CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA – Curs de specializare ANC

 • aprilie 19 – 21, 2019
 • 09:00 - 19:00
 • CENTRUL CONFIDENT, str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, sector 5, Bucuresti
 • 0756.310.661/ 0733.558.031

Curs de specializare: Consilier Dezvoltare Personală,

autorizat ANC – Cod COR 242324

Dorești DOAR un CERTIFICAT?

În acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi și ceri EXIGENȚĂ?…PERFORMANȚĂ?

Îți dorești o CARIERĂ de SUCCES în life coaching ?

Atunci DA, ai ajuns unde trebuie!

Ne diferențiem prin EXPERIENȚĂ, EXCELENȚĂ și GARANȚIILE oferite!

Participarea la cursul Consilier pentru dezvoltare personală le conferă participanților o nouă specializare garantată prin diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii si Justiției Sociale, recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

CUI SE ADRESEAZA CURSUL:

 • Persoanelor care au studii superioare și doresc să înceapă și să dezvolte o activitate independentă în calitate de consilier, în propriul cabinet sau ca angajat al unei companii, indiferent de domeniul studiilor superioare efectuate înainte de acest curs;
 • Persoanelor care prin natura profesiei lucrează cu adolescenți, copii și/sau adulți și doresc să își îmbogățească cunoștințele și abilitățile personale și profesionale de comunicare, interacțiune și îndrumare a acestora;
 • Oricărei persoane dornice de creștere personală prin parcurgerea și aplicarea asupra propriei persoane a informațiilor și abilităților dobândite la curs. 

BENEFICIILE participarii la ACEST curs:

 • CONFIDENT TRAINING eliberează certificatele de absolvire în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București);
 • Vei primi o specializare (Consilier pentru Dezvoltare Personală), garantată printr-o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, recunoscută în Uniunea Europeană;
 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a desfășura ședințe de consiliere atât individuale și de grup pentru persoane fizice și pentru beneficiari persoane juridice, în cazul în care urmărești extinderea activității și în mediul business;
 • Învățând de la un trainer cu multă experiență în consiliere individuală și de grup, vei fi ”contaminat” de entuziasmul său de a lucra cu oamenii, vei fi nerăbdător de a demara activitatea în domeniul consilierii;
 • Vei putea deschide propriul cabinet de consiliere, vei fi îndrumat care sunt oportunitățile în acest domeniu, dar și modalitățile de acces la clienții specifici;
 • În afară de modul clar de predare, de înțelegerea concretă a demersului consilierii, vei mai primi de la formator “ceva-ul” care să te ajute sa îți transformi nesiguranța de debut, în dorința de a te vedea “la treabă”;
 • Nu vei fi singur nici după obținerea certificării, pentru că vei primi  3 sesiuni de supervizare pentru primii tăi clienți. La cererea colegilor care deja și-au început practica privată, se pot organiza sesiuni de supervizare de grup, având posibilitatea să veniți cu propriile cazuri pentru clarificare și sugestii de abordare a clienților;
 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență;
 • Vei primi un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui. 
 •  După absolvire, vei avea posibilitatea să faci parte din echipa CENTRULUI CONFIDENT ca specialist în Consiliere pentru dezvoltare personală (life coaching).
 •  În măsura locurilor disponibile, poți reveni să iți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare, GRATIS, anunțându-ți intenția din timp.

COMPETENȚE OBȚINUTE LA FINALUL CURSULUI:

 • La finalul cursului te vei simți capabil să lucrezi cu primul client, programul fiind structurat astfel încât cele prezentate și exersate la curs să fie ușor de înțeles, reținut și aplicat;
 • Vei ști cum să abordezi diverse problematici cu care se poate adresa cineva pentru consiliere. Iată câteva exemple de solicitări pe care le poți primi:
 • Pentru consiliere individuală și de cuplu/familie (la cabinet și/sau online): timiditate; stima de sine scăzută; comunicare ineficientă; creșterea asertivității; găsirea motivației pentru a începe și duce la capăt activitățile dorite; managementul timpului; managementul stresului; modalități de orientarea pe soluții în situații oricât de critice; relaționare eficientă; integrare/adaptabilitate în cazuri de schimbare a mediului de viață; probleme specifice etapelor de creștere ale copiilor și adolescenților; medierea conflictelor în cuplu, familie, mediu profesional și social; descoperirea direcției în viață; modalități de alegere a unui partener potrivit; depășirea limitelor autoimpuse; accesul la punctele forte ale persoanei; gestionarea gândurilor și emoțiilor negative; depășirea impasului existențial; găsirea vocației profesionale; identificarea pattern-urilor disfuncționale și înlocuirea cu unele noi, adaptate situației prezente etc.
 • Pentru dezvoltare personală de grup: rezolvarea conflictelor interioare; renunțarea la modele disfuncționale de comportament și înlocuirea cu unele mai adaptative; creșterea acceptării și iubirii de sine; eliminarea sentimentelor de gol interior și anxietate; construirea și cultivarea de relații sănătoase; explorarea și integrarea adecvată a provocărilor vieții; descoperirea creativitătii și spontaneității; sporirea empatiei și a încrederii în sine datorită exercițiilor realizate cu colegii de grup și a activităților menite să scoată persoana din zona de” a gândi” și a o propulsa în “a face”; clarificarea obiectivelor în viață etc.
 • Pentru echipe (mediu business): relații colegiale la locul de muncă; îmbunătațirea abilităților de ascultare; comunicare eficientă și abilități interpersonale; abilități de rezolvare a conflictelor; time management, prioritizare eficientă; managementul stresului și a situațiilor sub tensiune; adaptabilitate la diferențe multiculturale; îmbinarea armonioasă a carierei cu viața de familie; responsabilizarea și motivația în carieră; crearea și menținerea unei echipe de elită; traversarea schimbărilor organizaționale; poziționarea adecvată față de șefi/colegi dificili; prevenirea conflictelor și rezolvarea lor la locul de muncă; stimularea motivației angajaților și creșterea productivității în activitate; identificarea nemulțumirilor angajaților și găsirea de soluții pentru a evita fluctuația mare de personal etc.
 • Vei ști când și cum se încheie un demers complet de consiliere, atunci când clientul afirmă că și-a atins obiectivele.

