Depasirea dependentelor (de substante, jocuri de noroc, sex etc.)

Workshop 12 Septembrie 2019, orele 17:00 – 21:00

Cine poate participa?
Workshopul se adreseaza persoanelor direct interesate pentru ele insele sau pentru cei apropiati, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti. Vizeaza de asemenea pe cei care constientizeaza dezavantajele dependentei, pe cei care au incercat singuri sa renunte dar nu au gasit modalitatea eficienta.
Beneficiile participarii la curs:
Dupa parcurgerea cursului participantii vor intelege mecanismul comportamentului dependent, vor insusi  cunostinte, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea impulsului adictiei si iesirea din cercul vicios (impuls, punerea in act a comportamentului dependent, vinovatie-deprimare, scaderea sentimentului de stima personala, auto-ruinare).
Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor.
La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h).
Data cursului: 12 septembrie 2019, orele 17:00 – 21:00.

Unde: CENTRUL CONFIDENT, Str.Sabinelor nr.98, parter, ap.1, interfon 1, Bucuresti – Transport RATB: autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu).

Cost:  100 lei/persoană.
Trainer: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut specialist cu drept de libera practica. Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: AICI.

Inscrieri: Transmiteti un email la contact@centrulconfident.ro scriind la subiect: “inscriere curs dependente“. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact pentru informatii: 0733.558.031, contact@centrulconfident.ro