Managementul stresului – curs online

Managementul stresului – curs online

Managementul stresului – curs online este un curs foarte util pentru fiecare dintre noi. Stresul este inevitabil in viata noastra. Gestionat cu abilitate, el poate constitui un combustibil pentru a ne atinge scopurile propuse, ajutandu-ne sa obtinem maximum de productivitate. Scapat insa de sub control, ne poate coplesi, ne poate genera haos, ducand la deprecierea vietii si la degradarea starii de sanatate.
Cursul va ofera o trusa unica si originala de gestionare a stresului, abilitatile oferite fiind valabile si aplicabile pentru toate circumstantele vietii. Achizitionandu-l, va veti face un cadou nepretuit.

Continutul cursului:

1. Cursul in format .pdf . Din cuprinsul caruia amintim:

  • informatii utile despre cauzele si efectele stresului,
  • recunoasterea simptomelor stresului,
  • tehnici practice, concrete prin exercitii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative,
  • tehnici de reducere rapida a tensiunii psihice prin respiratie (exercitii realizabile cu 5 minute inainte de o situatie generatoare de stres),
  • tehnici alternative si multe altele adaptate diferitelor tipuri de personalitate.

2. Teste de evaluare a nivelului de stres;
3. Cursul in format audiobook, putand fi folosit in timpii morti, in timp ce calatoriti etc. – in format audio;
4. Tehnica audio de relaxare – pentru reducerea nivelului de stres si generarea echilibrului si armoniei la nivel fizic, mental si emotional – in format audio;
5. Inductie transa hipnotica de eliminare a nelinistilor, pentru obtinerea unei stari de relaxare, armonie si echilibru interior – in format audio;
6. Bonus: Exercitiu de exersare si dobandire a asertivitatii (a fi in acord cu ceea ce ne dorim: a putea refuza, a putea cere, a primi complimente etc.)

Costul cursului

Cursul costa 130 lei, reprezentand cursul in format .pdf, cursul in format audio (audiobook), testele de evaluare a stresului, kitul audio cu tehnica de relaxare si inductia hipnotica de reducere a nelinistilor si framantarilor interioare (in format audio), bonusul: exercitii de asertivitate. In cost sunt incluse si transmiterea prin posta a diplomei de parcurgere a cursului si factura fiscala.

Cum poti comanda si intra in posesia cursului ?

Inainte de orice, va rugam sa ne transmieti un email de solicitare a cursului, cu subiectul ”Managementul stresului online”, incluzand numele dv. si un nr. de telefon de contact. Noi va vom transmite toate informatiile pentru plata ca raspuns la email-ul dumneavoastra.

Dupa ce ne transmiteti datele dumneavoastra de contact si va raspundem la email, puteti achita contravaloarea cursului (130 lei) prin transfer bancar online sau prin ordin de plata (OP) in contul Cabinetului de psihologie Elena Cozma:
Cont curent: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX, deschis la Banca Transilvania
Dupa achitarea cursului si trimiterea confirmarii platii prin email, telefon, SMS, trimiteti un mesaj la contact@cabinetdepsihoterapie.ro, specificand: numele, prenumele si indicand adresa de email la care doriti sa primiti cursul, materialele audio.
Factura fiscala si Diploma de parcurgere a cursului le veti primi prin posta sau online, la o adresa postala indicata de dv.
In termen de 48 de ore de la primirea email-ului cu confirmare a platii, noi va vom transmite cursul la adresa de email indicata de dumneavoastra.

Informatii de contact psih.Elena Cozma:
– email: contact@centrulconfident.ro
– tel.: 0733.558.031

 

Acest curs se completează foarte bine cu ”Gestionarea anxietății și Depășirea depresiei” care poate fi urmat atât offline (în sală), cât și online, fie in timp real, fie inregistrări audio.

 

www.cabinetdepsihoterapie.ro

www.centrulconfident.ro