Cabinetul de psihologie Elena Cozma va anunta cu mare placere inceperea inscrierilor la Cursul de tehnici proiective. Pentru studentii si masteranzii la psihologie se acorda adeverinta de practica psihologica pentru 60 ore (considerandu-se si practica ulterioara, folosind informatiile asimilate in timpul cursului).
Continutul cursului:
– Testul Arborelui – pentru testarea adultilor,
– Testul Persoanei – pentru testarea adultilor, adolescentilor si copiilor;
– Testul Familiei. – adresat cu precadere copiilor si adolescentilor.
Beneficii
Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic. Va veti putea imbogati cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante (studii de caz atat ale trainerului cat si aduse de dumneavoastra).
In final, veti primi diploma de participare la curs, utila la CV-ul profesional si in practica efectiva.
Cui se adreseaza:
Psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor scolari, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti.
Structura cursului: 10 ore (orele 9.00 – 19.00) – prezentarea testelor, cu insusirea cunostintelor de aplicare a lor si sesiuni de interpretari de teste.
Pentru inscriere, va rog sa transmiteti email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro mentionand la subject: “curs de tehnici proiective”, iar in cuprins: numele, prenumele si un numar de telefon pentru eventuale informatii de ultima ora. Studentii care doresc adeverinta de practica, sunt rugati sa transmita universitatea, facultatea, anul si forma de invatamant, numarul de ore cerute de facultate. Veti primi un email de confirmare a inscrierii in maximum 48 h.
Coordonator curs: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica. Formari si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, orientate pe obiective si solutii, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Experienta in psihoterapie – copii,adolescenti si adulti- individuala/de familie, workshop-uri, dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica.
Tel.: 0733.558.031
Varianta nr.1 de Practica psihologica – PSIHOTERAPIE A-Z, 7 -16 iulie 2014
Practica psihologica – stagiu nou
PSIHOTERAPIE A-Z,
(accesibil si online)
Varianta nr.1 (independenta de Varianta nr.2)
Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi- Psihoterapie
A-Z – incepe lunii, 7 iulie 2014.
Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
In cadrul variantei nr.1, se vor dobandi cunostinte practice si teoretice pentru terapie in cazuri de:
– anxietate;
– tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
– managementul conflictelor; tehnici de comunicare asertiva;
– gelozie;
– pierderea cuiva drag ; separatie ; doliu;
Alte teme abordate:
– desensibilizarea gradata in cazul fobiilor;
– exemplificari hipnoza, aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie;
– abordarea copiilor in psihoterapie;
– exemplificare ora de dezvoltare personala.
Pentru completarea informatiilor, va invitam sa participati si la Varianta nr.2.
Modulul este format din 60 ore:
– 30 ore in cabinet – cate 5 ore x 6 intalniri, miercurea dupa-amiaza (17.00-21.30 – cu pauze reduse);
– 30 ore – diferenta pana la 60 ore – va consta din parcurgerea si asimilarea in particular a informatiilor primite in timpul cursului (din mapa de curs), plus exersarea tehnicilor prin joc de rol cu colegii.
Structura modulului I : 7 -16 iulie 2014:
Sesiunea 1 – luni, 07.07.2014, orele 17.00-21.30 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2 – miercuri, 09.07.2014, orele 17.00-21.30 : a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana: Testarea sugestibilitatii prin Testul Chevreul, Testul imposibilitatii ridicarii bratului. Demostratii hipnoterapie: Tema la prima sedinta; Linistirea copilului interior; Desensibilizarea sistematica in imaginar; b) Terapia pierderii cuiva drag: Doliu; Separatie. Studii de caz.
Sesiunea 3 – miercuri, 10.07.2014, orele 17.00-21.30 : a) Abordarea anxietatii : atacuri de panica, fobii, ticuri, stres ; Aplicatii practice in abordarea anxietatii ; Studii de caz.
Sesiunea 4- luni, 14.07.2014, orele 17.00-21.30 : a) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ; Aplicatii practice ; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertiva ; Managementul conflictelor.
