PRACTICĂ PSIHOLOGICĂ ONLINE

PRACTICĂ PSIHOLOGICĂ ONLINE

 

 

Pentru persoanele foarte ocupate, care nu au timp să participe la curs, sau sunt din alt oraș/ țară, vă oferim posibilitatea de a achiziționa cursurile de practică psihologică online.

Varianta nr.3 (pentru 60 ore), Kit de psihoterapie/consiliere A-Z

Varianta nr.2 (30 ore): Kit de psihoterapie/ consiliere A-Z

Varianta nr.1 (30 ore): Kit de psihoterapie/ consiliere A-Z

 Variantă pentru masterat – Practică psihologică: Studii de caz. Vă putem pune la dispoziție studii de caz: psihoterapia anxietății, psihoterapia depresiei etc.

 

Pentru 30 ore de practică psihologică online, puteți alege unul dintre programele online (cursuri de o zi, sub formă de înregistrări video sau audio), dintre cele prezentare AICI la alegere.

Pentru 60 sau 90 ore de practică psihologică online, puteți alege două programe online (cursuri de o zi, sub formă de înregistrări video sau audio), dintre cele prezentate AICI, la alegere,

Vă rugăm să ne contactați pentru a vă prezenta oferta de cursuri de practică: 0756.310.661, sau puteți alege cursurile din lista de aici: Vezi aici calendarul de cursuri

Mod de plată:

a) prin ORDIN DE PLATĂ în contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau

b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:

Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX

 

Coordonator curs :

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut principal cu drept de liberă practică, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri și specializări în Psihodramă moreniană, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoză clinica, relaxare și terapie ericksoniană, Psihoterapii de familie, Teste proiective. Mai multe despre Elena Cozma AICI.

Contact:

Pentru informații suplimentare: email: contact@centrulconfident.ro

Tel. : 0730811997