Valentin PescaruPsiholog clinician specialist cu peste 15 ani de experiență profesională în evaluarea personalităţii şi diagnosticarea stării de sănătate mintală...

Poza Pescaru Valentin 1
Specializari
  • Psiholog clinician specialist
  • Specialist în diagnostic diferenţial şi în diagnosticarea cazurilor complexe.
  • Expert psiholog pentru expertize psihologice judiciare și extrajudiciare.
  • Psihoterapeut (specialist) de orientare psihanalitică cu sute de cazuri tratate însumând peste 15000 de ore de practică psihoterapeutică şi cuprinzând toată patologia mintală.
  • Sexolog cu experienţă în terapia sexuală individuală şi de cuplu

Psiholog clinician specialist cu peste 15 ani de experiență profesională în evaluarea personalităţii şi diagnosticarea stării de sănătate mintală.

Peste 6000 de examinări psihologice realizate de-alungul timpului atât în cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos” în care își desfășoară activitatea cât şi în cadrul Clinicii Serenity din București

Specialist in diagnostic diferenţial şi în diagnosticarea cazurilor complexe.

Expert psiholog ce realizează expertize psihologice judiciare și extrajudiciare.

Psihoterapeut (specialist) de orientare psihanalitică cu sute de cazuri tratate însumând peste 15000 de ore de practică psihoterapeutică şi cuprinzând toată patologia mintală.

Sexolog cu experienţă în terapia sexuală individuală şi de cuplu.

Fondator al Clinicii Serenity din București, specializată în servicii de psihologie, psihoterapie, psihiatrie și sexologie, promotor al multor programe psihoterapeutice specializate, multe dintre ele unice în țară. Printre ele, Programul ”Îngrijeşte-ţi creierul” care este unicul program din România ce se ocupă de prevenirea şi tratarea deteriorării creierului, a tulburărilor cognitive de intensitate uşor – moderată, indiferent că sunt produse de vârstă, de demenţă, de Atacuri Vasculare Cerebrale sau de Traumatisme Cranio-Cerebrale.

Autor a numeroase articole pe teme legate de psihologie, psihoterapie şi sexologie, în ziare, reviste, siteuri de specialitate şi de larg tiraj/audienţă.

Coautor al unor carţi de psihologie: Evaluare clinică şi psihoterapie – Studii de caz, Editura Universitară, 2015; Psihoterapie şi consiliere – Studii de caz, Editura Universitară, 2014

Colaborator al unor emisiuni de televiziune.

Colaborator – consultant pe probleme specifice al unui important site medical generalist

Organizator constant al unor evenimente, cursuri şi workshopuri pe teme legate de psihologie, psihoterapie şi sexologie.

Iniţiator şi sustinator al unui program de practica în psihologie clinică pentru studenţii şi masteranzii facultăţilor de psihologie.

Proprietar – administrator al siteurilor www.clinicaserenity.net, www.psihologultau.net, www.psihoterapeutultau.net, www.sexologultau.net specializate în promovare, informare şi educare în domeniul psihologiei, psihoterapiei şi sexologiei.

Dezvoltator de aplicaţii pentru smartphone şi tabletă (platforma android), unice în România, ca sprijin în tratarea formelor uşoare de anxietate şi depresie. Acestea au fost transformate ulterior în două dintre cele mai de succes Programe de psihoterapie specializate:  Programul ”Fără Anxietate” și Programul ”Fără Depresie”

Trainer-colaborator al Fundaţiei pentru Schimbări Democratice pentru cursul “Abordarea psihologică a procesului de mediere”.

Reprezentant al Guvernului României ca psiholog în Misiunea Specială din Italia (august 2016) care scopul de a oferiri sprijin umanitar, financiar şi psihologic victimelor cutremurului din Amatrice.

Membru al Colegiului Psihologilor din România.

Membru al Asociatiei Romane de Psihoterapie Psihanalitica.

Membru al Societatii Romane de Sexologie Clinica si Procreere Umana.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la îmbunătațirea calității vieții lor.

Program Servicii Consiliere / Psihoterapie
Luni 09:00-21:00
Marti 09:00-21:00
Miercuri 09:00-21:00
Joi 09:00-21:00
Vineri 09:00-21:00
Sambata 09:00-16:00
Duminica INCHIS

Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați!