Consiliere Online

Sedinte de psihoterapie/consiliere online tip Video Conferinta

Acest tip de consiliere/terapie prin intermediul video-conferintei este o modalitate noua si la indemana celor care sunt familiarizati cu internetul. Astfel va conectati cu specialistul intr-o maniera cat mai apropiata de intalnirea reala in cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online. Pentru a va pune in legatura directa, in timp real cu specialistul, aveti nevoie de o conexiune buna la internet, o camera video tip webcam, un cont activ pe Skype si programul Skype instalat in calculator. Va trebui sa trimiteti cererea dumneavoastra prin formularul de la sectiunea “Contact”, dupa care se face o programare de comun acord, in functie de preferintele dumneavoastra si de orele libere din agenda specialistului, urmand ca dupa virarea banilor reprezentand contravaloarea sedintei, sa intrati in direct cu specialistul CONFIDENT, conform programarii. Plata o puteti face online sau prin ordin de plata in contul CONFIDENT TRAINING & CONSULTING SRL, cont afisat al sectiunea ”CONTACT”.
Acest tip de terapie se adreseaza persoanelor care sunt foarte ocupate si nu isi fac timp sa ajunga la cabinet, celor eficiente care prefera sa foloseasca timpul alocat deplasarrii dus-intors de la cabinet pentru alte activitati, celor din afara Bucurestiului sau celor din strainatate. Persoanele care au folosit deja acest tip de consiliere au declarat ca s-au simtit confortabil si in siguranta pe parcursul sedintelor online.

Sedinte de psihoterapie / consiliere prin telefon

Este modalitatea cea mai la indemana pentru cineva care prefera sa se exprime mai degraba verbal decat prin intermediul intalnirii fata-in-fata cu specialistul, pentru cel care se afla la distanta si in imposibilitatea deplasarii in Bucuresti, pentru cei care inca nu se simt suficient de siguri pentru a se prezenta la o sedinta in cabinet.

Anularea unei programari

Va rugam sa luati in considerare ca o sedinta odata platita, suma este nereturnabila. Este posibila insa reprogramarea sedintei anuntata cu cel putin 48 de ore inainte de data si ora programarii. Daca anularea / reprogramarea se face intre 48 de ore si 24 de ore, se va considera contravaloarea a o jumatate din sedinta. Daca anularea se face cu mai putin de 24 de ore fata de ora stabilita, sedinta va ramane oricum platita.Lasă un răspuns