Pachet cursuri video – Consiliere cupluri și Psihosexologie

Pachet cursuri video - Consiliere cupluri și Psihosexologie

PACHET CURSURI VIDEO - CONSILIERE CUPLURI ȘI PSIHOSEXOLOGIE

Acest Pachet cursuri Dependențe, care cuprinde:

1. Curs video CONSILIEREA CUPLURILOR

2. Curs video PSIHOSEXOLOGIE,

este un program intensiv ONLINE, care poate fi achiziționat în format VIDEO (care are incluse și înregistrările audio) sau în format exclusiv AUDIO. 

Dacă achiziționezi și programul Pachet cursuri CONSILIERE CUPLURI ȘI PSIHOSEXOLOGIE, beneficiezi de o reducere considerabilă. Ai un PACHET COMPLET – PROGRAM INTENSIV PENTRU CUPLURI,  care durează aproximativ 10 ore, la numai 350 RON, în loc de 450 RON!

 

Pentru cei dornici să participe la un astfel de curs împreună cu trainerul, în format videoconferință live, există cursul care se susține cu o regularitate de o dată la aproximativ două luni. Cursul conține două module și durează în total aproximativ 10 ore. Te poți înscrie pentru cursul în format videoconferință, cu psihoterapeut Elena Cozma AICI.

Cuprins pachet:

CURS NR.1:  CURS CONSILIEREA CUPLURILOR. Informații detaliate AICI.

CURS NR.2: CURS PSIHOSEXOLOGIE. Informații detaliate AICI.

 

PENTRU CINE ESTE PACHETUL DE CURSURI

  • Pentru toți cei care vor să se înțeleagă mai bine atât pe ei, cât și pe partenerul de viață și care vor să învețe ce au de făcut pentru a le fi mai bine atât împreună, cât și separat
  • Pentru orice persoană dornică de dezvoltare personală
  • Pentru specialiști care prin natura meseriei lucrează cu cupluri, sau vor să învețe cum să lucreze cu acestea

 

BENEFICII

  • Programul achiziționat ONLINE în format video sau audio poate fi parcurs în ritmul propriu, atunci când timpul îți permite
  • Ai acces la el pe viață
  • Este probat, cu rezultate sigure, dacă urmezi pașii exact conform programului descris
  • Dacă preferi să îl parcurgi împreună cu trainerul, ai ocazia să te înscrii AICI
  • Primești o mulțime de resurse: prezentare PPT cu toate capitolele, cărți scanate, fișe de lucru, chestionare de aplicat, alte materiale utile
  • Nu trebuie să mai pierzi timp, bani și relații pentru a reveni la o viață liberă de dependențe, ci poți să te iei singur în mâini și să îți oferi posibilitatea de a avea un viitor așa cum ți-l dorești dacă acționezi ACUM!
  • Dacă ești specialist care lucrează cu CUPLURI, nu trebuie să mai urmezi formări costisitoare și interminabile, întrucât ai informații condensate, instrumente, structură și stategii gata de aplicat. Toate sunt probate, în urma unei experiențe de cabinet a psihoterapeutului Elena Cozma, timp de 16 ani.

Investește în tine – aceasta este cea mai bună investiție pe care o poți face și toate celelalte vin ca bonus!