Consiliere / Psihoterapie online

Ședințe de psihoterapie/consiliere online tip Video Conferință

Acest tip de consiliere/terapie prin intermediul video-conferinței este o modalitate nouă și la îndemana celor care sunt familiarizați cu internetul. Astfel  conectați cu specialistul într-o manieră cât mai apropiată de întâlnirea reală în cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online. Pentru a vă pune în legătură directăîn timp real cu specialistul, aveți nevoie de o conexiune bună la internet, o cameră video tip webcam, un cont activ pe Skype și programul Skype instalat în calculator. Va trebui  trimiteți cererea dumneavoastră prin formularul de la secțiunea “CONTACT”, după care se face o programare de comun acord, în funcție de preferințele dumneavoastră și de orele libere din agenda specialistului, urmând  după virarea banilor reprezentând contravaloarea ședinței intrați în direct cu specialistul CONFIDENT, conform programăriiPlata o puteți face online sau prin ordin de plata în contul CONFIDENT TRAINING & CONSULTING SRL, cont afișat la secțiunea ”CONTACT”.
Acest tip de terapie se adresează persoanelor care sunt foarte ocupate și nu își fac timp  ajungă la cabinet, celor eficiente care preferă  folosească timpul alocat deplasării dusîntors de la cabinet, pentru alte activități, celor din afara Bucureștiului sau celor din străinătate. Persoanele care au folosit deja acest tip de consiliere au declarat  s-au simțit confortabil și în siguranță pe parcursul ședințelor online.

Ședințe de psihoterapie / consiliere prin telefon

Este modalitatea cea mai la îndemână pentru cineva care preferă  se exprime mai degrabă verbal decât prin intermediul întâlnirii fațăînfață cu specialistul, pentru cel care se află la distanță și în imposibilitatea deplasării în București, pentru cei care încă nu se simt suficient de siguri pentru a se prezența la o ședința în cabinet.

Anularea unei programări

 rugăm  luați în considerare  o ședința odată plătităsuma este nereturnabila. Este posibilă însă reprogramarea ședinței anunțată cu cel puțin 48 de ore înainte de dată și ora programăriiDacă anularea / reprogramarea se face între 48 de ore și 24 de ore, se va considera contravaloarea a o jumătate din ședințaDacă anularea se face cu mai puțin de 24 de ore față de ora stabilităședința va rămâne oricum plătită.

Specialiști cu experiență în toată gama de servicii psihologice vă stau la dispoziție cu seriozitate și profesionalism.