Sesiunea 5 – marti,15.07.2014, orele 17.00-21.30 : a) Tehnici din psihodrama; Exemplificare ora de dezvoltare personala si autocunoastere: Exercitii de activare psiho-motorie; Activitati cu grupul; Joc de protagonist. Activitatile vor fi diferite de cele din cadrul Variantei nr.2.
Sesiunea 6- miercuri, 16.07.2014, orele 17.00-21.30 : a) Abordarea copiilor in psihoterapie. . b) Gelozia – abordare terapeutica, studii de caz.
Costul : 240 lei/modul de 30 ore (40 lei/sesiune) sau cu reducere: 200 lei/modul pentru achitarea integrala a cursului la prima sesiune.
Pentru inscriere de grupuri organizate de minim 8 persoane, costul este de 150 lei/persoana, achitabil la prima sesiune.
Beneficii:
– Se ofera mapa de curs cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic. Pentru fiecare sesiune materialele includ elementele cheie de aplicat cu clientii/pacientii in cabinet, in functie de dificultatea cu care se adreseaza clientul. Mapa cuprinde desfasuratoare ale abordarii de la prima la ultima sedinta, pentru cresterea sentimentului de siguranta in profesionalismul sau a psihoterapeutului incepator.
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului/referatului de practica, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, cognitiv-comportamentale, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce gen de formare sa se indrepte, iar celor care deja au formarea facuta, informatii din alte tipuri de psihoterapii.
– Puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h.
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Numar de participanti pentru grup : minim 10, maxim 15.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).
Pentru inscriere: trimiteti un email cu subiectul :“practica psihologica varianta nr.1” la contact@cabinetdepsihoterapie.ro iar in continutul email-ului, transmiteti numele, prenumele, universitatea, facultatea, forma si anul de invatamant, numarul de ore de practica solicitate de facultate. Veti primi un raspuns de confirmare a inscrierii in cel mai scurt timp.
Contact pentru informatii suplimentare:
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.558.031 ;
Pentru cei cu cont pe facebook: puteti deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Practica psihologica Varianta nr.2: PSIHOTERAPIE-KIT EFICIENT, 22.05.2014
Stagiu nou de practica:
PSIHOTERAPIE, KIT EFICIENT-
(accesibil si online)
Varianta nr.2 (independenta de varianta nr.1)
– Curs practic de psihoterapie A-Z – Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi – incepe joi, 22 mai 2014, orele 17.00-21.30.
Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
In cadrul variantei nr.2, se vor dobandi cunostinte practice si teoretice pentru terapie in cazuri de:
– depresie;
– confuzie de identitate sexuala; homosexualitate;
– psihosexologie;
– probleme relationale si de cuplu/familie;
– dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.);
– timiditate, lipsa increderii in sine;
Alte teme abordate in cadrul Variantei nr.2:
– terapia durerii;
– exemplificari hipnoza, aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie; autohipnoza;
– exemplificare ora de dezvoltare personala.
Pentru completarea informatiilor, va invitam sa participati si la Varianta nr.1.
Modulul este format din 60 ore:
– 30 ore in cabinet – cate 5 ore x 6 intalniri;
– 30 ore – diferenta pana la 60 ore – va consta din parcurgerea si asimilarea in particular a informatiilor primite in timpul cursului (din mapa de curs), plus exersarea tehnicilor prin joc de rol cu colegii.
Structura Variantei nr.2 :
Sesiunea 1, joi, 22.05.2014 orele 17.00 – 21.30 – a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica; tehnici si metode specifice. Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2, vineri, 23.05.2014, orele 17.00 – 21.30 – a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana: Testarea sugestibilitatii prin Testul oscilatiei corpului, Testul ruperii creionului, Tehnica fixarii ochilor; Demostratii hipnoterapie: Ancorarea intr-o stare resursa (tehnica pentru accesarea la vointa a resurselor interioare); Rescrierea scenariului; Trei cutii; b) Invatarea autohipnozei; c) Aplicarea hipnozei in Terapia durerii. Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie.
Sesiunea 3, sambata, 24.05.2014, orele 09.00 – 13.30– a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4, joi, 29.05.2014, orele 17.00 – 21.30 – a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.
