Workshop de lucru cu vise

Workshop: Intalnire cu visele tale, 

Visele sau cosmarurile pot aparea ca expresie a preocuparilor curente, a problemelor, grijilor constiente sau inconstiente, regasite uneori in staturile cele mai profunde ale fiintei.
Ne propunem in cadrul workshop-ului sa lucram cu visele dumneavoastra, aducandu-le pe scena psihodramatica si explorandu-le. Acest gen de terapie poate fi eliberatoare,  plina de surprize, insight-uri, poate oferi viziuni si sensuri noi. Cel care aduce un vis pentru a fi lucrat, este singurul care poate spune ce trairi puternice simte in cadrul procesului de lucru si ce asocieri surprinzatoare poate descoperi.
Participantii pot avea ocazia de a modifica asocierile negative, pot construi un final viselor neterminate, pot modifica intensitatea emotiilor sau chiar le pot transforma in ceva ce devine mai cu sens.
Sunt invitati sa participe atat cei care au vise recurente sau cosmaruri,  cei care sunt dornici sa redescopere vise mai vechi, de mult timp uitate, cat si cei care sunt doar curiosi.
Singurul “efect advers” in urma participarii la workshop, ar putea fi o perioada in care visele redevin clare si vor fi cu usurinta retinute, iar atitudinea “visatorului” va fi ca si cum priveste totul de la un nivel superior, avand parte de intelegeri noi.
Este un curs 100% practic, asa incat tinuta e recomandat sa fie lejera.
Cand:
Costul cursului: – 100 lei/persoana
Studentii la psihologie pot primi adeverinta de practica pentru 5 h.
Numar de participanti: minim 8, maxim 15.
Locatia: Centrul Confident, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).
Inscrieri si informatii:
Pentru inscriere, va rog sa transmiteti email la contact@centrulconfident.ro mentionand la subject: “workshop cu vise”, iar in cuprins: numele, prenumele si un numar de telefon pentru eventuale informatii de ultima ora. Veti primi un email de confirmare a inscrierii in maximum 48 h. Tel.0730.811.997/0733.558.031

Coordonator cursElena Cozma – mai multe despre coordonator AICI.