Testimoniale

[section background_repeat=”repeat” background_position=”center top” background_attachment=”static” background_scroll=”none”]
[quote author_name=”Cristina D.” size=”small” style=”solid”]
Ma numesc Cristina D. si motivatia mea pentru participarea la acest curs este una profesionala in sensul in care imi doresc o cariera in invatamant insa consider ca in acest moment inca nu exista o claritate in conceptele de predare.
Un alt motiv pentru care am ales ca urmez acest curs este si ceea ce am gasit pe internet despre trainer si, mai mult de atat, asteptarile mele au fost depasite. Am gasit un specialist si in aceasi timp un profesor-profesionist :). Am primit lamuriri acolo unde studiile mele nu erau aliniate cu subiectele discutate si am primit suport si post curs.
Grupa/ colegii de la curs au ridicat de asemenea intrebari pertinente si astfel consider ca a fost un curs mai mult decat grozav.
Am invatat, am colaborat, am evoluat si am evaluat :).
[/quote]
[quote author_name=”Bălan Stelian Atila” size=”small” style=”solid”]
Feedback Curs Consilier Vocațional susținut de Centrul Confident și coordonat de Psiholog Iulia Elena Păsărin.
”Am aflat de acest curs de pe internet, efectiv am căutat pe google şi a fost singura opţiune care mi-a satisfăcut nevoile integral. Mai exact căutam ceva care să se întindă pe o perioadă restrânsă de timp, care să îmi ofere atât noţiuni teoretice cât şi practice, iar costurile să fie modeste. Amabilitatea, promptitudinea şi disponibilitatea cu care am fost informat anterior cursului în legătură cu detaliile legate de achitare, documente necesare şi locaţie a fost un alt aspect plăcut legat de această experienţă.
Grupul a cuprins un amestec de oameni frumoşi, activi, implicaţi, care au animat experiența pe parcursul celor două zile, o coordonatoare pe care am simţit-o aproape de noi, asemănător unui copilot experimentat cu care ai curajul să mergi pe trasee noi fără antrenamente, şi un cadru plăcut care a devenit familiar la scurt timp.
Ce am obţinut? Am acumulat cunoştinţe, le-am pus în practică, am cunoscut oameni minunaţi cu o experienţă frumoasă, m-am cunoscut pe mine în alte contexte și privind din alte unghiuri. O experienţă ce merită repetată şi pe care o recomand şi altora… Mulţumesc Iulia Elena Păsărin!”
[/quote]
[quote author_name=”Ioana G.” size=”small” style=”solid”]
Pentru că deja colaboram la serviciu cu elevi şi studenţi pentru orientarea lor profesională am dorit să-mi îmbunătăţesc cunoştinţele în domeniul consilierii vocaţionale şi să obţin o atestare profesională în acest domeniu.
Cursul organizat de Confident Training s-a remarcat prin maniera interactiva de predare şi integrare a experienţei cursanţilor, unde ne-am consolidat cunoştinţele într-un cadru profesionist de învăţare cu un trainer foarte bine pregătit şi capabil să conducă discuţiile într-un ritm alert şi dens.
Acest curs a înlesnit dobândirea de noi cunoştinţe, am cunoscut oameni minunaţi, trainerul a dat dovadă de profesionalism, seriozitate şi experienţă, am întâlnit colegi tineri, calzi, drăguţi, oameni cu inţiativă, motivaţi.
Trainerul Iulia Pasarin a reuşit îmbinarea optimă între transmiterea de informaţii, jocuri de rol, exerciţii şi discuţii libere care au atras cursanţii în demersul de dezvoltare a propriilor abilităţi şi competenţe. De asemenea a reuşit menţinerea unei relaţii deschise, calde pe întreaga perioadă de desfăşurare a cursului.
Recomand cu caldură urmarea acestui curs, modul în care s-a susţinut cursul a ţinut treaz interesul meu pe tot parcursul desfăşurării lui.
[/quote]
[quote author_name=”Cu recunostinta.” author_description=”Ela Dimbean” size=”small” style=”solid”]
„Cand discipolul este pregatit, maestrul apare” – si-asa a si fost.
Lucrul cu mintea si cu Sufletul oamenilor n-a fost niciodata si nu va fi un joc pentru mine. Si-am cautat un maestru in domeniul dezvoltarii personale, care sa gandeasca si sa simta la fel. Si la fel sa-si transmita invatatura!
Dupa ce am gasit pe Internet vreo zece nume, m-am lasat ghidata de instinct si motivata de un site simplu de utilizat si cu maiestrie gandit; scris cu grija si atentie pentru cel care il acceseaza: www.psihoterapieconfident.ro. Programul cursului de consilier pentru dezvoltare personala, conceput de psihoterapeutul Elena Cozma, m-a convins definitiv.
