fiind înscrisă pe site-ul oficial: https://www.institut-espere.com/formateur-praticien-1225.php

Delia este specializată și în Constelații familiale (mai întâi în metoda folosind obiecte și apoi în cea folosind persoane).

A organizat peste 50 de ateliere (online și în sală) și a oferit câteva sute de ședințe individuale folosind aceste două metode.

Din 2018 este consilier pentru dezvoltare personală, consilier pentru ateliere de cuplu, facilitator pentru grupuri, practician și consilier NLP, trainer și formator acreditat de Ministerul Muncii şi face parte din echipa Centrului Confident.

Vino să trăiești energia specială ce se creează în cadrul atelierelor organizate de ea prin pasiunea și harul care o diferențiază de alți facilitatori. Mai multe despre Delia NEDA aici:

DATE SUSŢINERE Atelier ONLINE de Constelații familiale:

 • Duminică, 08 octombrie 2023, orele 11:00-16:00

Se vor lucra 4 situații personale. Fiecare situație lucrată durează aproximativ 1 oră, iar la început și între vizualizări se mai adaugă câte 10 min). Este posibil ca ora de finalizare a atelierului să depășească cu până la 30 minute intervalul stabilit.

LOCAȚIA: 

 • ONLINE, folosind platforma Zoom

TAXA de PARTICIPARE*:  

 • 500 lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate!

REDUCERI*:

 • 300 lei/participant, indiferent dacă vei beneficia de acompanierea unei situații concrete sau dacă asiști și/sau ești rezonator pentru alte persoane.

* Pentru a putea lucra situația ta concretă este nevoie să fi participat deja la cel puțin un atelier!

pentru înscriere și detalii plată Atelier ONLINE 08 oct. 2023:

 

înscriere curs 08 oct.

 

Cerințe pentru înscriere:

 • Nume și prenume complet, cu diacritice (exact cum vor apare pe certificatul de participare)
 • adresa de email
 • nr. telefon mobil

Vom emite automat o factura proformă pentru care este nevoie de:

 • adresa ta din CI – pentru persoană fizică
 • datele fiscale și adresă – pentru persoană juridică
 • dacă beneficiezi de un voucher valoric, trebuie să completezi codul vocuherului primit în formularul de înscriere online și vei achita doar diferența taxei de participare
 • datorită automatizării  procesului de înscriere, este posibil ca mesajele noastre să fie considerate a fi INOPORTUNE, de accea vă rugăm să verificați cu atenție întreaga corespondență cu noi inclusiv în folderul SPAM!

Puteți să ne trimiteti un email la contact@centrulconfident.ro menționând la subiect: „Atelier Constelatii ONLINE ”, iar în mesaj numele, prenumele și un număr de telefon pentru eventuale informații suplimentare (0756.310.661, 0730.811.997).

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

Datele cursului

Locația: ONLINE

CONFIDENT TRAINING & CONSULTING, Str. Uranus, nr. 132A, parter, Sector 5, București

 • 300 lei/persoană

LOCURILE DISPONIBILE SE EPUIZEAZĂ RAPID!

           Pentru detalii suplimentare: telefon 0756.310.661, 0730.811.997, 0752.134.662 sau email asociatia@centrulconfident.ro

Trainer

DeliaNeda

trainer & facilitator, Consilier Dezvoltare Personală (life coach), Specialist în comunicare relațională – Metoda ESPERE®…

SHARE

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la imbunătațirea calității vieții lor.