Grup dezvoltare personala prin Psihodrama (coordonator Elena Cozma)

GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ prin PSIHODRAMA

Vrei să ajungi departe? Vino cu noi şi alianiază-te la startul cunoaşterii de sine! 

CENTRUL CONFIDENT DE TRAINING SI PSIHOLOGIE ORGANIZEAZA 
                            
Grup de dezvoltare personala si autocunoastere prin Psihodramă,

BUCUREŞTI, 6 şi 27 martie 2016

INTRODUCERE
În interiorul nostru există un potenţial infinit care uneori a fost acoperit de răni, eşecuri și aspecte neclarificate legate de experienţele noastre de viaţă. Te invităm să te întorci acasă, să te orientezi spre interior acolo unde resursele infinite ale sufletului nostru au rămas intacte. Acest potenţial gigantic te aşteaptă să îl descoperi, te invită să te împaci cu trecutul învăţându-i lecţiile, să trăieşti prezentul ca o sâmînţă enimagmatică ce aşteaptă să înflorească într-o viaţă frumoasă trăită la maxim, aşa cum ţi-o doreşti cu adevărat.

CUI ÎI POATE FOLOSI ACEST GRUP?
Acest grup se adreseaza tuturor celor care au simţit sau simt că viaţa îi provoacă la transformări mici sau mari, anticipate sau neaşteptate, alese de ei sau impuse din afară. Tuturor celor care se simt motivaţi să se descopere, să îşi împlinească viaţa şi cariera, relaţia cu ei înşişi şi cu ceilalţi.

DESPRE GRUP

Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergeţi împreună!” spune un proverb african

Într-o lume în care socializarea se desfasoară din ce în ce mai mult într-un mediu virtual, noi îţi oferim oportunitatea de a avea întâlniri reale.
       Se spune că nu putem exista fără grup fie el familie, loc de muncă, societate, cultură, limbă, religie, club sau şcoală. Vrem nu vrem suntem fiinţe sociale.
Se mai spune că nu este niciodată prea târziu pentru a avea o copilarie fericită! Pentru că da, ne vom juca mult şi vei afla lucruri noi şi uimitor de profunde despre tine, despre viaţa ta, vei învăţa chiar exerciţii şi tehnici care te vor ajuta în viaţa reală şi uimitor, într-o manieră atât de plăcută şi relaxantă.
Făcând parte din acest grup vei avea surpriza plăcută de a găsi un cadru stimulator şi protector care te va susţine să te descoperi pe tine cu adevărat şi care îţi va permite apoi, să înfloreşti şi să te dezvolţi din toate punctele de vedere.

TEMATICA : 

În aceste întâlniri  vom călători într-o lume a emoțiilor, dorinţelor, nevoilor, atitudinilor şi a valorilor personale – de la aici şi acum, către descoperirea potenţialului nostru maxim, cu următorul itinerariu:
– Imaginea de sine
– Încrederea în sine
– Conştietizarea de sine prin alegerile, răspunsurile şi paternurile comportamentale;
– Introducere în tehnici de psihodramă ;
– Pași în conștientizarea rolurilor din viaţa de zi cu zi;
– Influența emoțiilor şi credinţelor asupra noastră;
– Ce se întâmplă în universul interior atunci când viaţa ne provoacă;
– Cum să trăim în prezent;
– Autocunoaşterea
– Traumele din copilărie şi consecinţele lor la vârsta adultă
– Valorificarea potenţialului personal
– Exprimarea şi gestionarea eficientă a emoţilor
– Sexualitatea şi stima de sine
– Vindecarea emoţională
Itinerariul continuă cu înţelegerea de sine şi se încheie cu acceptarea de sine.

ADMITEREA: 
Se face pe bază de interviu.

BONUS:
În cadrul interviului veţi primi şi recomandări personalizate şi teme utile de abordare a dezvoltării personale.

DURATA:

– 8 ore/sedinţă
– 12 sedinţe, in ritmul de o sedinţă pe lună ( Duminica de la ora 11.00)

COST:

260 Lei  / Şedinţă
 25% REDUCERE pentru persoanele care au mai participat la alte grupuri de autocunoaştere cu unul dintre cei doi traineri şi doresc să continue dezvoltarea personală prin psihodramă .
 
TRAINERI:

ANTAL DALMA DELIA: Psiholog clinician specialist autonom, psihoterapeut psihodramatician, asistent in psihologia sistemică a familiei, competente in hipnoza clinica ericsoniană, activitate de zece ani in programe de prevenirea si combaterea violentei in familie si cuplu.

ELENA COZMA: In lucrul cu clientii, Elena foloseste o abordare eclectica, imbinand elemente din cat mai multe genuri de terapii, pentru a gasi modalitatea potrivita fiecarei persoane in parte, respectand diferentele, nevoile si unicitatea ei. Isi incurajeaza clientii sa isi descopere cu ajutorul terapiei solutii la propriile dificultati de viata, sa indrazneasca sa actioneze diferit, obtinand rezultate diferite, asumandu-si consecintele.

ÎNSCRIERE:

Grupul nu poate exista fără individ şi de aceea prezenţa ta contează!
Contact: 0733558031
Email: contact@centrulconfident.ro

GRUPUL ESTE FORMAT DIN MAXIM 16 PERSOANE
REZERVA-TI DIN TIMP LOCUL!