Tulburările de Personalitate


DESCRIERE
Cursul oferă cele mai importante aspecte teoretice și practice ale tulburărilor de personalitate, fiind destinat tuturor persoanelor interesate în domeniul psihologiei – evaluare, consiliere, psihoterapie. 

OBIECTIV
Înțelegerea și însușirea informațiilor referitoare la identificarea, diferențierea și intervenția terapeutică în tulburările de personalitate. 

TEMATICĂ
Noțiuni generale referitoare la recunoașterea tulburărilor de personalitate.
Clasificarea tulburărilor de personalitate: definiții, caracteristici, diagnostic, epidemiologie, etiologie,  teste psihologice, diagnostic diferențial, evoluție, tratament, complicații.
Studii de caz pentru fiecare cluster de tulburări de personalitate.

TRAINER
ANA MITRAN – psiholog clinician, formator.
Mai multe despre trainer AICI

LOCAȚIE
CENTRUL CONFIDENT, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).

PROGRAM:
de la 09:00-17:00

TAXA de participare:
– 200 lei/ persoană

Plata în avans, online sau prin ordin de plata, numai după transmiterea email-ului de înscriere și primirea facturii proforme, în contul  RO37BTRLRONCRT0273056901, Banca Transilvania.

ÎNSCRIERE ȘI DETALII
Telefon: 0756.310.661/0730.811.997
Email: contact@centrulconfident.ro cu subiectul: „înscriere curs Tulburările de Personalitate ”. Adăugați numele și numărul  de telefon. Veți primi un email de confirmare a înscrierii și detaliile de plată a cursului.

Se acordă certificat de participare și adeverință de practică psihologică!