Curs video PARENTING: Psihoeducatie pentru parinti

Curs video PARENTING: Psihoeducație pentru părinți

CURS VIDEO PARENTING: PSIHOEDUCATIE PENTRU PARINTI

Acest curs video PARENTING este un program intensiv ONLINE, în format VIDEO (care are incluse și înregistrările audio) sau în format exclusiv AUDIO.

Programul cuprinde 14 capitole. Capitolele durează între 6 și 20 de minute, întregul program însumând 3 ore. Capitolele pot fi parcurse oricând dorești, în ritmul tău.

Dacă achiziționezi și programul CONSILIEREA COPIILOR, ai un PACHET COMPLET – PROGRAM INTENSIV CONSILIERE COPII ȘI PARENTING care durează 8 ore și 30 minute, la numai 350 RON, în loc de 450 RON!

 

Pentru cei dornici să participe la un astfel de curs împreună cu trainerul, în format videoconferință live, există cursul care se susține cu o regularitate de o dată la aproximativ două luni. Te poți înscrie pentru cursul în format videoconferință, cu psihoterapeut Elena Cozma AICI.

Conținutul cursului – Capitole

  1. Nevoile de bază ale copiilor și comportamente asociate atunci când ele nu sunt respectate. Mecanismele de apărare inconștiente, în raport cu experiențele trăite.
  2. Trasarea clară a limitelor. Părinții și bunicii se aliniază în trasarea limitelor. Ce faci când bunicii tind să încalce regulile casei.
  3. Cum să ai succes și eficiență în realizarea temelor pentru acasă. Cum păstrezi focusată atenția copilului și cum efectuarea temelor poate deveni o activitate plăcută.
  4. Cum reușim să fim prima opțiune la care apelează copilul atunci când face o ”prostie”. Atitudinea corectă când primim plângeri de la ceilalți despre comportamentul copilului nostru.
  5. 4 lucruri de făcut cu copilul, pentru a obține armonizarea relației cu el: 1. Timp de calitate cu copilul – ce este acesta mai exact? 2. Cum faci să dispară dialogul ”Cum a fost azi la…?” ”-Bine!” și să îi facă plăcere să împărtășească cu tine cum i-a fost ziua. 3. Cicăleală versus încurajări. Vorbește în termene clare și repere, pe limba copilului. 4. Cum îi crești dorința de cooperare.
  6. 4 lucruri prin care îl ajuți pe copil să își crească încrederea în sine.
  7. 3 lucruri pentru a obține cooperarea copilului în activitățile delicate. Cum se poate autoresponsabiliza pentru treburile lui.
  8. Cum poți ajuta copilul să-și facă mai ușor prieteni și să relaționeze mai ușor cu ceilalți.
  1. Cum rezolvi rivalitatea dintre frați.
  2. Nu vrea să dea jucăriile? Dă dovadă de ”egoism”? Cum abordăm situația.
  3. Care sunt ”butoanele” tale sensibile pe care copilul tău apasă. Află cum poți deposeda comportamentul nedorit de beneficiile din spatele lui. Stingerea unui comportament nedorit.
  4. De ce mint copiii noștri? Ce avem de făcut.
  5. Sumar modul Parenting – exclusiv audio.

 

TRAINER curs video PARENTING:

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut principal cu drept de liberă practică. Experiența ca psihoterapeut, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personală și cursuri de practică psihologică. Despre trainer: AICI.

 

PENTRU CINE ESTE CURSUL

 • Părinți, bunici, bone, persoane care au în grijă copii sau se ocupă de educația lor;
 • Profesori, educatori, învățători, asistenți sociali, psihopedagogi, consilieri psihologici și școlari, persoane care lucrează cu copii și adolescenți care au nevoie să învețe cum să eficientizeze comunicarea și relaționarea cu aceștia;
 • Persoane care prin natura meseriei interacționează cu copii și doresc să dezvolte relații armonioase cu ei.

 

 

BENEFICII

 • Programul achiziționat ONLINE în format video sau audio poate fi parcurs în ritmul propriu, atunci când timpul îți permite
 • Ai acces la el pe viață
 • Este probat, cu rezultate sigure, dacă urmezi pașii exact conform celor prezentate
 • Dacă preferi să îl parcurgi împreună cu trainerul, ai ocazia să te înscrii AICI
 • Primești o mulțime de resurse: prezentare PPT cu toate capitolele, cărți scanate, fișe de lucru, chestionare de aplicat, alte materiale utile
 • Dacă ești părinte, descoperi cum poți avea succes în relația cu copiii tăi, cum poți avansa rapid la rangul de “părinte-specialist”!
 • Dacă natura meseriei tale presupune lucrul cu copii, îți îmbunătățești repertoriul de tehnici și informații utile în lucrul cu micii beneficiari!

 

Investește în tine – aceasta este cea mai bună investiție pe care o poți face și toate celelalte vin ca bonus!