Maraton cursuri noiembrie

[section background_repeat=”repeat” background_position=”center top” background_attachment=”static” background_scroll=”none”]

Centrul Confident organizeaza in ziua de 18 noiembrie urmatoarele cursuri:

1. Depasirea dependentelor: 09.00-12.00

2. Depasirea depresiei si a crizelor existentiale: 12.30 – 15.30

3. Controlul anxietatii, atacuri de panica, fobii: 16.00-19.00

Preturile pentru participarea la cursuri sunt urmatoarele:

– 50 lei/curs/persoana daca participati la toate cele 3 workshopuri
– 60 lei/curs/persoana daca participati la 2 workshopuri
– 70 lei/curs/persoana daca participati la un singur curs

[divider style=”simple” icon=”angle-down”]
[/divider]

1. Depasirea dependentelor: 09.00-12.00

dependenta
Dupa parcurgerea cursului participantii vor intelege mecanismul comportamentului dependent, vor insusi cunostinte, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea impulsului adictiei si iesirea din cercul vicios (impuls, punerea in act a comportamentului dependent, vinovatie-deprimare, scaderea sentimentului de stima personala, auto-ruinare)
Mai mult
[divider style=”simple” icon=”angle-down”]
[/divider]

2. Depasirea depresiei si a crizelor existentiale: 12.30 – 15.30

depresieWorkshopul se adreseaza atat persoanelor interesate direct de subiect, celor care vor sa ii ajute pe cei dragi, cat si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.
Parcurgand acest curs se vor dobandi cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care sa permita depasirea depresiei si a situatiilor de criza care va pot influenta viata.
Mai mult
[divider style=”simple” icon=”angle-down”]
[/divider]

3. Controlul anxietantii, atacuri de panica, fobii: 16.00-19.00

2Dupa parcurgerea cursului participantii vor fi capabili sa stapaneasca cu succes cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea situatiilor stresante, atacurilor de panica, fobiilor, temerilor irationale.
Mai mult
[divider style=”simple” icon=”angle-down”]
[/divider]
La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (10h/workshop)
Cand: Sambata 18.11.2017, orele 9.00 – 19.00.
Unde: CENTRUL CONFIDENT de TRAINING & PSIHOLOGIE, Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5
Cine este trainerul?
Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.
Inscrieri:
Transmiteti un email la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect: “inscriere 18 noiembrie“. Adaugati numele, workshopurile la care doriti sa participati si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.
Contact pentru intrebari, nelamuriri: 0733.558.031, 0756310661 contact@centrulconfident.ro
[/section]