Consilier dezvoltare personală – curs ONLINE

  • iulie 22 – 24, 2022
  • 09:00 - 19:00
  • ONLINE
  • 0756.310.661

Tarif special doar pentru CURSUL ONLINE!!!

Acum, în perioada stării de alertă, există posibilitatea participării ONLINE la cursuri, inclusiv examenul va fi online!

Cursul va fi susținut în sistem de videoconferință și transmis online-live prin intermediul platformei zoom.us. Ce ai de făcut este să dai click pe link-ul primit după ce efectuezi plata și te vei conecta cu trainerul și cu ceilalți participanți.

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant, înainte de începerea evenimentului.

 

Mai mult decât atât, pentru că participi la curs în varianta online, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când se vor relua activitățile în sală (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON * pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT.

* Voucherul nu poate fi folosit la un curs care deja are tariful cu reducere și nu se poate cumula cu altă reducere sau voucher.

Curs Consilier pentru dezvoltare personală – acreditat ANC – ONLINE

Cursul Consilier pentru dezvoltare personală, curs postuniversitar de specializare, îți poate schimba atât viața personală, cât și pe cea profesională. Este pentru cei care chiar doresc să învețe și nu urmăresc doar dobândirea unui certificat.

Este un curs intensiv, echivalentul unui master în domeniul coaching-ului. Susținem cursul din octombrie 2016 și aproximativ 900 de persoane au ales să urmeze cursul la noi.

Cine sunt cursanții la cursul Consilier pentru dezvoltare personală:

Oameni din mai toate domeniile profesionale. IT-iști, contabili, avocați, medici, psihologi, economiști, astologi, terapeuți alternativi, matematicieni, profesori, antreprenori, manageri etc. au obținut certificarea. Cea mai mică notă la examenele de absolvire a fost 9. Și asta nu pentru că la CONFIDENT se folosește o baghetă magică, ci pentru că toți cei care ne-au ales pe noi, au ceva în comun. Interes pentru dezvoltare personală. Nu contează din ce domenii profesionale vin, cursanții au deja un background în ce privește propria dezvoltare personală.

 

Ce este nevoie să știi dinainte, dacă te decizi să alegi acest curs

Dacă ești pe cale să te decizi dacă dorești să urmezi cursul la CENTRUL CONFIDENT, este nevoie să fii informat că este indicat să vii odihnit. Vor fi zile intensive, solicitante, dar și rezultatele vor fi pe măsură. Noi nu promitem succesul, însă îți garantăm că vom face tot ce ține de noi pentru ca tu să fii mulțumit de ceea ce primești la curs.

Raportul calitate/timp/preț curs Consilier pentru dezvoltare personală

Este posibil să nu ți se pară un curs ieftin, însă poți evalua și alte opțiuni și poți face o analiză a raportului calitate/preț/timp, iar la final vei putea trage o concluzie, dacă a meritat sau nu să te alături în programul CONFIDENT.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la imbunătațirea calității vieții lor.