PRACTICĂ PSIHOLOGICĂ

PRACTICĂ PSIHOLOGICĂ

CENTRUL CONFIDENT vă oferă o varietate de programe de practică psihologică, constând în cursuri practice de psihologie. Dintre toate acestea, le puteți alege pe cele care vi se par cele mai potrivite pentru obiectivul de studiu.

Programele oferite de CENTRUL CONFIDENT sunt practice, susținute de specialiști cu experiență bogată în domeniul psihologiei. Informațiile prezentate sunt însoțite de exemple din studiile de caz din practica profesională de la cabinetele de psihologie. Acesta este unul dintre motivele pentru care peste 7000 de studenți la psihologie au ales să facă practica obligatorie cu specialiștii noștri. Oferim know-how și materiale necesare care vor putea fi utilizate în practica ulterioară.

Programe de practică ONLINE și la sediu. Puteți opta pentru ce variantă vă avantajează:

și multe alte cursuri – vezi agenda completă AICI.

*** Cursurile cu credite pentru psihologi au tarif cu reducere pentru studenții la psihologie, care aleg să efectueze practica la CENTRUL CONFIDENT. Întrebați la secretariat despre aceste reduceri.

ORICARE DINTRE CURSURILE DE MAI SUS POT FI ACHIZIȚIONATE ȘI ÎN FORMAT ONLINE!!! Le urmăriți în ritmul dv., atunci când veți avea timp!

La finalul cursurilor la care alegeți să participați, veți primi adeverință de practică psihologică și certificate de participare, utile pentru CV-ul profesional.

Pentru studenți oferim reducere dacă se înscriu în grup organizat de  minim 10 persoane.

Dacă este vreun subiect pe care nu-l găsiți în listă, contactați-ne și facem tot posibilul să vă venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de formare profesională.

Cursuri de Practică psihologică online din secțiunea MAGAZIN: VEZI AICI PROGRAMELE

Cursuri de Practică psihologică online:

Pentru persoanele care nu au posibilitatea să participe la curs, oferim soluția achiziționării cursurile online (înregistrări audio și materialele aferente):

Varianta nr.3 (pentru 60 ore), Kit de psihoterapie/consiliere A-Z

Varianta nr.2 (30 ore): Kit de psihoterapie/ consiliere A-Z

Varianta nr.1 (30 ore): Kit de psihoterapie/ consiliere A-Z

 Variantă pentru masterat – Practică psihologică: Studii de caz. Vă putem pune la dispoziție studii de caz: psihoterapia anxietății, psihoterapia depresiei, etc.

Vă rugăm să ne contactați pentru a vă prezenta oferta de cursuri de practică la nr. de telefon 0756.310.661 / 0730.811.997 sau puteți opta pentru cursurile noastre: vezi aici calendarul de cursuri.

Așteptăm și mesajul dvs. detaliat – prin completarea formularului de contact de mai jos, în care va rugăm să menționați Universitatea / anul / forma de învățământ (IF, FF, etc.), cât și adresa dvs. din CI pentru emiterea documentelor fiscale.

CENTRUL CONFIDENT organizează cursuri de Practica psihologica ONLINE.

Formular contact

    Nume&Prenume*

    email*

    Telefon*

    Subiectul mesajului

    Mesajul dvs.