Workshop de FEMINITATE – 100% practic


Daca esti femeie, nu rata ocazia  sa iti oferi un cadou binemeritat!
Daca esti barbat,  ofera unei femei dragi un loc la workshop-ul de dezvoltare personala!
 
Obiectivul acestui curs:
Sa pleci acasa altfel dacat ai venit – cu un upgrade important la propria-ti feminitate, ceea ce cu siguranta se va remarca si din exterior.
 
Cum se va intampla aceasta:
– vei avea posibilitatea sa faci o „radiografie” asupra propriei feminitati la momentul acesta;
– vei avea ocazia sa cunosti alte  n modele de feminitate (unde n reprezinta numarul de participante la curs) si sa observi ce upgrade-uri poti face sau ce poti impartasi celorlalte din prea-plinul tau;
– vei putea face o constientizare a punctele tale forte;
– vei primi feedback-uri de la celelalte participante, care vor aduce mai multa obiectivitate asupra propriei perceptii a feminitati;
– vei fi provocata sa iesi din zona de confort si sa realizezi activitati menite sa iti sporeasca spontaneitatea si creativitatea, intr-o maniera naturala, gratie mediului securizant din punct de vedere emotional.
Garantam ca te vei amuza copios, dar vei realiza si o cercetare profunda a celor mai launtrice colturi ale propriei feminitati.
Cand: 8 august 2019, intre orele 17:00-21:00
Unde: Centrul Confident, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
Investitie: 100 lei/persoana
Cine este trainerul?
Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.
Inscrieri:
Transmiteti un email la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect: „workshop feminitate”. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.
Contact:  pentru intrebari, nelamuriri: 0756.310.661/0730.811.997, contact@centrulconfident.ro