Sesiunea 5, vineri, 30.05.2014, orele 17.00 – 21.30 – a) Tehnici din psihodrama; Exemplificare ora de dezvoltare personala si autocunoastere: Exercitii de activare psiho-motorie; Activitati cu grupul; Joc de protagonist. Activitatile vor fi diferite de cele din cadrul Variantei nr.1.
Sesiunea 6, sambata, 31.05.2014, orele 09.00 – 13.30– a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 240 lei/modul de 30 ore (40 lei/sesiune) sau cu reducere: 200 lei/modul pentru achitarea integrala a cursului la prima sesiune.
Pentru inscriere de grupuri de minim 8 persoane, tariful este de 180 lei/persoana, achitabil la prima sesiune.
Beneficii:
– Se ofera mapa de curs cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic. Pentru fiecare sesiune materialele includ elementele cheie de aplicat cu clientii/pacientii in cabinet, in functie de dificultatea cu care se adreseaza clientul. Mapa cuprinde desfasuratoare ale abordarii de la prima la ultima sedinta, pentru cresterea sentimentului de siguranta in profesionalismul sau a psihoterapeutului incepator.
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului/referatului de practica, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, cognitiv-comportamentale, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce gen de formare sa se indrepte, iar celor care deja au formarea facuta, informatii din alte tipuri de psihoterapii.
– Puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h.
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Numar de participanti pentru grup : minim 10, maxim 15.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist, cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective. Despre coordonator: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).
Pentru inscriere: trimiteti un email cu subiectul :“practica psihologica varianta nr.2″ la contact@cabinetdepsihoterapie.ro iar in continutul email-ului, transmiteti numele, prenumele, universitatea, facultatea, forma si anul de invatamant, numarul de ore de practica solicitate de facultate. Veti primi un raspuns de confirmare a inscrierii in cel mai scurt timp.
Contact pentru informatii suplimentare:
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.558.031 ;
Pentru cei cu cont pe facebook: puteti deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Varianta nr.1 de Practica psihologica – PSIHOTERAPIE A-Z, 02.04.2014
Practica psihologica – stagiu nou, PSIHOTERAPIE A-Z, miercuri, 02 aprilie 2014 (accesibil si online)
Varianta nr.1 (independenta de Varianta nr.2)
Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi- Psihoterapie
A-Z – incepe miercuri, 02 aprilie 2014, orele 17.00
Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
In cadrul variantei nr.1, se vor dobandi cunostinte practice si teoretice pentru terapie in cazuri de:
– anxietate;
– tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
– managementul conflictelor; tehnici de comunicare asertiva;
– gelozie;
– pierderea cuiva drag ; separatie ; doliu;
Alte teme abordate:
– desensibilizarea gradata in cazul fobiilor;
– exemplificari hipnoza, aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie;
– abordarea copiilor in psihoterapie;
– exemplificare ora de dezvoltare personala.
Pentru completarea informatiilor, va invitam sa participati si la Varianta nr.2.
Modulul este format din 60 ore:
– 30 ore in cabinet – cate 5 ore x 6 intalniri, miercurea dupa-amiaza (17.00-21.30 – cu pauze reduse);
– 30 ore – diferenta pana la 60 ore – va consta din parcurgerea si asimilarea in particular a informatiilor primite in timpul cursului (din mapa de curs), plus exersarea tehnicilor prin joc de rol cu colegii.
Structura modulului I :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2 – a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana: Testarea sugestibilitatii prin Testul Chevreul, Testul imposibilitatii ridicarii bratului. Demostratii hipnoterapie: Tema la prima sedinta; Linistirea copilului interior; Desensibilizarea sistematica in imaginar; b) Terapia pierderii cuiva drag: Doliu; Separatie. Studii de caz.
Sesiunea 3 : a) Abordarea anxietatii : atacuri de panica, fobii, ticuri, stres ; Aplicatii practice in abordarea anxietatii ; Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ; Aplicatii practice ; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertiva ; Managementul conflictelor.
Sesiunea 5 – a) Tehnici din psihodrama; Exemplificare ora de dezvoltare personala si autocunoastere: Exercitii de activare psiho-motorie; Activitati cu grupul; Joc de protagonist. Activitatile vor fi diferite de cele din cadrul Variantei nr.2.
Sesiunea 6 : a) Abordarea copiilor in psihoterapie. . b) Gelozia – abordare terapeutica, studii de caz.
