RELATIONAREA CU PERSOANELE DIFICILE (persoane cu structura de personalitate dizarmonica)

Centrul CONFIDENT va propune un workshop interactiv in cadrul caruia sa dobanditi informatii despre tulburarile de personalitate (personalitatile dizarmonice), precum si modalitati de interactiune si relationare cu astfel de persoane, considerate dificile.

Oare de cate ori nu am fost pusi in situatia de a nu sti cum sa reactionam in fata unui comportament ciudat, deplasat, nepotrivit, neobisnuit al unor persoane fie acasa, fie la serviciu? De cate ori nu ne-am intrebat cum am putea sa facem fata unor cerinte exagerate sau unor suspiciuni din partea unor persoane cu care suntem nevoiti sa interactionam, ori cum sa gestionam un conflict aparut din senin si aparent fara motiv?

Vor fi abordate urmatoarele teme:

  • Clasificarea tulburarilor de personalitate, descriere generala si criterii de diagnostic conform DSM5

  • Personalitate normala versus personalitate dizarmonica

  • Criterii de normalitate psihica

  • Caracteristici ale persoanelor cu tulburare de personalitate

  • Modalitati de abordare si relationare cu persoanele cu personalitate dizarmonica

Adresabilitate: psihologi, masteranzi/studenti la psihologie, asistenti sociali, cadre medicale, dar poate participa orice persoana interesata de imbunatatirea calitatii relatiilor cu astfel de persoane.

Trainer: Dana Ilie, psiholog clinician specialist, supervizor psihologie clinica, consilier psihologic, Master psihotraumatologie

La sfarsitul cursului se elibereaza certificat de participare, iar studentilor li se ofera adeverinta de practica pentru maxim 10 h.

Program de desfasurare:     –  06 octombrie 2017, orele 16:30 – 20:30

Locatia: Centrul CONFIDENT, Str. Sabinelor, nr. 98, parter, ap. 1, Sector 5, București.

Costul workshop-ului: 90ron (80ron pentru persoanele care au mai participat la cursurile noastre sau daca vii insotit de un coleg/colega).

Inscrieri: transmiteti un email la contact@centrulconfident.ro mentionand la subiect: “relationare persoane dificile”, iar in cuprins: numele, prenumele si un numar de telefon pentru eventuale informatii de ultima ora. Pentru intebari si informatii sunati la 0756310661