WORKSHOP “UPDATE PROFESIONAL PENTRU SPECIALISTII IN CONSILIERE VOCATIONALA”

Seara de cariera pentru specialistii in consiliere in cariera (consiliere vocationala)

Centrul Confident organizeaza pentru tine o seara in care sa te intalnesti cu specialisti din domeniul tau. Intalnirile vor avea loc lunar si se adreseaza tuturor celor care vor sa se dezvolte profesional, fie ca se afla la inceput de drum sau nu. In cadrul acestora vom aborda: situatii cu care ne confruntam in profesia noastra, modul in care putem depasi obstacole, vom afla metode si tehnici noi, aplicabile in consiliere in cariera si multe altele.
Obiectivul principal este sa ne dezvoltam profesional, sa aflam lucruri noi si sa fim la curent cu piata consilierii in cariera si consilierii vocationale din Romania.
Va asteptam la prima intalnire unde vom discuta despre cum sa ne facem un branding personal.
Vom incerca sa definim “eu”-ul nostru profesional raspunzand la intrebarile: cine suntem, cum ne prezentam, ce si cum spunem si cel mai important, cum si unde ne promovam.
Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme profesionale si personale.
La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop.
 
Data:
Miercuri, 05.10.2016, orele 18.00 – 21.00
 
Unde:
CENTRUL CONFIDENT, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
 
Cat costa si cum achit?
Cost: 50 lei/persoana. Se poate achita direct la curs. Persoanele care au mai participat la cursurile
noastre vor achita doar 40 lei.
 
Trainer:
Alina Stochita (Coordonator curs): Consultant in cariera GCDF / Trainer. Are experienta in domeniul resurselor umane, al dezvoltarii profesionale si personale furnizand cursuri de specialitate si workshopuri pentru ONG-uri, organizatii private si pentru publicul larg. Pana in prezent a format 30+ consilieri vocationali si a avut peste 500 de participanti la trainingurile sustinute de ea.
Activitatea de consultant in cariera GCDF si-o desfasoara in cadrul asociatiilor de profil, al organizatiilor private, dar si in anumite proiecte europene, avand pana in prezent 350+ tineri si adulti consiliati vocational.
 
Inscrieri:
Trimiteti un e-mail la contact@confidentbusiness.ro scriind la subiect „inscriere: Seara de cariera pentru specialisti”. Adaugati numele si nr. de telefon si veti primi confirmarea inscrierii pe e-mailsau telefonic.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la tel.: 0756.310.661