Practică psihologică ONLINE Varianta 1

Practică psihologică online Varianta 1

Practică psihologică ONLINE, Varianta nr.1: Kit de Psihoterapie/ Consiliere A-Z – Curs online pentru studenți, masteranzi și absolvenți, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologică.

Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizează module de practică pentru studenți, masteranzi la psihologie și absolvenți, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologică. Pentru persoanele care și-ar dori să participe dar nu au cum, există varianta cursului online.
Participarea la programele de practică psihologică online oferă posibilitatea învățării ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice. Participanții vor însuși abilități practice și cunoștințe teoretice de abordare a unei palete cât mai largi de posibile dificultăți în sfera psihologică. Vor ști ce au de făcut de primul contact telefonic/email prin care clientul/pacientul solicită o programare și până la ultima țedință, când se finalizează demersul terapeutic.

Modulul de practică psihologică ONLINE, Varianta nr.1 este format din 30 ore,  împărțite în 6 sesiuni a câte 5 ore (vezi prezentarea sesiunilor mai jos), utilizându-se o abordare eclectică, cu elemente din diverse psihoterapii: cognitiv-comportamentale, programare neurolingvistică, terapii scurte orientate pe soluții, terapii de familie/cuplu, art-terapie, hipnoză clinică, psihodramă, psihosexologie etc.

Conținutul cursului:

Programul conține înregistrările audio ale fiecărei sesiuni din cele 6 plus materialele aferente care vor constitui mapa de curs/caietul de practică. Materialele audio și cele în format word vor fi transmise prin email (in maxim 48 ore de la achitare), dumneavoastră urmând să le descărcați în calculator și să printați mapa de curs.

Adeverința de practică și certificatul de participare le veți primi semnate și parafate în original, prin poștă, împreună cu factura. Pentru adeverință este nevoie de numele și prenumele dv. (așa cum sunteți înregistrat la facultate), adresa completă la care doriți să primiți adeverința, universitatea/facultatea/anul/nr. de ore necesare pentru practica psihologică.

Structura Variantei 1:

Sesiunea 1 : a) Elemente de bază în psihoterapie / consiliere psihologică ; Abordarea clienților/pacienților de la prima până la ultima ședință. Exerciții practice pentru însuțirea tehnicilor specifice.
– Sesiunea 2 : a) Tehnici din Hipnoză clinică și terapie ericksoniană; Demonstrații hipnoterapie – teste de sugestibilitate (pendulul lui Chevreul, testul imposibilității ridicării brațului), renegocierea relației adult/copilul interior, desensibilizarea gradată în imaginar, teme de imagerie dirijată etc. ; Aplicabilitatea hipnozei în psihoterapie. b) Pierderea cuiva drag; Separație; Doliu. Studii de caz.

– Sesiunea 3 : a) Abordarea anxietății: atacuri de panică, fobii, ticuri, stres; Aplicații practice în abordarea anxietății; Studii de caz.
– Sesiunea 4 : a) Abordare tulburări alimentare (anorexie, bulimie); Aplicații practice; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertivă; Managementul conflictelor.
– Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstrații practice- temă joc de protagonist; Exemplificare oră de dezvoltare personală; Jocuri de grup, de autocunoastere.

– Sesiunea 6 : a) Abordarea copiilor în psihoterapie/consiliere psihologică. b) Gelozia – abordare terapeutică. Studii de caz.

 

Costul cursului de Practică psihologică ONLINE, Varianta nr.1:

280 lei/modul (30 ore). Puteti beneficia de reducere la achizitionarea ambelor module (60 h): 400 lei / 2 module. Click aici pentru cele doua cursuri cu reducere, pentru 60 ore.

 

Mod de plată:

a) prin ORDIN DE PLATĂ în contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau

b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:

Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX

 

Coordonator curs :

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut principal cu drept de liberă practică, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri și specializări în Psihodramă moreniană, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoză clinica, relaxare și terapie ericksoniană, Psihoterapii de familie, Teste proiective. Mai multe despre Elena Cozma AICI.

Contact:

Pentru informații suplimentare: email: contact@centrulconfident.ro

Tel. : 0730811997