Curs Evaluarea clinică a copilului și adolescentului

  • noiembrie 21, 2018
  • 17:00 - 21:00
  • Str. Sabinelor, nr. 98, parter, ap. 1, Sector 5, Bucuresti
  • 0756.310.661/ 0733.5580.31

DESCRIERE

Cursul oferă cele mai importante aspect teoretice și practice ale evaluării clinice a copilului și adolescentului, fiind destinat studenților, masteranzilor, consilierilor psihologici, psihologilor clinicieni, psihoterapeuților, asistenților sociali și oricăror altor persoane interesate.

OBIECTIVE- înțelegerea și însușirea informațiilor referitoare la:

  • Dezvoltarea psihică a copilului și adolescentului: stadii și arii de dezvoltare
  • Psihopatologia copilului și adolescentului: cele mai frecvente tulburări
  • Psihodiagnoza copilului și adolescentului: evaluare, metode și tehnici
  • Intervențiileterapeutice utilizate la copil și adolescent: consiliere, tehnici teraputice

TEMATICĂ

Definiții și caracteristici. Stadiile dezvoltării psihice. Arii de dezvoltare și achiziții specifice pe etape de vârstă 0-18 ani. Deficiența mintală. Tulburările de învățare. Tulburările de limbaj și de comunicare. Tulburările din spectrul autist. Tulburările hiperkinetice. Tulburările de conduită. Tulburările anxioase. Tulburările de somatizare. Tulburările dispoziției afective. Tulburările alimentare. Consumul de substanțe. Copilul abuzat. Suicidul. Psihodiagnoză. Metode și instrumente. Tehnici proiective. Evaluarea dezvoltării psihomotorii. Evaluarea dezvoltării intelectuale. Evaluarea emoțională. Evaluarea comportamentală și adaptativă. Intervenții terapeutice. Consilierea copilului și a adolescentului. Tehnici psihoterapeutice.

datele cursului27 Noiembrie 2018 / Orele 17.00 – 21.00

Pret: 150 lei/persoana.

Plata in avans, online sau prin ordin de plata, numai dupa transmiterea email-ului de inscriere si primirea facturii proforma, in contul CONFIDENT BUSINESS TRAINING SRL: RO51BTRLRONCRT0467659601, deschis la Banca Transilvania.

Se acorda certificate de participare si adeverințe de practică psihologicăpentru maxim 10 ore.

Trainer

Ana Mitran

Ana Mitran este psiholog clinician cu drept de liberă practică, consilier pentru dezvoltare personală, consilier vocațional, consilier parental, formator.

SHARE

Formular înscriere

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la imbunătațirea calității vieții lor.