Ofelia NeaguCoach, Consilier NLP, Trainer

Ofelia-Neagu
Specializari
  • Coacing
  • NLP
  • Constelatii familiale
  • Training

Ofelia este Coach, asistandu-si clientii in (re)descoperirea si constientizarea propriilor resurse si in a gasi cel mai potrivit mod in care acestea pot fi exprimate si utilizate pentru a trai o viata implinita si echilibrata. In lucrul cu clientii foloseste o abordare complexa, utilizand tehnici diferite, de coaching, NLP, constelatii familiale, astfel incat abordarea fiecarui client este unica, adaptata nevoilor acestuia si temei lucrate in cadrul procesului de coaching.

Ofelia isi sustine si incurajeaza clientii ca prin coaching sa gaseasca cea mai potrivita solutie pentru a ajunge acolo unde isi doresc, implinindu-si potentialul si folosindu-si creativ resursele. Ii asista in a-si descoperi punctele forte, abilitatile si ii incurajeaza sa faca schimbari indraznete, sa isi atinga obiectivele si sa actioneze pentru a-si implini misiunea personala in viata si in afaceri, asumandu-si in acelasi timp consecintele propriilor actiuni. Crede in potentialul uman si lucreaza cu fiecare client pentru implinrea acestuia, asistandu-l in a constientiza si depasi blocajele care il impiedica sa isi atinga obiectivele de viata sau in afaceri, dobandind noi abilitati si dezvoltandu-si punctele forte. Atunci cand lucreaza cu un client, Ofelia are o abordare sistemica, privindu-l pe acesta in contextul intregii sale vieti si asistandu-l in identificarea unor soltii ecologice, sustenabile pe termen lung si adecvate intregului sau context de viata.

Experienta de life coaching se impleteste cu experienta de peste 12 ani in comunicare (in business si non-profit) intr-un mod armonios si echilibrat, aducand un plus de valoare clientilor. A urmat programul de formare in coaching in cadrul Noble Manhattan, una dintre scolile prestigioase de coaching, program finalizat cu Distinction, cel mai mare calificativ acordat in cadrul formarii. De asemenea, are o formare anterioara de NLP Master Practitioner IANLP si este trainer certificat. La ora actuala, Ofelia isi continua pregatirea cu o formare in domeniul constelatiilor familiale si, de asemenea, urmeaza o pregatire universitara ca psiholog.

Ofelia lucreaza cu clienti atat in sesiuni de coaching individuale (fata in fata sau on-line), cat si in sesiuni de coaching de grup. De asemenea, sustine periodic workshopuri si traininguri pe teme precum: atingerea obiectivelor, gestionarea stresului, comunicare, echilibru in viata, etc.

Specializari:

– Coacing

– NLP

– Constelatii familiale

– Training

Situatiile in care sedintele de coaching iti pot fi de folos sunt foarte variate- pornind de exemplu de la explorarea unei situatii pentru a o intelege mai bine, pana la probleme complexe cu care te confrunti si pentru care iti doresti sa gasesti cea mai buna solutie pentru tine. Iata doar cateva exemple de astfel de situatii in care un coach iti poate fi de ajutor:

– doresti sa explorezi o anumita situatie cu care te confrunti si obtii o alta perspectiva asupra acesteia

– doresti sa imbunatatesti un anumit aspect ce tine de viata personala sau profesionala

– te confrunti cu o problema si doresti sa gasesti cea mai potrivita solutie pentru tine

– te confrunti cu schimbari in viata personala sau profesionala si nu stii cum sa le faci fata

– ai anumite comportamente pe care iti doresti sa le schimbi

– nu stii care e cea mai potrivita cale de a-ti atinge obiectivele personale sau profesionale

– intampini anumite blocaje in relatia cu cei din jur si nu stii din ce motiv

– doresti sa iti imbunatatesti relatiile personale sau profesionale

– esti demotivat/a si amani sa iei anumite decizii sau sa faci anumite lucruri

– nu ai suficienta incredere in tine in anumite situatii

– doresti sa obtii mai mult echilibru in viata

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la îmbunătațirea calității vieții lor.

Program Servicii Consiliere / Psihoterapie
Luni 09:00-21:00
Marti 09:00-21:00
Miercuri 09:00-21:00
Joi 09:00-21:00
Vineri 09:00-21:00
Sambata 09:00-16:00
Duminica INCHIS

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați!