Practica psihologica: TESTE PROIECTIVE, 29 mai 2015

TESTE PROIECTIVE, curs de o zi, vineri, 29.05.2015

TESTE PROIECTIVE, curs de o zi, vineri, 29.05.2015desenul persoanei elena cozma
 
Cabinetul de psihologie Elena Cozma va anunta cu mare placere inceperea inscrierilor la Cursul de tehnici proiective. Pentru studentii si masteranzii la psihologie se acorda adeverinta de practica psihologica pentru 60 ore (considerandu-se si practica ulterioara, folosind informatiile asimilate in timpul cursului).
 
Continutul cursului:
–         Testul Arborelui – pentru testarea adultilor, testul familiei elena cozmaadolescentilor si copiilor;
–         Testul Persoanei – pentru testarea adultilor, adolescentilor si copiilor;
–         Testul Familiei. – adresat cu precadere copiilor si adolescentilor.
 
Beneficii
Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a tehnicilor proiective, veti avea posibiltatea sa completati si sa variati metodele de intervievare, aplicand pe langa ceea ce deja folositi in practica personala, o modalitate mai ludica, mai colorata, mai destinsa de psihodiagnostic. Va veti putea imbogati cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante (studii de caz atat ale trainerului cat si aduse de dumneavoastra).
In final, veti primi diploma de participare la curs, utila la CV-ul profesional si in practica efectiva.
 
Cui se adreseaza:
Psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor scolari, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza copii, adolescenti si adulti.
Structura cursului: 10 ore  (orele 9.00 – 19.00) – prezentarea testelor, cu insusirea cunostintelor de aplicare a lor si sesiuni de interpretari de teste.
Costul cursului: – 180 lei/persoana sau- 150 lei pentru persoanele care au mai participat la cursurile Cabinetului de psihologie sau daca mai vii cu un coleg (pretul redus aplicandu-se ambilor).
In pretul cursului sunt incluse: suportul de curs, coffee breack-urile si certificatul de participare.
Taxa se poate vira in contul cabinetului sau se poate achita direct la curs, la venire.
Numar de participanti: minim 7, maxim 15.
Locatia: Cabinet de psihologie Elena Cozma, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, ap.5, et.2, interfon 5 (zona Hotel Marriott – Palatul Parlamentului – Mega Image).
Inscrieri si informatii:
Pentru inscriere, va rog sa transmiteti email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro mentionand la subject: “curs de tehnici proiective”, iar in cuprins: numele, prenumele si un numar de telefon pentru eventuale informatii de ultima ora. Studentii care doresc adeverinta de practica, sunt rugati sa transmita universitatea, facultatea, anul si forma de invatamant,  numarul de ore cerute de facultate. Veti primi un email de confirmare a inscrierii in maximum 48 h.
 
Coordonator cursElena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica. Formari si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, orientate pe obiective si solutii, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Experienta in psihoterapie – copii,adolescenti si adulti-  individuala/de familie, workshop-uri, dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica.
www.cabinetdepsihoterapie.ro
Tel.: 0733.558.031