Sporeste-ti motivatia pentru a realiza ceea ce iti propui!

Workshop: Gaseste-ti motivatia pentru a realiza ceea ce iti propui! 

Beneficiile participarii la curs:

In cadrul cursului vei invata exercitii pentru eficienta si satisfactie in plan personal si profesional. Inveti sa te automotivezi, sa fii perseverent si constant in a-ti atinge scopurile propuse. Constientizezi ce autosabotori obisnuiai sa folosesti pentru a amana si evita realizarea target-urilor si inveti sa ii contracarezi. Daca aplici ce afli in timpul cursului, vei deveni multumit de tine insuti, de actiunile tale, culegi roadele perseverentei.
Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor. Participantii vor primi materiale cu informatii utile si vor realiza in cabinet exercitii practice de depasire a dificultatilor.
La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h).
Cand: 
Unde: CENTRUL CONFIDENT,  Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
Cat costa si cum achit?
Cost: 100 lei/persoana. Se poate achita direct la curs.
Cine este trainerul?
Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.
Inscrieri:
Transmiteti un email la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs motivatie“. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.
Contact pentru intrebari, nelamuriri: 0730.811.997/0733.558.031, contact@centrulconfident.ro