Succesul in business

 “Secretele atingerii succesului in business, in conditiile actuale” – Curs online
Esti nemultumit de veniturile actuale si de ceea ce faci? Te gandesti sa incepi propria afacere dar te temi de esec, ai o afacere si nu esti multumit de evolutia ei sau pur si simplu nu stii catre ce sa te reorientezi?
Plecand de la un bun manager personal, putem ajunge la un bun management al propriei afaceri. Doriti sa preluati controlul si sa incercati o noua abordare care va va conduce catre reusita ? Ati gasit cursul potrivit !
Chitul este compus din:
– 1 curs realizat din perspectiva unor manageri profesionisti, experimentati, cu rezultate remarcabile in parcursul lor : de la structurarea ideii de business pana la savurarea profiturilor excelente;
– 1 curs realizat din perspectiva psihologiei afaceristului, a influentarii lucrurilor pentru succesul tau : de la automotivare, gasirea afacerii potrivite pe structura si abilitatile tale, mobilizarea resurselor interioare in termeni pozitivi si productivi, evitarea autosabotorilor (evitarea, amanarea, motive irationale), organizarea agendei si respectarea termenelor, pana la gustul succesului !
– Certificat de parcurgere a Cursului “Secretele afacerii de success”, transmisibil online sau la sediul din Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
Cursurile sunt in format electronic, transmisibile prin email si contin ca BONUS materiale referitoare la :
– Asertivitate – informatii utile si exercitii practice pentru insusirea calitatii de a spune lucrurilor pe nume, de a spune celorlalti ce doresti si ce nu doresti, fara teama de a strica relatia sau a le agata orgoliul ;
– Atingerea obiectivelor – chestionar ;
– Managementul conflictelor.
In decurs de 2 saptamani de la achizitionarea cursului,veti putea primi consultanta gratuita pentru:
– Managementul vanzarilor ;
– Managementul timpului ;
– Managementul dezvoltarii afacerilor ;
– Structurarea si demararea unui business de succes ;
– Dezvoltarea unui business de succes ;
– Analiza vanzarilor ;
– Analiza stocurilor ;
– Analiza financiara ;
– Consiliere gratuita pentru situatii personale referitoare la aspectele psihologice legate de succesul in afaceri.
Pret curs: 100 lei
Cum poti comanda si intra in posesia cursului ?
Puteti achita contravaloarea cursului (100 lei) prin transfer bancar online sau prin ordin de plata (OP) in contul Cabinetului de psihologie Elena Cozma:
Cont curent: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX, deschis la Banca Transilvania
Dupa achitarea cursului si confirmarea platii, trimiteti un mail la contact@cabinetdepsihoterapie.ro, specificand: numele, prenumele si indicand adresa de email la care doriti sa primiti cursul, materialele suplimentare si diploma.
In termen de 48 de ore de la primirea email-ului, noi va vom transmite cursul la adresa indicata de dumneavoastra.
Numar de contact:
Consiliere manageriala legata de succesul in afaceri: 0733.558.031
Consiliere psihologica legata de succesul in afaceri: 0733.558.031