Curs practic pentru stabilirea si atingerea obiectivelor

De cate ori nu ti-ai propus sa te lasi de fumat sau sa-ti deschizi afacerea ta, sa castigi mai mult sau sa-ti realizezi cateva proiecte personale, iar la sfarsitul anului vezi ca obiectivele tale au ramas foarte departe si  practic,  putine lucruri s-au schimbat  in viata ta? Din 10 persoane,  9 nu au foarte clar definite scopurile si ceea ce-si doresc sa realizeze in viata.
Claritatea scopului, afirma Brian Tracy, este cheia succesului personal, asa ca dupa acest workshop vei pleca cu niste obiective clare pe care sa  le realizezi in perioada imediat urmatoare.

 

La acest curs vei invata:

  • Cum sa fii  SMART cu  visele tale ( metoda SMART de fixare a obiectivelor)
  • Cum sa-ti stabilesti obiective clare, puternice, de impact pentru tine in domeniile in care te intereseaza: business, cariera, viata personala, finante, sanatate, relatii.
  • Care sunt cei 7 pasi pe care-i poti folosi oricand in stabilirea si realizarea obiectivelor tale.
  • Cum sa transformi un vis in realitate, cum sate apropii pe zi ce trece de obiectivele tale.
  • Vei invata tehnicile forte impotriva amanarii, vei invata sa identifici sabotorii care te opresc in realizarea obiectivelor tale.

Vom lucra impreuna, vom realiza lista obiectivelor tale si vom seta impreuna pasii concreti pentru realizarea lor.
Acest curs este pentru tine daca:

  • Ai vise mari pe care  vrei sa le realizezi, atat in viata personala cat si profesionala
  • Ai nevoie de claritate, focalizare, motivatie si un grup care sa te sprijine in atingerea viselor si a obiectivelor tale
  • Ti-ai stabilit deja niste obiective si simti ca au aparut anumite amanari
  • Nu prea stii cum sa-ti atingi scopurile, de unde sa incepi si care sunt pasii urmatori

Cui se adreseaza:
–          Oricui este interesat sa invete metoda SMART de a-si stabili obiectivele si sa lucreze pentru atingerea obiectivelor personale
–           Oricarui specialist care doreste sa invete aceasta metoda pentr a-i  ajuta pe cei care au nevoie de ei: consilieri, psihoterapeuti, asistenti sociali, psihologi, coach
Cursantilor li se pune la dispozitie caietul de curs, care cuprinde tehnicile pe care le vom parcurge impreuna.
Desfasurare:
Vineri   16.12. 2016, orele  1700– 2000  
Unde: CENTRUL CONFIDENT, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
Pret – 80 lei/persoana
Coordonator  curs – Gabriela Marin, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Formare, cursuri si specializari in Psihoterapia cognitiv-comportamentala, Terapii scurte orientate pe resurse si solutii, Hipnoza clinica, relaxare si psihoterapie ericksoniana, Psihoterapie de cuplu, Psihoterapie de familie, Psihosexologie si Eneagrama. Mai multe despre coordonator:  AICI  (Se pune link-ul:   http://www.psihoterapieconfident.ro/gabriela-marin/
Inscrieri:        
Transmiteti un email la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs stabilierea obiectivelor “. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.
Informatii: contact@centrulconfident.ro, Tel.: 0756.310.661.