Curs practic de HIPNOZA ERICKSONIANA

Curs de HIPNOZA CLINICA SI TERAPIE ERICKSONIANA, 16 aprilie 2019

In cadrul cursului  se vor aborda urmatoarele teme :
 
Tehnici din Hipnoza clinica si Terapie ericksoniana ;
– Demostratii hipnoterapie ;
– Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie;
– Autohipnoza;
– Terapia durerii.
Participantii vor primi certificat de participare emis de CENTRUL CONFIDENT de TRAINING & PSIHOLOGIE, iar studentii pot primi adeverinta de practica pentru 10 h.

Cine poate participa:
Orice persoana care profeseaza ca psiholog, psihoterapeut, consilier psihologic, coach, persoane care isi desfasoara activitatea conex cu cele de mai sus ori in domenii ce tin de sanatate psihica, nutritionism, medicina alternativa, studenti la psihologie etc.

Cost: 100 lei/persoana.
Durata: 17.00 – 21.00.
Locatia : CENTRUL CONFIDENT, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective.

Pentru inscriere  trimiteti email la: contact@centrulconfident.ro, specificand la subiect “curs hipnoza” si mentionand un nr. de telefon, numele si prenumele.
Contact: 0756.310.661

ALBUME FOTO DE LA CURSURILE  ANTERIOARE:

Curs Hipnoză Clinică si terapie Ericksoniană, 15 februarie 2019, Centrul Confident

Nume/Prenume*

Email*

Telefon

Mesajul dvs.