Acum, dupa terminarea cursului, imi dau seama ca, pana in prezent, cele 40 de ore de teorie si practica in domeniul dezvoltarii personale, au fost cea mai grozava investitie pe care am facut-o in mine. De la Elena Cozma am invatat nu doar sa intind o mana de ajutor profesionist atunci cand mi se cere, dar si sa ma ajut pe mine insami, atunci cand simt s-o fac.
Si cand maestrul iti dezvaluie secretele lui profesionale, care l-au purtat pe calea succesului; si cand omul care preda de la catedra iti zambeste incurajator atunci cand simti sa fii incurajat; si cand dupa 40 de ore de munca si invatare impreuna te intrebi cum sa faci sa nu te opresti – atunci inseamna ca ai ajuns acolo unde trebuie. O spun din experienta proprie!
Multumesc pentru tot ce-am invatat; multumesc pentru caldura si Lumina pe care le-am gasit la centrul Confident. Iar in fata ta, psihoterapeut si profesor Elena Cozma, ma inclin!
[/quote]
[quote author_name=”Cu stimă,” author_description=”Gina Nedelcu” size=”small” style=”solid”]
Am aflat despre acest curs de la o prietenă. Deşi nu sunt absolventă a Facultăţii de Psihologie,ideea m-a atras foarte tare, astfel că,imediat ce am aflat că se organizează o astfel de formare, m-am înscris fără să stau prea mult pe gânduri. În meseria pe care o practic, aceea de profesor,pot să apară situaţii a căror gestionare necesită o bună cunoaştere a psihologiei copilului, o bună şi corectă relaţionare cu părinţii,etc. Am considerat că acest curs mă va ajuta să-mi consolidez şi să-mi perfecţionez cunoştinţele în direcţia aceasta.
Am fost foarte plăcut surprinsă să întâlnesc o echipă de adevăraţi profesionişti(este vorba de organizatori),cursul a fost foarte bine structurat iar învăţarea activă, exemplele practice, dialogul deschis şi dăruirea de care a dat dovadă formatoarea noastră, d-na Elena Cozma, au adus un plus de interes şi motivaţie. Colegii de curs au fost(şi sunt) nişte oameni deosebiţi,şi, conform zicalei:”cine se-aseamănă se-adună”, noi am reuşit ca în perioada derulării cursului să devenim o mică „familie”. După emoţiile examenului a urmat bucuria reuşitei, iar acum simt împlinirea lucrului bine făcut . Îmi doresc să aplic tot ce am asimilat în cadrul acestui curs şi îmi exprim recunoştinţa sinceră faţă de organizatori.
[/quote]
[quote author_name=”Denisa Petre, Craiova” author_description=”Manager Vanzari, Consilier dezvoltare personala” size=”small” style=”solid”]
“Am luat decizia de a participa la cursul “consiliere dezvoltare personala” doar pentru ca un prieten psiholog imi tot vorbea de oportunitatea extraordinara oferita de acest domeniu.
Nu am fost deloc convinsa, mai ales cand am realizat ce informatie vasta contine.
Mi se parea imposibil sa poti aprofunda ceva de acest gen in doar 4 zile.
Nu mai sunt superficiala de mult si nu imi place sa dau doar…bife in nimic.
Am primit oferta trimisa mai multor psihologi si am decis ca este timpul sa ma inscriu la Elena Cozma.
Ma atragea un singur lucru si anume faptul ca la final voi primi diploma si apoi ma voi pregati singura ca sa pot ajunge expert.
Nici nu concepeam sa nu trec bine de proba teoretica si la practica mi-am propus sa exploatez experienta mea in coaching ca manager.
Insa surpriza maxima a fost sa gasesc in trainer un om minunat si un profesionist desavarsit, capabil sa impartaseasca mai mult decat informatii de baza: experienta, tips and tricks acumulate personal, (ceea ce e aproape imposibil in…tagma psihologilor!) deschidere maxima, empatie, suflet, suflet, suflet….
Am experienta uriasa in particparea la zeci de cursuri din toate domeniile dar pot spune ca la acesta castigul meu a fost maxim.
Nu am simtit cum trec orele pentru ca Elena a stiut sa ne capteze permanent atentia si a fost minunat, util, interactiv. Ce a fost surprinzator? Am invatat “din clasa”enorm!
Si teorie. Si practica. Am fost mandra de mine la ambele probe si am obtinut punctaj maxim dar asta se datoreaza in mare parte Elenei.
Va recomand cu toata responsabilitatea si din tot sufletul sa participati la cursurile Elenei Cozma. Castigul garantat va fi al vostru!