Costul : 240 lei/modul de 30 ore (40 lei/sesiune) sau cu reducere: 200 lei/modul pentru achitarea integrala a cursului la prima sesiune.
Pentru inscriere de grupuri de minim 8 persoane, tariful este de 180 lei/persoana, achitabil la prima sesiune.
Beneficii:
– Se ofera mapa de curs cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic. Pentru fiecare sesiune materialele includ elementele cheie de aplicat cu clientii/pacientii in cabinet, in functie de dificultatea cu care se adreseaza clientul. Mapa cuprinde desfasuratoare ale abordarii de la prima la ultima sedinta, pentru cresterea sentimentului de siguranta in profesionalismul sau a psihoterapeutului incepator.
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului/referatului de practica, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, cognitiv-comportamentale, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce gen de formare sa se indrepte, iar celor care deja au formarea facuta, informatii din alte tipuri de psihoterapii.
– Puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h.
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Numar de participanti pentru grup : minim 10, maxim 15.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).
Pentru inscriere: trimiteti un email cu subiectul :“practica psihologica varianta nr.1” la contact@cabinetdepsihoterapie.ro iar in continutul email-ului, transmiteti numele, prenumele, universitatea, facultatea, forma si anul de invatamant, numarul de ore de practica solicitate de facultate. Veti primi un raspuns de confirmare a inscrierii in cel mai scurt timp.
Contact pentru informatii suplimentare:
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.558.031 ;
Pentru cei cu cont pe facebook: puteti deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Cursuri online pentru studenti, masteranzi si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica
Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica. Pentru persoanele care si-ar dori sa participe dar nu au cum, exista varianta cursului online.
Participarea la programele de practica psihologica online ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice , insusirii abilitatilor practice si cunostintelor teoretice de abordare a unei palete cat mai largi de posibile dificultati in sfera psihologica, de la primul contact telefonic/email prin care clientul/pacientul solicita o programare, pana la ultima sedinta cand se finalizeaza demersul terapeutic.
Cele doua Variante insumeaza impreuna 60 ore, fiecare varianta fiind impartita in 6 sesiuni a cate 5 ore (vezi prezentarea sesiunilor mai jos), utilizandu-se o abordare eclectica, cu elemente din diverse psihoterapii: cognitiv-comportamentale, programare neurolingvistica, terapii scurte orientate pe solutii, terapii de familie/cuplu, art-terapie, hipnoza clinica, psihodrama, psihosexologie etc.
Continutul cursurilor: inregistrarile audio ale fiecarei variante plus materialele aferente care vor constitui mapele de curs/caietele de practica. Materialele audio si cele in format word vor fi transmise prin email (in maxim 48 ore de la achitare), dumneavoastra urmand sa le descarcati in calculator si sa printati mapele de curs.
Adeverinta de practica si certificatul de participare le veti primi semnate si parafate in original, prin posta, impreuna cu factura. Pentru adeverinta este nevoie de numele si prenumele dv. (asa cum sunteti inregistrat la facultate), adresa completa la care doriti sa primiti adeverinta, universitatea/facultatea/anul/nr. de ore necesare pentru practica psihologica.
Structura Variantei I:
– Sedinta 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie / consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
– Sedinta 2 : a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana; Demonstratii hipnoterapie – teste de sugestibilitate (pendulul lui Chevreul, testul imposibilitatii ridicarii bratului), renegocierea relatiei adult/copilul interior, desensibilizarea gradata in imaginar, teme de imagerie dirijata etc. ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. b) Pierderea cuiva drag; Separatie; Doliu. Studii de caz.
– Sedinta 3 : a) Abordarea anxietatii: atacuri de panica, fobii, ticuri, stres; Aplicatii practice in abordarea anxietatii; Studii de caz.
– Sedinta 4 : a) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie); Aplicatii practice; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertiva; Managementul conflictelor.
– Sedinta 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice- tema joc de protagonist; Exemplificare ora de dezvoltare personala; Jocuri de grup, de autocunoastere.
– Sedinta 6 : a) Abordarea copiilor in psihoterapie/consiliere psihologica. b) Gelozia – abordare terapeutica. Studii de caz.
