CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ – curs de specializare profesională, ONLINE

  • decembrie 15 – 17, 2023
  • 09:00 - 19:00
  • ONLINE
  • 0756.310.661

Tarif special pentru CURSUL ONLINE!!!

Cursul Consilier Dezvoltare Personalăacreditat MEN / MMSS, cod COR 242324 –  va fi susținut în sistem online prin intermediul platformei zoom.us. Tot ce ai de făcut este să dai un simplu „click” pe link-ul primit de la noi și te vei conecta cu trainerul și cu ceilalți participanți!

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant, înainte de începerea evenimentului.

Mai mult decât atât, pentru că participi la curs în varianta online, vei putea:

– să participi GRATUIT la orice sesiune viitoare a cursului (după confirmarea prealabilă a participării, în funcție de disponibilitatea organizatorică)

– dacă ești psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor la data achiziționării cursului, la cerere, poți primi 30 credite parcurgând ACEST curs video.

– să accesezi pe termen nelimitat înregistrarea standard a cursului (fără posibilitatea descărcării) în formatul susţinut de către formatorul Elena Cozma

– să beneficiezi de un tarif special pentru cursul nostru de Coaching – acreditat MEN / MMSS – detalii aici

– adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON*  valabil pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT

* Voucherul are o valabilitate de 12 luni și nu poate fi folosit pentru un curs cu tarif redus sau cu altă promoție.

Cursul Consilier pentru dezvoltare personală

Acest curs îți poate schimba atât viața personală, cât și pe cea profesională. Este pentru cei care chiar doresc să învețe și nu urmăresc doar dobândirea unui certificat.

Este un curs intensiv, echivalentul unui master în domeniul coaching-ului. Susținem cursul din octombrie 2014 și aproximativ 1000 de persoane au ales să urmeze cursul la noi.

Cine sunt cursanții la cursul Consilier pentru dezvoltare personală:

Oameni din mai toate domeniile profesionale. IT-iști, contabili, avocați, medici, psihologi, economiști, astologi, terapeuți alternativi, matematicieni, profesori, antreprenori, manageri etc. au obținut certificarea. Cea mai mică notă la examenele de absolvire a fost 9. Și asta nu pentru că la CONFIDENT se folosește o baghetă magică, ci pentru că toți cei care ne-au ales pe noi, au ceva în comun. Interes pentru dezvoltare personală. Nu contează din ce domenii profesionale vin, cursanții au deja un background în ce privește propria dezvoltare personală.

Ce este nevoie să știi dinainte, dacă te decizi să alegi acest curs

Dacă ești hotărât să urmezi acest curs la CENTRUL CONFIDENT  este indicat să fii odihnit. Vom petrece împreună zile intensive şi solicitante, dar și rezultatele interacţiunii nu te vor dezamăgi, dimpotivă – vei fi provocat pentru SCHIMBARE!

Nu îți promitem succesul personal, însă îți garantăm că te vom duce unde va trebui să alegi dacă continui cu același mod de viață (personal sau profesional) sau te vei regăsi în situația în care vei lua decizii majore pentru viitorul tău…

Raportul calitate/timp/preț curs Consilier pentru dezvoltare personală

Este posibil să nu ți se pară un curs ieftin, însă poți evalua și alte opțiuni și poți face o analiză a raportului calitate/preț/timp, iar la final vei putea trage o concluzie, dacă a meritat sau nu să te alături în programul CONFIDENT.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la imbunătațirea calității vieții lor.