Trainer CONFIDENT TRAINING & CONSULTING:

Elena Cozma, sociolog, psiholog și psihoterapeut nivel specialist cu experiență de aprox.10000 ore de coaching, consiliere și psihoterapie cu clienți, peste 2000 ore de ore de lucru cu grupuri de studenți la psihologie, participanți la workshop-uri și grupuri de dezvoltare personală. Formare ca psihoterapeut în Psihodrama și Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană. Cursuri: Terapii scurte, colaborative, orientate pe soluție; Terapie familială; Psihosexologie; Teste proiective; Formator; Manager de proiect. Consilier vocațional.

Examenul este constituit din proba practică și un test grilă.

DESFĂȘURARE CURSURI – alegeți o serie:

BUCUREȘTI:

 • 19-21 aprilie 2019, orele 09.00 – 19.00, luni – 22 aprilie, orele 17.00 – examen comisia ANC

BRAȘOV și alte orașe: la cerere.

IMPORTANT pentru doritorii din alte orașe: Cursul poate fi susținut și în orașul tău, la cerere, cu condiția să existe un număr optim de participanți înscriși pentru a se justifica deplasarea formatorului.

TAXA:

Nu este mică, dar furnizăm valoare adăugată fiecărui cursant!

Participând la ACEST curs vei obține informațiile condensate  și certificarea fără să aștepți câțiva ani și fără să fie nevoie să plătești prețuri exagerat de mari (sau de mici!) pentru alte programe de life coaching.

 • 1350 lei/persoană este prețul integral al cursului. Locuri limitate: maxim 12.

REDUCERE:

– 1150 lei/persoană pentru înscriere și plată integrală sau a avansului de 200 lei  până la  5 aprilie 2019;

 • Fiecare cursant primește un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile  de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui.  Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau cu alt voucher.

În taxa de curs sunt incluse: activitatea de predare, activități practice, suportul de curs,  fișe și materiale de lucru, 3 ședințe de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri, examenul și certificatul de specializare.

Taxa integrala sau avansul de 200 lei se pot achita  la sediu, cu telefon in prealabil, ori in contul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL (Cont IBAN: RO51BTRLRONCRT0467659601 Banca Transilvavnia).

GARANȚII:

 • În cazul în care nu vei fi mulțumit, înainte de examenul final ți se vor returna toți banii platiți, fără a ți se cere vreo justificare a deciziei luate. CONFIDENT TRAINING  își asumă responsabilitatea calității tuturor cursurilor livrate.
 • Dacă de la data absolvirii cursului prin examen nu primești certificatul de specializare la sediul nostru în maxim 10 zile lucratoare, CONFIDENT TRAINING îti va returna 20 lei/zi începand cu cea de-a 11-a (garanție valabilă doar pentru București și nu se aplică pentru situațiile imputabile ANC).

CERINȚE înscriere fermă cu rezervarea locului:

 • copie carte identitate;
 • copie diplomă de licență;
 • copie certificat de naștere;
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui);
 • achitarea integrală a taxei sau a unui avans de 200 lei care reprezintă rezervarea fermă a locului. Avansul de 200 lei este nereturnabil în cazul în care vă anulați participarea cu mai puțin de o săptămână înainte de data începerii seriei pentru care ați făcut înscrierea.

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

Certificare curs:

Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.

Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier pentru dezvoltare personala”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.

Un supliment Europass la Ceritificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

ÎNSCRIERE și informații: Completați FORMULARUL de mai jos sau contactați-ne la: contact@confidentbusiness.ro, Tel.: 0756.310.661 sau 0733.558.031

Organizatorul își rezervă dreptul de a face modificări în programarea datelor cursurilor, în funcție de cerințele administrative și opțiunile participanților, anunțând în timp util modificările.

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA septembrie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA august 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA iulie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA iunie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA mai 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA aprilie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA februarie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA ianuarie 2018

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA decembrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA noiembrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA octombrie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA august 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA iulie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA aprilie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA martie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA februarie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA ianuarie 2017

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA decembrie 2016

Fotografii de la cursul CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA octombrie 2016

datele cursului19-21 aprilie 2019 / Orele 09.00 – 19.00

CENTRUL CONFIDENT

Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, sector 5, Bucuresti

Trainer

Elena Cozma

Psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica. Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer…

SHARE

Formular înscriere

Nume/Prenume*

Email*

Telefon

Mesajul dvs.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la imbunătațirea calității vieții lor.

cursuri / workshop-uri
Curs Comunicare și relaționare eficiente
 • mai 3, 2019
 • 17:00 to 21:00
 • Str.Sabinelor nr.91, parter, ap.1, sector 5, Bucuresti
Curs de PSIHOSEXOLOGIE
 • mai 7, 2019
 • 17:00 to 21:00
 • Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, Bucuresti, sector 5
Curs Tehnici de Logopedie
 • mai 11, 2019
 • 09:00 to 17:00
 • Str.Sabinelor nr.98, ap.1, parter, sector 5, București