Consilier dezvoltare personală – curs ONLINE

 • aprilie 24 – 26, 2020
 • 09:00 - 19:00
 • Centrul Confident, Str. Uranus, nr. 132A, Sector 5, București
 • 0756.310.661

Aceste zile în care renunțăm să ieșim din casă sau să mergem la job pot fi abordate că o oportunitate de creștere profesională și dezvoltare personală,  pentru a investi în noi înșine! 

CONFIDENT BUSINESS TRAINING  îți oferă posibilitatea participării online la cursuri – susținute în sistem de videoconferință și transmise live prin intermediul unei platforme online accesibilă pentru toți cursanții înscriși:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant înainte de începerea evenimentului

 

Mai mult de atât, pentru că ai participat la curs în varianta online, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când vei considera că te simți safe și confortabil (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

participi gratuit, la alegere, la unul dintre cursurile CENTRULUI CONFIDENT (cursuri de o zi, cu taxa în valoare de 200 RON)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 200 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT

Curs Consilier pentru dezvoltare personală – acreditat ANC – ONLINE LIVE

Cursul Consilier pentru dezvoltare personală, curs postuniversitar de specializare, îți poate schimba atât viața personală, cât și pe cea profesională. Este pentru cei care chiar doresc să învețe și nu urmăresc doar dobândirea unui certificat.

Este un curs intensiv, echivalentul unui master în domeniul coaching-ului. Susținem cursul din octombrie 2016 și aproximativ 900 de persoane au ales să urmeze cursul la noi.

Cine sunt cursanții la cursul Consilier pentru dezvoltare personală:

Oameni din mai toate domeniile profesionale. IT-iști, contabili, avocați, medici, psihologi, economiști, astologi, terapeuți alternativi, matematicieni, profesori, antreprenori, manageri etc. au obținut certificarea. Cea mai mică notă la examenele de absolvire a fost 9. Și asta nu pentru că la CONFIDENT se folosește o baghetă magică, ci pentru că toți cei care ne-au ales pe noi, au ceva în comun. Interes pentru dezvoltare personală. Nu contează din ce domenii profesionale vin, cursanții au deja un background în ce privește propria dezvoltare personală.

 

Ce este nevoie să știi dinainte, dacă te decizi să alegi acest curs

Dacă ești pe cale să te decizi dacă dorești să urmezi cursul la CENTRUL CONFIDENT, este nevoie să fii informat că este indicat să vii odihnit. Vor fi zile intensive, solicitante, dar și rezultatele vor fi pe măsură. Noi nu promitem succesul, însă îți garantăm că vom face tot ce ține de noi pentru ca tu să fii mulțumit de ceea ce primești la curs.

Raportul calitate/timp/preț curs Consilier pentru dezvoltare personală

Este posibil să nu ți se pară un curs ieftin, însă poți evalua și alte opțiuni și poți face o analiză a raportului calitate/preț/timp, iar la final vei putea trage o concluzie, dacă a meritat sau nu să te alături în programul CONFIDENT.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la imbunătațirea calității vieții lor.

cursuri / workshop-uri
Curs practic de Hipnoză – ONLINE
 • aprilie 4, 2020
 • 09:00 to 17:00
 • Centrul Confident, Str. Uranus, nr. 132A, Sector 5, București.
Workshop de Vorbit în Public – ONLINE
 • aprilie 8, 2020
 • 18:00 to 21:00
 • Centrul Confident, str.Uranus nr.132A, sector 5, Bucuresti
Curs Teste Proiective – ONLINE
 • aprilie 11, 2020
 • 09:00 to 19:00
 • Centrul Confident, Str. Uranus, nr.132A, sector 5, București