Structura Variantei a II-a :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana (altele decat cele prezentate la varianta I); Demonstratii hipnoterapie – tehnici de testare a sugestibilitatii (oscilatia corpului, tehnica fixarii ochilor), “refacerea scenariului”, ancorarea intr-o stare resursa, exercitiu de mobilizare a resurselor interioare, exercitiu pentru rezolvare de probleme etc.; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie.Autohipnoza; b) Terapia durerii. Studii de caz.
Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere (altele decat cele exemplificate la varianta I).
Sesiunea 6 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 250 lei/ambele variante (60 ore).
Modul de plata a cursurilor:
a) prin ORDIN DE PLATA in contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau
b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:
Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX
Coordonator curs : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Contact pentru informatii si lamuriri suplimentare : contact@cabinetdepsihoterapie.ro ; tel. : 0733.558.031 ; www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php
Persoanele cu cont pe facebook, pot deveni membre in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Curs:PSIHOTERAPIE cu clienti – de la A la Z, Varianta nr.2 de curs, 19.02.2014
Stagiu nou de practica:
PSIHOTERAPIE, KIT EFICIENT-
miercuri, 19.02.2014 (accesibil si online)
Varianta nr.2 (independenta de varianta nr.1)
– Curs practic de psihoterapie A-Z – Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi – incepe miercuri, 19.02.2014, orele 17.00 -21.30
Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
In cadrul variantei nr.2, se vor dobandi cunostinte practice si teoretice pentru terapie in cazuri de:
– depresie;
– confuzie de identitate sexuala; homosexualitate;
– psihosexologie;
– probleme relationale si de cuplu/familie;
– dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.);
– timiditate, lipsa increderii in sine;
Alte teme abordate:
– terapia durerii;
– exemplificari hipnoza, aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie; autohipnoza;
– exemplificare ora de dezvoltare personala.
Pentru completarea informatiilor, va invitam sa participati si la Varianta nr.1.
Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri, miercurea dupa-amiaza (17.00-21.30 – cu pauze reduse). La fiecare intalnire se vor aborda teme diferite, astfel incat cei care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.
Structura Variantei nr.2 :
Sesiunea 1 – a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2 – a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana ; Demostratii hipnoterapie ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. Autohipnoza ; b) Terapia durerii.
Sesiunea 3 – a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4 – a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.
Sesiunea 5 – a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sesiunea 6 – a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 240 lei/modul de 30 ore (40 lei/sesiune) sau cu reducere: 200 lei/modul pentru achitarea integrala a cursului la prima sesiune.
Beneficii:
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului/referatului de practica, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Se ofera mapa de curs cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic. Pentru fiecare sesiune materialele includ elementele cheie de aplicat cu clientii/pacientii in cabinet, desfasuratoare ale abordarii de la prima la ultima sedinta, pentru cresterea sentimentului de siguranta in profesionalismul sau, a psihoterapeutului incepator.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, cognitiv-comportamentale, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce gen de formare sa se indrepte, iar celor care deja au formarea facuta, informatii din alte genuri de psihoterapii.
– Puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h.
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Numar de participanti pentru grup : minim 7, maxim 15.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist, cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective. Despre coordonator: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).
Pentru inscriere: transmieti un email cu subiectul :“practica psihologica varianta nr.2″ la contact@cabinetdepsihoterapie.ro iar in continutul email-ului, transmiteti numele, prenumele, universitatea, facultatea, forma si anul de invatamant, numarul de ore de practica solicitate de facultate. Veti primi un raspuns de confirmare a inscrierii in cel mai scurt timp.
Contact pentru informatii suplimentare:
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.558.031 ;
Pentru cei cu cont pe facebook: puteti deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Practica psihologica – PSIHOTERAPIE A-Z, Varianta nr.1, 02.04.2014
Practica psihologica – stagiu nou
PSIHOTERAPIE – KIT EFICIENT,
miercuri, 02 aprilie 2014 (accesibil si online)
Varianta nr.1 (independenta de Varianta nr.2)
Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi- Psihoterapie
A-Z – incepe miercuri, 02 aprilie 2014, orele 17.00
Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si psihologi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
In cadrul variantei nr.1, se vor dobandi cunostinte practice si teoretice pentru terapie in cazuri de:
– anxietate;
– tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
– managementul conflictelor; tehnici de comunicare asertiva;
– gelozie;
– pierderea cuiva drag ; separatie ; doliu;
Alte teme abordate:
– desensibilizarea gradata in cazul fobiilor;
– exemplificari hipnoza, aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie;
– abordarea copiilor in psihoterapie;
– exemplificare ora de dezvoltare personala.
