Camelia MihailaPsiholog Clinician

Camelia
Specializari
  • Evaluare si testare psihologica
  • Consiliere de cuplu si familie
  • Consiliere individuala / dezvoltare personala (adulti, copii si adolescenti)

Camelia Mihaila este psiholog Clinician cu drept de liberă practică, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si consilier pentru dezvoltare personală, avand de asemenea competente in psihopedagogie, dobandite in cadrul primei facultati cu specializare didactica. A participat la numeroase workshopuri din domeniul psihologiei, avand peste 150 ore de dezvoltare personala.

Voluntariat: experienta in desfasuarera programelor de dezvoltare personala din cadrul Universitatii Alternative Bucuresti.

Va pot spune ca am absolvit Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti in 2003; ulterior din  pasiune si dorinta de cunoastere mai profunda a mintii si sufletului omenesc am inceput studiul Psihologiei absolvind Facultatea de Psihologie.

Dupa cum se stie, cu cat citesti si cunosti mai mult cu atat ti se pare ca stii foarte putin, astfel am continuat studiile în psihologie finalizand cursurile unui Master specializat in psihodiagnoza cognitivă şi consiliere psihologică.

As putea spune ca la fel cum unii sunt pasionati de… orice altceva, eu sunt pasionata de autocunoastere si dezvoltare personala. In toti acesti ani am continuat si aprofundat lucrul cu mine, am “crescut” si evoluat, pentru ca nu poti sa-i intelegi si sa-I ajuti pe ceilalti inainte de a te cunoaste si ajuta pe tine insuti; si cum imi place mie sa spun, am invatat sa descopar in egala masura lumina si umbra din pesonalitatea mea, pentru ca suntem fiecare dintre noi, o combinatie unica de lumina si umbra… eu cred cu convingere ca umbra este unul din cele mai mari daruri care ne stau la dispozitie. Carl Jung a numit-o “partenerul nostru de antrenament”. Umbra este antrenorul nostrum principal si ghidul care ne invata sa ne descoperim adevarata maretie.

Ma consider o persoana calda, autentica  in relatie cu mine precum si cu ceilalti, cu o buna capacitate de a asculta, de a comunica, capabila de a-ti oferi support pentru a face fata mai bine situatiilor dificile de viata, diverselor suferinte emotionale cu care te confrunti si de a-ti arata ca perceptia ta asupra oricarui eveniment depinde de pozitia sau “unghiul” din care privesti acea experienta. Observând o situatie din pozitii diferite, iesi pe moment din ceea ce experimentezi in prezent si esti pus in situatia de a colecta noi informatii si de a te raporta la acel eveniment dintr-o alta perspectiva. Doi sau mai multi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea lucruri total diferite.

In functie de cunostinte si de experienta de viata, fiecare va da alt sens si alta semnificatie unor obiecte, evenimente, cuvinte, atitudini si comportamente ale altor oameni.

Daca vrei sa discutam despre cum se vad lucrurile din perspectiva ta, te astept sa vorbim intr-un spatiu terapeutic de incredere, deschis si confortabil.

– Evaluare si testare psihologica

– Consiliere individuala / dezvoltare personala (adulti, copii si adolescenti)

– Consiliere de cuplu si familie

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la îmbunătațirea calității vieții lor.

Program Servicii Consiliere / Psihoterapie
Luni 09:00-21:00
Marti 09:00-21:00
Miercuri 09:00-21:00
Joi 09:00-21:00
Vineri 09:00-21:00
Sambata 09:00-16:00
Duminica INCHIS

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați!