Practică psihologică ONLINE Varianta 3

Practică psihologică ONLINE Varianta 3 – (pentru 60 ore) – Kit de psihoterapie/consiliere A-Z

CURS INTENSIV DE PSIHOTERAPIE / CONSILIERE

Practică psihologică ONLINE Varianta 3
Practică psihologică ONLINE Varianta 3

Practică psihologică ONLINE Varianta 3. Cabinetul de psihologie Elena Cozma organizează module de practică pentru studenți, masteranzi la psihologie și psihologi absolvenți, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologică.
Pentru persoanele care și-ar dori să participe la acest curs dar nu au cum, există varianta lui online.
Aceste programe de practică psihologică online oferă posibilitatea învățării ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice. Participanții vor însuși abilități practice pentru terapeutizarea unei palete cât mai largi de posibile dificultăți cu care se adresează de obicei clienții/pacienții unui psihoterapeut/consilier psihologic. Veți însuși metode de terapeutizare pe care le puteți folosi cu clienții începând de la primul contact  telefonic/email, când aceștia vă solicită o programare și până la ultima ședință, când se finalizeazâ demersul terapeutic.

Practcă psihologică Varianta 3, pentru 60 ore, este compusă din:

Varianta nr.1 și Varianta nr.2,  fiecare variantă fiind împărțită în 6 sesiuni a câte 5 ore (vezi prezentarea sesiunilor mai jos). Se utilizează o abordare eclectică, cu elemente din diverse psihoterapii: cognitiv-comportamentale, programare neurolingvistică, terapii scurte orientate pe soluții, terapii de familie/cuplu, art-terapie, hipnoză clinică, psihodramă, psihosexologie etc.

Conținutul celor două variante:

Înregistrarile audio ale fiecarei variante plus materialele aferente care vor constitui mapele de curs/caietele de practică. Materialele audio și cele in format word vor fi transmise prin email (in maxim 48 ore de la achitare), dumneavoastră urmând să le descărcați în calculator și să printați mapele de curs.
Adeverința de practică și certificatul de participare le veți primi semnate și parafate în original, prin poștă sau prin email, împreună cu factura. Pentru adeverință este nevoie de numele și prenumele dv. (așa cum sunteți înregistrat la facultate), adresa completă la care doriți să primiți adeverința, universitatea/facultatea/anul/nr. de ore necesare pentru practica psihologică.

Structura Variantei nr.1:

Sesiunea 1 : a) Elemente de bază în psihoterapie / consiliere psihologică ; Abordarea clienților/pacienților de la prima până la ultima ședință. Exerciții practice pentru însuțirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2 : a) Tehnici din Hipnoză clinică și terapie ericksoniană; Demonstrații hipnoterapie – teste de sugestibilitate (pendulul lui Chevreul, testul imposibilității ridicării brațului), renegocierea relației adult/copilul interior, desensibilizarea gradată în imaginar, teme de imagerie dirijată etc. ; Aplicabilitatea hipnozei în psihoterapie. b) Pierderea cuiva drag; Separație; Doliu. Studii de caz.

Sesiunea 3 : a) Abordarea anxietății: atacuri de panică, fobii, ticuri, stres; Aplicații practice în abordarea anxietății; Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Abordare tulburări alimentare (anorexie, bulimie); Aplicații practice; Studii de caz; b) Tehnici de comunicare asertivă; Managementul conflictelor.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstrații practice- temă joc de protagonist; Exemplificare oră de dezvoltare personală; Jocuri de grup, de autocunoastere.

Sesiunea 6 : a) Abordarea copiilor în psihoterapie/consiliere psihologică. b) Gelozia – abordare terapeutică. Studii de caz.

 

Structura Variantei nr.2 :

Sesiunea 1 : a) Elemente de bază în psihoterapie/consiliere psihologică ; Abordarea clienților/pacientilor de la prima până la ultima ședință. Exerciții practice pentru însușirea tehnicilor specifice.
Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoză clinică și terapie ericksoniană (altele decît cele prezentate la Varianta nr.1); Demonstrații hipnoterapie – tehnici de testare a sugestibilității (oscilatia corpului, tehnica fixarii ochilor), “refacerea scenariului”, ancorarea într-o stare resursă, exercițiu de mobilizare a resurselor interioare, exercițiu pentru rezolvare de probleme etc.; Aplicabilitatea hipnozei în psihoterapie. Autohipnoză; b) Terapia durerii. Studii de caz.
Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicații practice în terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuală ; Homosexualitate. Studii de caz.
Sesiunea 4 : a) Tulburările de dinamică sexuală (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicații practice. Studii de caz.
Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice – Demonstrații practice ; Exemplificare oră de dezvoltare personală ; Jocuri de grup, de autocunoaștere (altele decât cele exemplificate la Varianta nr.1).

Sesiunea 6 : a) Abordarea dependențelor. Studii de caz. Aplicații practice. b) Abordarea timidității, sporirea încrederii în sine. Studii de caz.

 

Cost :

400 lei/ambele variante (60 ore). O singură variantă a cursului KIT EFICIENT DE PSIHOTERAPIE are un cost de 280 lei/variantă, dar achiziționându-le pe ambele, beneficiați de o reducere substanțială – doar 400 lei!

Mod de plată:

a) prin ORDIN DE PLATĂ în contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau

b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX

 

Coordonator curs :

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut principal cu drept de liberă practică, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri și specializări în Psihodramă moreniană, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoză clinica, relaxare și terapie ericksoniană, Psihoterapii de familie, Teste proiective. Mai multe despre Elena Cozma AICI.

Contact:

Pentru informații și lămuriri suplimentare: email: contact@centrulconfident.ro

Tel. : 0730811997