Pentru completarea informatiilor, va invitam sa participati si la Varianta nr.2.
Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri, miercurea dupa-amiaza (17.00-21.30, cu pauze scurtate). La fiecare intalnire se vor aborda teme diferite, astfel incat studentii care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.
Structura modulului I :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana ; Demostratii hipnoterapie ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. b) Pierderea cuiva drag ; Separatie ; Doliu. Studii de caz
Sesiunea 3 : a) Abordarea anxietatii : atacuri de panica, fobii, ticuri, stres ;Aplicatii practice in abordarea anxietatii ; Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ; Aplicatii practice ; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertiva ; Managementul conflictelor.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sesiunea 6 : a) Abordarea copiilor in psihoterapie. . b) Gelozia – abordare terapeutica, studii de caz.
Costul : 240 lei/modul de 30 ore (40 lei/sesiune) sau cu reducere: 200 lei/modul pentru achitarea integrala a cursului la prima sesiune.
Beneficii:
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului/referatului de practica, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Se ofera mapa de curs cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic. Pentru fiecare sesiune materialele includ elementele cheie de aplicat cu clientii/pacientii in cabinet, desfasuratoare ale abordarii de la prima la ultima sedinta, pentru cresterea sentimentului de siguranta in profesionalismul sau, a psihoterapeutului incepator.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, cognitiv-comportamentale, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce gen de formare sa se indrepte, iar celor care deja au formarea facuta, informatii din alte genuri de psihoterapii.
– Puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h.
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Numar de participanti pentru grup : minim 7, maxim 15.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).
Pentru inscriere: transmieti un email cu subiectul :“practica psihologica varianta nr.1” la contact@cabinetdepsihoterapie.ro iar in continutul email-ului, transmiteti numele, prenumele, universitatea, facultatea, forma si anul de invatamant, numarul de ore de practica solicitate de facultate. Veti primi un raspuns de confirmare a inscrierii in cel mai scurt timp.
Contact pentru informatii suplimentare:
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.558.031 ;
Pentru cei cu cont pe facebook: puteti deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Practica psihologica-stagiu nou PSIHOTERAPIE-KIT EFICIENT, miercuri 10 aprilie 2013 (accesibil si online) – Varianta I
Informatii complete Modulul 1+Modulul 2: http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php
Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi- Psihoterapie
A-Z – incepe miercuri, 24 octombrie 2012
Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
Se vor dobandi cunostinte practice si teoretice de abordare a cazurilor de :
– dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.) ;
– depresie ;
– anxietate (atacuri de panica, fobii, obsesii/compulsii) ;
– psihosexologie ;
– probleme relationale si de cuplu;
– tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
– abordare copii ;
– diverse dificultati in sfera psihologica.
Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri, in fiecare miercuri dupa-amiaza (17.00-21.30 – cu pauze reduse). La fiecare intalnire se vor aborda teme diferite, astfel incat studentii care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.
Structura modulului I :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana ; Demostratii hipnoterapie ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. b) Pierderea cuiva drag ; Separatie ; Doliu. Studii de caz
Sesiunea 3 : a) Abordarea anxietatii : atacuri de panica, fobii, ticuri, stres ;Aplicatii practice in abordarea anxietatii ; Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Abordare tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ; Aplicatii practice ; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertiva ; Managementul conflictelor.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sesiunea 6 : a) Abordarea copiilor in psihoterapie. . b) Gelozia – abordare terapeutica, studii de caz.
Costul : 240 lei/modul (40 lei/sedinta) sau reducere pentru tine si un coleg adus de tine (180 lei/modul pentru ambii – 30 lei/sedinta).
Beneficii:
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului de practica si a lucrarii de licenta, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Vi se ofera mapa cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce formare sa se indrepte.
