Managementul stresului – curs online cu audiobook-uri

Curs eficient de Managementul stresului “Curs eficient de Managementul stresului” – in totalitate online
Stresul este inevitabil in viata noastra. Gestionat cu abilitate, el poate constitui un combustibil pentru a ne atinge scopurile propuse, ajutandu-ne sa obtinem maximum de productivitate. Scapat insa de sub control, ne poate coplesi, ne poate genera haos, ducand la deprecierea vietii si la degradarea starii de sanatate.
Cursul va ofera o trusa unica si originala de gestionare a stresului, abilitatile oferite fiind valabile si aplicabile pentru toate circumstantele vietii. Achizitionandu-l, va veti face un cadou nepretuit.
Continutul cursului:
1. Cursul in format .pdf din cuprinsul caruia amintim:informatii utile despre cauzele si efectele stresului, recunoasterea lui dupa simptome, tehnici practice, concrete prin exercitii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative, tehnici de reducere rapida a tensiunii psihice prin respiratie (exercitii realizabile cu 5 minute inainte de o situatie generatoare de stres), tehnici alternative si multe altele adaptate diferitelor tipuri de personalitate.
2. Teste de evaluare a nivelului de stres;
3. Cursul in format audiobook, putand fi folosit in timpii morti, in timp ce calatoriti etc. – in format audio;
4. Tehnica audio de relaxare – pentru reducerea nivelului de stres si generarea echilibrului si armoniei la nivel fizic, mental si emotional – in format audio;
5. Inductie transa hipnotica de eliminare a nelinistilor, pentru obtinerea unei stari de relaxare, armonie si echilibru interior – in format audio;
6. Bonus: Exercitiu de exersare si dobandire a asertivitatii (a fi in acord cu ceea ce ne dorim: a putea refuza, a putea cere, a primi complimente etc.)
Costul cursului- 130 lei, reprezentand cursul in format .pdf, cursul in format audio (audiobook), testele de evaluare a stresului, kitul audio cu tehnica de relaxare si inductia hipnotica de reducere a nelinistilor si framantarilor interioare (in format audio), bonusul: exercitii de asertivitate. In cost sunt incluse si transmiterea prin posta a diplomei de parcurgere a cursului si factura fiscala.
Cum poti comanda si intra in posesia cursului ?
Puteti achita contravaloarea cursului (130 lei) prin transfer bancar online sau prin ordin de plata (OP) in contul Cabinetului de psihologie Elena Cozma:
Cont curent: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX, deschis la Banca Transilvania
Dupa achitarea cursului si trimiterea confirmarii platii prin email, telefon, SMS, trimiteti un mesaj la contact@cabinetdepsihoterapie.ro, specificand: numele, prenumele si indicand adresa de email la care doriti sa primiti cursul, materialele audio.
Factura fiscala si Diploma de parcurgere a cursului le veti primi prin posta, la o adresa postala indicata de dv.
In termen de 48 de ore de la primirea email-ului cu confirmare a platii, noi va vom transmite cursul la adresa de email indicata de dumneavoastra.
Informatii de contact psih.Elena Cozma:
– email: contact@cabinetdepsihoterapie.ro
– tel.: 0733.558.031
www.psihoterapieconfident.ro
www.cabinetdepsihoterapie.ro