PRACTICĂ PSIHOLOGICĂ

PRACTICĂ PSIHOLOGICĂ

CENTRUL CONFIDENT vă oferă o varietate de programe de practică psihologică, constând în cursuri practice de psihologie. Dintre acestea, le puteți alege pe cele care vi se par cele mai potrivite pentru obiectivul de studiu.

Cursurile CENTRULUI CONFIDENT sunt practice, susținute de specialiști cu experiență bogată în domeniul psihologiei, care susțin informațiile necesare prin exemple din studiile de caz din cabinet. Acesta este unul dintre motivele pentru care peste 7000 de studenți la psihologie au ales să facă practica obligatorie cu specialiștii noștri. Oferim know-how și materiale necesare în lucrul practic, pe care le vor putea utiliza în practica personală.

Pentru o listă detaliată, vă invităm să consultați toată oferta de cursuri de psihologie, logopedie, psihologie clinică AICI.

La finalul cursurilor la care alegeți să participați, veți primi adeverință de practică psihologică.

Pentru studenți oferim reducere dacă se formează un grup de minim 5 persoane.

 

Cursuri de Practică psihologică online:

Pentru persoanele foarte ocupate, care nu au timp să participe la curs, sau sunt din alt oraș/ țară, oferim posibilitatea de a achiziționa cursurile online.

Varianta nr.3 (pentru 60 ore), Kit de psihoterapie/consiliere A-Z

Varianta nr.2 (30 ore): Kit de psihoterapie/ consiliere A-Z

Varianta nr.1 (30 ore): Kit de psihoterapie/ consiliere A-Z

 Variantă pentru masterat – Practică psihologică: Studii de caz. Vă putem pune la dispoziție studii de caz: psihoterapia anxietății, psihoterapia depresiei etc.

Vă rugăm să ne contactați pentru a vă prezenta oferta de cursuri de practică: 0756.310.661, sau puteți alege cursurile din lista de aici: Vezi aici calendarul de cursuri

CENTRUL CONFIDENT organizează cursuri de Practica psihologica ONLINE.