– Daca vii cu un coleg, amandoi beneficiati de reducere (180 lei/modul).
– Participarea este flexibila putand sa va alaturati grupului in orice stadiu s-ar afla desfasurarea cursului, intrucat sesiunile se reiau ciclic ; puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h (30 lei/5h cu reducere).
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Numar de participanti pentru grup : minim 7, maxim 15.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).
Persoanele cu cont pe facebook, pot deveni membre in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Contact pentru informatii suplimentare si inscriere :
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.536.512 ;
http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php
PRACTICA PSIHOLOGICA-stagiu nou-PSIHOTERAPIE, KIT EFICIENT-20.02.2013 (accesibil si online)
Modulul 2 (independent de modulul 1)
Informatii complete Modulul 1+Modulul 2: http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php
– Curs practic de psihoterapie A-Z – Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi – incepe miercuri, 20.02.2013, orele 17.00 -21.30
Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
Se vor dobandi cunostinte practice si teoretice de abordare a cazurilor de :
– dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.) ;
– depresie ;
– anxietate (atacuri de panica, fobii, obsesii/compulsii) ;
– psihosexologie ;
– probleme relationale si de cuplu;
– tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
– abordare copii ;
– diverse dificultati in sfera psihologica.
Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri, in fiecare miercuri dupa-amiaza (17.00-21.30). La fiecare intalnire se vor aborda teme diferite, astfel incat studentii care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.
Structura modulului 2 :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana ; Demostratii hipnoterapie ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. Autohipnoza ; b) Terapia durerii.
Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sesiunea 6 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 240 lei/modul (40 lei/sedinta) sau reducere pentru tine si un coleg adus de tine (180 lei/modul pentru ambii – 30 lei/sedinta).
Beneficii:
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului de practica si a lucrarii de licenta, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Vi se ofera mapa cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce formare sa se indrepte.
– Daca vii cu un coleg, amandoi beneficiati de reducere (180 lei/modul).
– puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h (30 lei/5h cu reducere).
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective. Despre coordonator: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete). Vezi informatii aici:
http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica_online_kit_psihoterapie_consiliere_2.php
Pentru cei cu cont pe facebook, pot deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Contact pentru informatii suplimentare si inscriere :contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.536.512 ;http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php
Practica psihologica-stagiu nou PSIHOTERAPIE-CHIT EFICIENT, (accesibil si online) – Modulul al II-lea
Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi- Psihoterapie
A-Z – incepe joi, 25 octombrie 2012.
Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
Se vor dobandi cunostinte practice si teoretice de abordare a cazurilor de :
– dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.) ;
– depresie ;
– anxietate (atacuri de panica, fobii, obsesii/compulsii) ;
– psihosexologie ;
– probleme relationale si de cuplu;
– tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
– abordare copii ;
– diverse dificultati in sfera psihologica.
Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri, in fiecare joi dupa-amiaza (16.30-21.30). La fiecare intalnire se vor aborda teme diferite, astfel incat studentii care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.
Structura modulului al II-lea :
Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana ; Demostratii hipnoterapie ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. Autohipnoza ; b) Terapia durerii.
Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.
Sesiunea 6 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 240 lei/modul (40 lei/sedinta) sau reducere pentru tine si un coleg adus de tine (180 lei/modul pentru ambii – 30 lei/sedinta).
Beneficii:
– Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului de practica si a lucrarii de licenta, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
– Vi se ofera mapa cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic.
– Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce formare sa se indrepte.
– Daca vii cu un coleg, amandoi beneficiati de reducere (180 lei/modul).
– Participarea este flexibila putand sa va alaturati grupului in orice stadiu s-ar afla desfasurarea cursului, intrucat sesiunile se reiau ciclic ; puteti participa doar la subiectele de interes.
– Puteti plati esalonat : 40 lei/5h (30 lei/5h cu reducere).
– Coffe break-uri .
– Accesibil si online.
Numar de participanti pentru grup : minim 7, maxim 15.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.
Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete).
Pentru cei cu cont pe facebook, pot deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Contact pentru informatii suplimentare si inscriere :
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.536.512 ;
http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php
Curs online pentru studenti, masteranzi si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica