Curs Parenting


Există 3 reguli pentru părinți: iubește, pune limite unde e cazul și lasă-i să se dezvolte natural!” – Elaine M. Ward
Va propunem un curs interactiv si relaxant, bazat pe solutii si explicatii,  care sa va ajute sa detineti cele mai bune metode  in sprijinul dezvoltarii armonioase a copilului dumneavoastra. Raspunsurile  le vom descoperi impreuna imbinand elemente clinice,  pedagogice, terapeutice ( povesti terapeutice cu ajutorul carora putem transmite informatii, mesaje).  
Cui ne adresam : parintilor , bunicilor , bonelor , tuturor celor care se ocupa de educatia si cresterea copiilor.
 
Structura curs :
1      Ce schimbari apar in relatia de cuplu odata cu sosirea noului membru si ce trebuie sa faca partenerii pentru bunul mers al relatiei si integrarea copilului.
2      Rolul bunicilor  si  conflictele aparute intre acestia si parinti cu privire la educatia si cresterea copiilor.
3      Mersul la gradinita ( alegerea gradinitei , pregatirea , refuzul copilului).
4      Agresivitate si comportament opozant ( crize de plans ).
5      Cum sa-mi ajut copilul sa inteleaga unele lucruri. Rolul povestilor terapeutice (cum creez o poveste, care este scopul acesteia si cum il va ajuta pe copil).
6      Cum spunem “nu” copiilor si cu ce frecventa.
7      Negocierea cu copiii.
8       Mesele in familie ( implicarea copiilor, refuzul la masa ).

DESFASURARE
Data:   17 februarie 2018,  orele 9.00-13.00 (pauza 30 min)
Locatia:  CENTRUL CONFIDENT, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
Cost: 100 lei /persoana sau 150 lei / cuplu.
Se acorda certificate de participare.
Inscrieri: transmiteti un email la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect : “inscriere curs Parenting “. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi un email de confirmare a inscrierii si detaliile de plata a cursului.
Plata se efectueaza in avans, online sau prin ordin de plata, numai dupa transmiterea email-ului de inscriere si primirea facturii proforma, in contul CENTRULUI CONFIDENT:  RO37BTRLRONCRT0273056901, deschis la Banca Transilvania.

Pentru detalii:  0734065134 / 0756310661.

Trainer –Mihaela Covtun – psiholog, profesor logoped, coach, formator.
„ Cariera mea a inceput ca psiholog in psihologia organizatiilor si serviciilor. Am continuat cu psihologia clinica si psihopedagogia speciala simtind ca trebuie sa ma implic mai mult in  lumea copiilor. Am devenit apoi profesor logoped si astfel am imbinat in cursurile mele toate elementele necesare dezvoltarii armonioase a copiilor. Nu ne putem baza pe o carte sau o parere in lucrul cu copiii.  Este nevoie de a detine cat mai multe cunostinte ( mediul clinic, pedagogic, psihologic, logopedic )  inclusiv experienta personala . Si eu a trebuit sa invat, sa-mi folosesc toate cunostintele  pentru ca nu este usor sa fi mama, dar este ceea ce ma defineste. Si dupa doi baieti biologici, instinctul m-a trimis catre un alt ingeras din mediul institutionalizat.”
Mai multe despre trainer AICI.