Seara de cariera

Seara de cariera

Confident Training organizeaza pentru publicul larg o serie de intalniri in cadrul carora vom aborda discutii pe tema carierei. Aceste intalniri vor avea loc lunar si se adreseaza tuturor celor care vor sa creasca emotional, personal si profesional.
Obiectivul serilor de cariera este sa te ajutam sa iti descoperi drumul profesional potrivit prin 9 module la care poti participa integral sau doar la temele de interes:
1. Cine sunt eu?
2. Valorile mele: ce accept si ce nu accept la un job
3. Hobby-ul meu vs. job-ul meu
4. Cv-ul – cartea mea de vizita
5. As-ul meu din maneca la interviu
6. Cresterea increderii de sine
7. Teama de esec: cauze si solutii
8. Planul meu de viitor
9. Cum ma mentin motivat?  

2. Valorile mele: ce accept si ce nu accept de la un job
Acest workshop iti da posibilitatea de a-ti identifica valorile personale si profesionale dobandite de-a lungul vietii. Este important sa iti definesti care este setul tau de valori pentru a putea gasi un mediu de lucru conform cu acestea.
Vom afla:

  • Ce sunt valorile
  • De ce ne reprezinta acestea
  • Care sunt valorile tale
  • Cum te pot ajuta ele pe plan profesional

Este un workshop interactiv in care ti se vor pune la dispozitie materialele necesare pentru realizarea in cabinet a exercitiilor practice, iar la sfarsit se vorelibera certificate de participare.  
Unde: CENTRUL CONFIDENT, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).

Cand: 28 septembrie 2016, orele 18.00 – 21.00

Cat costa si cum achit: 50 lei / persoana / modul sau daca participi la toate modulele ai reducere de 20% – 360lei /persoana

Trainer: Alina Stochita (Coordonator curs): Consultant in cariera GCDF / Trainer. Are experienta in domeniul resurselor umane, al dezvoltarii profesionale si personale furnizand cursuri de specialitate si workshopuri pentru ONG-uri, organizatii private si pentru publicul larg. Pana in prezent a format 30+ consilieri vocationali si a avut peste 500 de participanti la trainingurile sustinute de ea. Activitatea de consultant in cariera GCDF si-o desfasoara in cadrul asociatiilor de profil, al organizatiilor private, dar si in anumite proiecte europene, avand pana in prezent 350+ tineri si adulti consiliati vocational.
Inscrieri: Trimiteti un e-mail la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect „inscriere workshop: „Cine sunt eu?”. Adaugati numele si nr. de telefon si veti primi confirmarea inscrierii pe e-mail sau telefonic. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: 0756.310.661.