Consilier Vocațional – curs ONLINE

 • iunie 25 – 26, 2022
 • 09:00 - 19:00
 • ONLINE
 • 0756.310.661/ 0733.558.031

Tarif special pentru CURSUL ONLINE!!!

 

Cursul va fi susținut în sistem de videoconferință și transmis online-live prin intermediul platformei zoom.us. Ce ai de făcut este să dai click pe link-ul primit după ce efectuezi plata și te vei conecta cu trainerul și cu ceilalți participanți.

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant, înainte de începerea evenimentului.

 

Mai mult decât atât, pentru că participi la cursul nostru, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară live a cursului în sală – când se vor relua activitățile în sală (confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare)

adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON * pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT.

* Voucherul nu poate fi folosit la un curs care deja are tariful cu reducere și nu se poate cumula cu altă reducere sau voucher.

 

 

Curs Consilier vocațional – curs de specializare autorizat ANC- Cod COR 242315

Participarea la cursul Consilier vocațional le oferă participanților o SPECIALIZARE garantată prin Diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și recunoscută la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

După parcurgerea cursului și dobândirea specializării Consilier Vocațional, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri și adulți în căutarea unei identități profesionale,  persoane casnice aflate în căutarea unui loc de munca, persoane aflate la rascruce de drum profesional etc. Îi vei putea îndruma să își găsească vocația, să își crească încrederea în puterile proprii și cum ”să se vândă” cât mai bine.

Vei putea îndruma aceste categorii de persoane în dezvoltarea personală, vocațională și profesională, dezvoltarea cunoștințelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personală și socială.

 

CUI se adresează cursul Consilier Vocațional:

 • Persoanelor cu studii superioare, licențiate în științe socio-umane, asistență socială,științele educației, psihologie, psihopedagogie sau drept și/sau persoane cu studii la nivel de masterat în științele socio-umane care doresc să se specializeze în consiliere vocațională;
 • Persoanelor care lucrează cu copii, adolescenți, adulți și doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul consilierii vocaționale și să obțină o atestare profesională în acest domeniu;
 • Persoanelor care doresc să desfășoare o activitate independentă ca persoană fizică autorizată sau ca angajat în cadrul unor organizații, instituții;
 • Persoanelor care își desfasoară activitatea în cadrul unor ONG-uri;
 • Persoanelor care activează în domeniul resurselor umane, agențiilor de recrutare și plasare de personal;
 • Cadrelor didactice care își desfășoară activitatea de consiliere vocațională în cadrul orelor de dirigenție.

 

BENEFICIILE participării la cursul Consilier Vocațional:

 • CONFIDENT TRAINING eliberează DIPLOMELE de absolvire în maxim 10 zile de la susținerea examenului (în București);
 • Vei obține specializarea de Consilier Vocațional atestată printr-o diplomă eliberată de Ministerul Muncii si Justiției Sociale, recunoscută în Uniunea Europeană;
 • Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice, simțindu-te pregătit  să organizezi și să susții activități în domeniul consilierii vocaționale atât în cabinetul tău, cât și  în alte proiecte sau ca angajat;
 • Învățând direct de la un trainer cu experiență în lucrul cu oamenii, consiliere/orientare vocațională și în cariera și dezvoltare personală, vei putea face asocieri concrete a teoriei cu experiența practică a formatorului;
 • Vei afla despre oportunitățile de profesare și despre modalitățile de acces la clienți;
 • Colaborarea cu trainerul va continua și după obținerea certificatului de consilier vocațional și vei avea acces la supervizare  telefonică gratuită pentru 3 ședințe.
 • Nu trebuie să urmezi studii de lungă durată și costisitoare, întrucât acest curs îți oferă strategii simple construite în ani de studii și experiență;
 • Vei primi un voucher în valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui. Voucherul nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu alt voucher.
 • În masura locurilor disponibile, poți reveni să îți împrospătezi cunoștințele, participând la o nouă grupă de formare GRATIS, anunțându-ți intenția din timp.

 

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI.

SHARE