Seminarii si training-uri

Dezvoltarea si training-ul angajatilor este o parte importanta din misiunea CONFIDENT. O echipa puternica, functionala si proactiva este de baza pentru bunul mers al companiei dumneavoastra. Indiferent cat de bune sunt rezultatele, angajatii dintr-o institutie bine organizata atat in ce priveste strategia manageriala a firmei, cat si a climatului interuman vor fi mult mai productivi, stabili si implicati sa contribuie la bunastarea firmei decat angajatii unei firme cu rezultate bune dar fara limite bine trasate atat in ce priveste respectarea ierarhiei, a sarcinilor cat si a relatiilor interumane.
CONFIDENT  ofera multe posibilitati de instruire atat a dumneavoastra cat si a angajatilor, adaptate perfect nevoilor organizatiei.  Va stam la dispozitie cu diverse teme de cursuri, seminarii pe grupuri de lucru, la dumneavoastra la firma, la sediul nostru sau outdoor.
Exemple de cursuri oferite:
Relatii si comunicare la locul de munca
Intimidarea la locul de munca
Team building
Imbunatatirea abilitatilor de ascultare
Comunicare eficienta si abilitati interpersonale
Abilitati de rezolvare a conflictelor
Managementul stresului
Conflicte multiculturale
Imbinarea armonioasa a carierei cu viata de familie
Responsabilizarea si motivatia in cariera
Crearea si mentinerea unei echipe de elita
Traversarea schimbarilor organizationale
Confruntarea cu angajatii dificili
Prevenirea violentei la locul de munca
Evitarea si rezolvarea cazurilor de hartuire sexuala
Evitarea si depasirea adictiilor
Intimidarea si marginalizarea angajatilor
Doliu/separatie
Boli psihice la locul de munca
Managementul furiei si escaladari de situatii
Educatie sexuala
Parenting pentru institutii care lucreaza cu copii (ADHD, probleme de comportament la copii si adolescenti, regresie scolara)
Recunoasterea si depasirea depresiei si anxietatii
Programele noastre sunt concepute pe specificul organizatiei si adaptate pentru a satisface nevoile actuale ale angajatilor dumneavoastra. Sunt programe de 2-4 ore sau cursuri mai amanuntite care pot dura pana la 2-3 zile.
Oferim programe specializate pe training de grup, de dezvoltare personala care includ atat constientizarea dificultatilor si limitelor fiecarui angajat, dar si imbunatatirea modului cum interactioneaza cu ceilalti colegi sau cu superiorii.
Efectuam  evaluari si testari ale personalitatilor angajatilor, rezultatele evidentiind cine ar trebui sa se ocupe de cerinte diverse ale firmei (unele persoane sunt potrivite pentru gasire de idei constructive, altele sunt active si este ideal sa fie trimise pe teren, iar altele sunt meticuloase si bine focusate si ar fi potrivite pentru munca repetitiva, de atentie).
Contactati-ne cu incredere si vom veni cu promptitudine si eficienta in rezolvarea cerintelor dumneavoastra!