[/quote]
[quote author_name=”Lidia” size=”small” style=”solid”]
O recomandare calduroasa m-a facut sa aleg Centrul Confident pentru cursul Consilier pentru Dezvoltare Personala. Consider ca a fost locul potrivit, deoarece am avut multe lucruri de invatat.
Cursul este complet, foarte bine structurat, cu multe aplicatii practice si usor de asimilat. Trainerul Elena, este o persoana minunata – calda, sensibila, sociabila, prietenoasa, cu suflet frumos si deschisa pentru a ne impartasi cu drag cunostintele si propria experienta.
M-am simtit ca intr-o familie alaturi de colegii minunati -oameni deosebiti. A fost o experienta foarte frumoasa. Voi reveni cu incredere!
[/quote]
[quote author_name=”Cosmina” size=”small” style=”solid”]
Am luat decizia de a participa la cursul de Consilier pentru Dezvoltare Personala coordonat de dna psihoterapeut Elena Cozma, in urma atentei evaluari a diferitelor oferte de cursuri prezente pe internet si a discutiei telefonice pe care am avut-o cu dansa inainte de inscriere.
A fost, probabil, una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat pana acum.
Cursul mi-a depasit asteptarile: mi-a oferit informatii teoretice si practice valoroase, a facilitat cunoasterea unor oameni deosebit de frumosi si, cel mai important, mi-a insuflat forta de a merge mai departe in aceasta profesiune.
Il recomand tuturor. Multumesc
[/quote]
[quote author_name=”Raluca Nicolae” size=”small” style=”solid”]
Cursul a fost o surpriza deosebit de placuta pentru mine. Pe langa faptul ca am primit informatii care mi-au deschis mintea si m-au ajutat sa ma inteleg mai bine, am avut ocazia sa intalnesc oameni deosebiti, preocupati sa creasca si sa devina experti in domeniu, din dragoste pentru semeni.
Din toate punctele de vedere, cursul a fost o inspiratie – trainer foarte pasionat, colegi deosebiti, o abordare deosebit de practica a consilierii, informatii noi.
Mai mult, mi-a oferit o sansa viabila de a-mi schimba cariera.
Ma simt pregatita si motivata sa ajut si eu la randul meu oameni care vor sa isi imbunatateasca viata si care vor sa redobandeasca controlul propriilor trairi si emotii.
[/quote]
[quote author_name=”Cu drag,” author_description=”R.M.” size=”small” style=”solid”]
M-am înscris la curs, de care am aflat la facultate , ca urmare a unei întâliniri în care d-na Elena Cozma ne-a explicat beneficiile acestui curs.
Intenţionam să îl fac în luna iulie, după terminarea facultăţii însă după ce am cântărit
un pic lucrurile, m-am decis să îl fac în aprilie, tocmai datorită oportunităţii oferite,
de a putea începe activitatea odată obţinută diploma.
Un argument în plus pentru participarea mea la acest curs a fost „formatorul”. Am mai participat anterior la cursuri ţinute de d-na Elena Cozma şi am avut numai de câştigat.
Şi de data acesta a fost la fel, cursul este foarte dens şi interactiv aşa încât la final am putut constata că am petrecut timp de calitate şi am învâţat efectiv o mulţime de lucruri utile în munca de consilier, de fapt baza de la care se poate porni şi construi mai departe.
Practic, costurile acestui curs reprezintă o investiţie în viitor şi aş putea spune chiar că în comparaţie cu ce am învăţat preţul plătit pare mic.
Mulţumesc d-nei Elena Cosma pentru tot ceea ce ne-a dăruit.
[/quote]
[quote author_name=”Mulţumesc!” author_description=”Cristina Eftimie” size=”small” style=”solid”]
M-am înscris la acest curs, „Consilier pentru dezvoltare personală”, în speranţa de a învăţa ceva nou, ceva practic. Am învăţat care sunt paşii într-o şedinţă de consiliere şi am lucrat fiecare pe diverse cazuri, vizionând şi cazurile colegilor, deci o multitudine de situaţii. Acest curs mi-a dat mare încredere în mine, iar acum cred că sunt aptă să stau de vorbă cu primul client.
Consider că acest curs este util şi pentru faptul că poti folosi specializarea lucrand cu clientii în varianta PFA.
Formatoarea, Elena Cozma este un exemplu absolut de om integru, foarte bine pregătit, calm, diplomat şi uman, în acelaşi timp. Am participat la mai multe cursuri susţinute de doamna Cozma şi de fiecare dată am fost încântată de modul de abordare, varietatea de cazuri expuse şi deschiderea spre discuţie. Ne-am fi dorit asa profesori in facultate. Este un model pentru mine, atat ca profesionist cat si ca om.
[/quote]
[/section]