Consiliere pentru Stima de sine scazuta, timiditate excesiva, inrosire (eritem pudic)

Problemele generate de o incredere in sine scazuta cauzeaza multe dezavantaje celui care se confrunta cu astfel de neajunsuri. Probabil in multe situatii timiditatea si teama de esec v-au determinat sa manifestati un comportament refractar, de autosabotare a succesului, ratand astfel multe sanse pe care viata vi le-ar fi oferit daca ati fi indraznit sa actionati.

Inrosire fetei, aparitia petelor rosii pe suprafete vizibile (gat, decolteu) va pot impiedica sa participati la conversatii interesante, intalniri care v-ar ajuta sa va simtiti bine sau va pot sabota o ocazie de a fi angajat sau de a lua un examen.

De ce sa parcurgeti un program de consiliere?

Devirusarea softului de buna functionare va permite obtinerea capacitatii de a va folosi resursele interioare intr-un mod optim si de a invata noi modalitati productive de atitudine si actiune.

Angajarea in demersul terapeutic va da posibilitatea de a identifica sabotorii interni, punctele vulnerabile, sa intelegeti cauzele blocajelor psihologice, sa deveniti dinamici si eficienti, veti invata tehnici concrete, exercitii practice de depasire a tracului/timiditatii/emotivitatii exagerate. Veti invata de asemenea sa deveniti o persoana asertiva, care isi  respecta propriile nevoi de exprimare, dar in egala masura respecta si punctul de vedere al celorlalti.

Terapia cognitiv-comportamentala, Hipnoza clinica si relaxarea, imageria dirijata, Artterapia si sesiunile de Psihodrama (lucrand asupra cauzelor si exersand noi atitudini si aptitudini functionale prin role-play), va sunt puse la dispozitie cu profesionalism de catre specialistii CONFIDENT.Lasă un răspuns