Ion FeliciaPsihopedagogie Specială, profesor în învățământ special și logoped

ion-felicia
Specializari
  • Psihopedagogie Specială
  • Profesor în învățământ special
  • Logopedie

În lucrul cu copiii, îmbin în mod cât mai ludic activitățile și mă raportez în permanență la nevoile şi posibilităţile acestora.

Sunt psiholog cu atestare CPR în specialitatea Psihopedagogie Specială, licențiată în Psihologie, în cadrul Universității „Ovidius” – Constanța, și absolventă a studiilor de master în logopedie, programul de studii „Terapii și compensare în tulburări de comunicare”, din cadrul aceleiași universități.

Am înțeles de-a lungul anilor faptul că există copii care au o lume a lor, o lume specială, în care adulții de cele mai multe ori pătrund destul de greu. Deși universul copiilor poate părea uneori destul de dificil de explorat, pentru a-l putea înțelege, adesea, nu este nevoie decât de un specialist care să deschidă ușa dintre cele două lumi. Pentru rezultate optime este necesar ca părinții să se implice activ în dezvoltarea armonioasă a personalității copilului, iar un specialist poate să ghideze familia în acest sens.

Caut să fiu mereu informată în legătură cu tot ce apare nou legat de specialitatea mea şi să fiu mereu bine documentată şi pregătită. Parcursul profesional a implicat până în momentul de față participarea la o serie de cursuri, workshop-uri, simpozioane și conferințe la nivel național și internațional. De asemenea, am realizat și articole de specialitate în diverse reviste, precum: „Demersuri creative”, „ABC Didactic”, „Logoterapia”, „Esențial în educație”, „Zbor de fluturi” (nr. 1 și 2).

În lucrul cu copiii, îmbin în mod cât mai ludic activitățile și mă raportez în permanență la nevoile şi posibilităţile acestora. În acest sens, utilizez mijloace și metode de lucru adecvate și aduc permanent un plus de noutate în cadrul întâlnirilor cu copiii.

Fiecare copil este unic, nu se aseamănă cu ceilalți! Acesta este motivul pentru care consider că toate calitățile copiilor trebuie puse în valoare cu foarte multă grijă și iubire.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la îmbunătațirea calității vieții lor.

Program Servicii Consiliere / Psihoterapie
Luni 09:00-21:00
Marti 09:00-21:00
Miercuri 09:00-21:00
Joi 09:00-21:00
Vineri 09:00-21:00
Sambata 09:00-16:00
Duminica INCHIS

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați!