Curs Dependența Emoțională (de persoane)

Despre curs:

Dependența emotională poate face din cel ce o trăiește sclavul propriilor drame. Acesta ajunge să fie într-un continuu conflict între păstrarea iluziei de a fi într-o ”relație” și posibilitatea de a-și da șansa la fericire autentică.

Persoanele dependente emoțional sunt dependente de aprobarea celor din jur, evită singuratatea, au o acută teamă de abandon, controlându-i excesiv pe cei cu care relaționează, nu își cunosc nevoile personale și au o dificultate în exprimarea emoțiilor.

În cadrul cursului vom aborda:

  • Cauzele și simptomele dependenței emoționale;
  • Metode de identificare ale unei situații de dependență emoțională;
  • Caracteristicile unei relații sănătoase;
  • Modalități prin care poți trece de la o relație dependentă la una sănătoasă;
  • Autocunoaștere: cine sunt și ce pot. Întărirea încrederii și a respectului de sine;
  • Antrenamentul luării în grijă a propriei persoane și a schimbării pattern-urilor comportamentale nedorite cu altele noi, congruente cu decizia de a spune DA fericirii;
  • Tehnici de identificare a nevoilor autentice și folosire a resurselor interioare pentru atingerea independenței personale.

 

Cine poate participa?

Workshopul se adresează persoanelor direct interesate pentru ele însele sau pentru cei apropiați, dar și psihologilor care se formează ca terapeuți.

Vizează de asemenea pe cei care conștientizează dezavantajele dependenței emoționale, pe cei care au încercat singuri să renunțe la o relație dependentă dar nu au găsit modalitatea eficientă.

Beneficiile participării la curs:

După parcurgerea cursului participanții vor înțelege mecanismul comportamentului dependent, vor însuși  cunoștințe, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite recunoașterea unei relații dependente, recunoașterea propriilor nevoi, atingerea unui echilibru emoțional, cum să comunice asertiv, creșterea stimei de sine cât și  ieșirea din cercul vicios.

Cursul este interactiv, se vor lua în discuție teme personale sau ale cunoscutilor.

La sfârșitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop și adeverințe de practică pentru studenții la psihologie (pentru maximum 10 h).

Data cursului:  13 iulie 2019, între orele 09:00-13:00

Unde: CENTRUL CONFIDENT, București, Str. Sabinelor nr. 98, ap. 1, parter, interfon 1.

Cost: 180 lei/persoană

Se poate achita în avans, în contul CONFIDENT TRAINING & CONSULTING SRL:

RO37BTRLRONCRT0273056901 , deschis la Banca Transilvania.

Trainer: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de liberă practică. Experiența ca psihoterapeut și psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personală și cursuri de practică psihologică. Despre trainer: AICI.

ÎnscrieriTrimiteți un e-mail la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs dependente persoane“. Adăugați numele și un nr. de telefon. Veți primi confirmarea înscrierii.

Contact pentru informații: 0756.310.661 / 0730.811.997, contact@centrulconfident.ro

ALBUME FOTO DE LA CURSURILE  ANTERIOARE:

Curs Dependența Emoțională, 21 martie 2019, Centrul Confident