Consiliere Online

Acest tip de terapie se adreseaza persoanelor care calatoresc mult, care se confrunta cu tulburari de anxietate si nu reusesc inca sa iasa singuri din casa (agorafobie, celor care fac atacuri de panica), celor care nu au acces la specialisti in localitatea lor, celor care locuiesc in strainatate sau celor care vor pur si simplu sa fie eficiente in ce priveste managementul timpului personal.

Modalitati de consiliere online: 

– Sedinte de psihoterapie online tip Video Conferinta – prin Skype 

Acest tip de consiliere/terapie prin intermediul video-conferintei este o modalitate la indemana celor care sunt familiarizati cu internetul. Astfel va conectati cu terapeutul intr-o maniera cat mai apropiata de intalnirea reala in cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online. Pentru a va pune in legatura directa, in timp real cu terapeutul, aveti nevoie de o conexiune buna la internet, o camera video tip webcam, un cont activ pe Skype si programul Skype instalat in calculator. 

– Sedinte de psihoterapie / consiliere prin telefon

Este modalitatea cea mai la indemana pentru cineva care prefera sa se exprime mai degraba verbal decat prin intermediul intalnirii fata-in-fata cu psihoterapeutul, pentru cel care se afla la distanta si in imposibilitatea deplasarii in Bucuresti, pentru cei care inca nu se simt suficient de siguri pentru a se prezenta la o sedinta in cabinet.

Acest tip de terapie se adreseaza persoanelor care sunt foarte ocupate si nu isi fac timp sa ajunga la cabinet, celor eficiente care prefera sa foloseasca timpul alocat deplasarrii dus-intors de la cabinet pentru alte activitati, celor din afara Bucurestiului sau celor din strainatate. Persoanele care au folosit deja acest tip de consiliere au declarat ca s-au simtit confortabil si in siguranta pe parcursul sedintelor online.

Modul de plata a serviciilor:

a) prin ORDIN DE PLATA sau

b) prin transfer bancar din contul dv. in contul specialistului:

Folositi formularul de contact sau sunati la Centrul CONFIDENT pentru a fi informati despre terapeutii care ofera consultatii ONLINE.Lasă un răspuns