Razvan PinteaConsilier dezvoltare personala – life coach

Razvan-Pintea
Specializari
  • Consiliere pentru dezvoltare personala si profesionala, online sau telefonic.
  • Sa gasesti si sa mentii motivatiile de a obtine ce-ti doresti.
  • Sa iti recapeti curajul si sentimentul ca viata are sens si merita traita.
  • Sa te simti implinit si satisfacut la locul de munca.
  • Sa te integrezi si sa te simti acceptat de cei din jur.
  • Sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul de viata sau cu alti membri ai familiei.
  • Sa treci peste durerea unei despartiri sau a pierderii cuiva drag.

Eu te fac sa gandesti. Nu invat pe nimeni nimic, fiindca nu e nevoie. Adevarul este mereu in tine, dar cateodata trebuie ajutat sa se nasca. Aici ti-as putea fi eu de folos. Gandeste-te la mine ca la o oglinda care reflecta tot, dar nu te acuza, nu te critica, nu are pareri si mai ales, nu iti spune ce sa faci.

Sunt o natura inclinata spre reflectie si dialog, gasindu-mi deseori inspiratia in religie si filozofie, si cred cu tarie ca adevarul se poate naste punand intrebarile potrivite.

Putem discuta lucruri pe care nu le poti aborda cu prietenii sau familia de frica sa nu te condamne, sau fiindca nu pot sa te ajute, sau nu stii pur si simplu cui sa le adresezi. Am acumulat o bogata experienta in relatiile interumane, atat in calitate de expert in management, cat si in rolul de sot si tata a doi copii.

Adevarul care elibereaza. Adevarul care te va face sa traiesti in lumea ta, nu a celorlalti. Adevarul tau.

Sunt motivat sa ajut oamenii din pozitia de consilier, considerand ca astfel contribui, in egala masura, si la propria dezvoltare personala.

Am avut privilegiul sa acumulez o valoroasa experienta in lucrul cu oamenii, urmand o cariera ascendenta in Tehnologia Informatiei, de la nivel tehnic pana la executiv de top. Am construit, motivat si condus numeroase echipe de specialisti, de toate varstele, si am colaborat cu colegi din diverse culturi de pe glob.

Public frecvent articole de dezvoltare personala si orientare in cariera pe blogul meu profesional precum si in alte site-uri de profil. Pasionat de fictiune si filozofie, scrierile mele fost publicate si premiate in publicatii internationale de haiku in limba engleza.

Si, nu in ultimul rand, sunt sot si tata al unei familii fericite.

Detin certificari emise de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatiile: Consilier pentru dezvoltare personala, Consilier vocational, Manager proiect, Evaluator proiecte, Formator, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Expert achizitii publice, Auditor in domeniul calitatii. Sunt absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti, Scoala de Studii Academice Postuniversitare de Management, specializarea Management Strategic. Licentiat al aceleiasi Universitati, Facultatea Automatica si Calculatoare, specializarea Calculatoare, sectia Arhitectura Sistemelor de Calcul. Am participat la numeroase alte formari in domeniile mai sus amintite.

Consiliere pentru dezvoltare personala si profesionala, online sau telefonic.

Atunci cand viata te pune la incercare ai nevoie de cineva care sa te asculte, sa nu te judece, sa nu iti dea sfaturi. Care sa te sprijine:

– sa treci peste durerea unei despartiri sau a pierderii cuiva drag;

– sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul de viata sau cu alti membri ai familiei;

– sa te integrezi si sa te simti acceptat de cei din jur;

– sa te simti implinit si satisfacut la locul de munca;

– sa iti recapeti curajul si sentimentul ca viata are sens si merita traita;

– sa gasesti si sa mentii motivatiile de a obtine ce-ti doresti.

Te pot ajuta sa castigi bataliile cu tine insuti pentru ca ADEVARUL STA IN TINE.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la îmbunătațirea calității vieții lor.

Program Servicii Consiliere / Psihoterapie
Luni 09:00-21:00
Marti 09:00-21:00
Miercuri 09:00-21:00
Joi 09:00-21:00
Vineri 09:00-21:00
Sambata 09:00-16:00
Duminica INCHIS

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați!