Curs de specializare ANC – CONSILIER VOCATIONAL

Curs de specializare Consilier vocational, autorizat ANC-Cod COR 242315

Doresti DOAR un CERTIFICAT? In acest caz NU te afli pe site-ul potrivit!

Oferi si ceri EXIGENTA? Atunci DA,  ai ajuns unde trebuie!

Ne diferentiem prin EXCELENTA si GARANTIILE oferite!

Participarea la cursul Consilier vocational le ofera participantilor o SPECIALIZARE garantata prin Certificatul de absolvire emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si recunoscut atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.
 CV centrul confident3
Dupa parcurgerea cursului si dobandirea specializarii Consilier vocational, vei putea oferi serviciile tale unei game variate de persoane: tineri si adulti in cautarea unei identitati profesionale,  persoane casnice aflate in cautarea unui loc de munca, persoane aflate la rascruce de drum profesional etc. Ii vei putea indruma sa isi gaseasca vocatia, sa isi creasca increderea in puterile proprii si cum ”sa se vanda” cat mai bine.
Vei putea indruma aceste categorii de persoane in dezvoltarea personala, vocationala si profesionala, dezvoltarea cunostintelor, dezvoltarea deprinderilor de autonomie personala si sociala.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS:

 • Persoanelor cu studii superioare, licentiate in stiinte socio-umane, asistenta sociala, stiintele educatiei, psihologie, psihopedagogie sau drept si/sau persoane cu studii la nivel de masterat in stiintele socio-umane care doresc sa se specializeze in consiliere vocationala;
 • Persoanelor care lucreaza cu copii, adolescenti, adulti si doresc sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniul consilierii vocationale si sa obtina o atestare profesionala in acest domeniu;
 • Persoanelor care doresc sa desfasoare o activitate independenta ca persoana fizica autorizata sau ca angajat in cadrul unor organizatii, institutii;
 • Persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul unor ONG-uri;
 • Persoanelor care activeaza in domeniul resurselor umane, agentiilor de recrutare si plasare de personal;
 • Cadrelor didactice care doresc ca in cadrul orelor de dirigentie sa isi folosească abilitatile de consiliere vocationala in relatiile cu elevii, studentii.

BENEFICIILE PARTICIPARII LA ACEST CURS:

·         CONFIDENT TRAINING elibereaza certificatele de absolvire in maxim 10 zile de la sustinerea examenului (in Bucuresti);
·         Vei obtine specializarea de consilier vocational atestata printr-un certificat eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscut atat in tara, cat si in Uniunea Europeana;
·         Vei dobandi cunostinte teoretice si abilitati practice, simtindu-te pregatit  sa organizezi si sa sustii activitati in domeniul consilierii vocationale atat in cabinetul tau, cat si  in alte proiecte sau ca angajat;
·         Invatand direct de la un trainer cu experienta in lucrul cu oamenii – consiliere, dezvoltare personala, orientare vocationala si in cariera, vei putea faceasocieri concrete a teoriei cu studiile de caz din activitatea sa practica;
·         Vei afla despre oportunitatile de profesare si despre modalitatile de acces la clienti;
·         Colaborarea cu trainerul va continua si dupa obtinerea certificatului de consilier vocational si vei avea acces la supervizare gratuita pentru 3 sedinte.
·         Nu trebuie sa urmezi studii de lunga durata si costisitoare, intrucat acest curs iti ofera strategii simple construite in ani de studii si experienta;
·         Vei primi un voucher in valoare de 100 RON pentru oricare dintre cursurile de specializare CONFIDENT TRAINING, valabil pe durata unui an de la primirea lui. 
·        Dupa examen, vei avea posibilitatea sa faci parte din echipa CENTRULUI CONFIDENT ca specialist in Consiliere Vocationala.
·        In masura locurilor disponibile, poti reveni sa iti improspatezi cunostintele, participand la o noua grupa de formare, GRATIS, anuntandu-ti intentia din timp.

TRAINER CONFIDENT TRAINING & CONSULTING:

Alina Stochita – este trainer si consilier in Cariera GCDF, formator in cadrul Confident Training & Consulting, organizand cursuri de specializare si workshopuri: Consilier vocational, Portofoliul de angajare. CV-ul, cartea mea de vizita, Interviul de angajare, Managementul resurselor umane si alte evenimente ce au ca pion central cariera. Mai multe despre trainer AICI.
 Examenul este constituit din proba practica, un test grila si portofoliu (CV, scrisoare de intentie).

DESFASURARE CURSURI. VIZUALIZEAZA AICI DATELE.

IMPORTANT pentru doritorii din alte orase: Cursul poate fi sustinut si in alte orase, la cerere, cu conditia sa existe un numar optim de participanti pentru a justifica deplasarea formatorului.

TAXA:

Participand la ACEST curs vei obtine informatii condensate si certificarea fara sa astepti cativa ani si fara sa trebuiasca sa platesti sume fabuloase pe cursuri de specialitate.

In taxa de curs sunt incluse: activitatea de predare, activitati practice, suportul de curs,  fise si materiale de lucru, 3 sedinte de supervizare cu formatorul, coffee-break-uri, examenul și certificatul de specializare.

GARANTII:

 • In cazul in care nu vei fi multumit, inainte de examenul final ti se vor returna toti banii platiti, fara a ti se cere vreo justificare a deciziei luate. CONFIDENT TRAINING  isi asuma responsabilitatea calitatii tuturor cursurilor livrate.
 • Daca de la data absolvirii cursului prin examen nu primesti certificatul de specializare la sediul nostru in maxim 10 zile, CONFIDENT TRAINING iti va returna 20 lei/zi incepand cu cea de-a 11-a (garantie valabila doar pentru Bucuresti).
Locatia: CONFIDENT TRAINING & CONSULTING, Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.1, et.2, ap.5, interfon 5 (langa Hotel Marriott si Palatul Parlamentului).
Cerinte inscriere cu rezervarea locului:
 •  copie carte identitate;
 • copie diploma de licenta;
 • copie certificat de nastere;
 • copie certificat casatorie sau hotarare de divort (daca este cazul schimbarii numelui);
 • achitarea integrala a taxei sau a unui avans de 200 lei care reprezinta rezervarea ferma a locului. Avansul de 200 lei este nereturnabil in cazul in care va anulati participarea cu mai putin de o saptamana inainte de data inceperii seriei pentru care ati facut inscrierea.

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”.

Taxa integrala sau avansul de 200 lei se poate achita la sediu, cu telefon inainte, ori in contul CONFIDENT TRAINING care este afisat pe site la Contact.
Achitarea avansului se face numai dupa trimiterea pe e-mail a diplomei de licenta scanata si primirea confirmarii din partea noastra.

Certificare curs :

 1. Un certificat de participare care dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.
 2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Consilier vocational”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului din dreapta. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă STUDII SUPERIOARE FINALIZATE. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.
 3. Un supliment Europass la Ceritificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

INSCRIERE SI INFORMATII:  contact@confidentbusiness.ro; Tel:0773.863.448 sau 0733.558.031.Un comentariu

 • Buricea Cornelia

  Buna ziua. Sunt interesata de cursul de consiliere vocațională si dețin studii de Licența și Master in domeniul economic – Finanțe Banci .
  Un cunoscut îmi spunea ca atâta timp cât nu dețin modulul psihopedagogic nu pot urma acest curs.

  Aștept cu curiozitate răspunsul dvs.!
  Va mulțumesc ! 0751293133

Lasă un răspuns