Pachet cursuri video: Consiliere copii și Parenting

Pachet cursuri video: Consiliere copii și Parenting

PACHET CURSURI VIDEO:
CONSILIERE COPII ȘI PARENTING

Acest Pachet cursuri Dependențe, care cuprinde:

1. Curs video Consilierea copiilor

2. Curs video Parenting,

este un program intensiv ONLINE, care poate fi achiziționat în format VIDEO (care are incluse și înregistrările audio) sau în format exclusiv AUDIO. 

Achiziționând Pachetul de cursuri, beneficiezi de o reducere considerabilă. Ai un PACHET COMPLET – PROGRAM INTENSIV CONSILIEREA COPIILOR ȘI PARENTING,  care durează 8 ore și 30 minute, la numai 350 RON, în loc de 450 RON!

 

Pentru cei dornici să participe la un astfel de curs împreună cu trainerul, în format videoconferință live, există posibilitatea de a participa la cursul care se susține cu o regularitate de o dată la aproximativ două luni. Cursul conține două module și durează în total 8 ore. Te poți înscrie pentru cursul în format videoconferință, cu psihoterapeut Elena Cozma AICI.

Cuprins pachet:

CURS NR.1:  CONSILIEREA COPIILOR. Informații detaliate AICI.

CURS NR.2: PARENTING. Informații detaliate AICI.

 

 

TRAINER curs video CONSILIEREA COPIILOR:

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut principal cu drept de liberă practică. Experiența ca psihoterapeut, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personală și cursuri de practică psihologică. Despre trainer: AICI.

 

PENTRU CINE ESTE CURSUL

  • Părinți, bunici, bone, persoane care au în grijă copii sau se ocupă de educația lor;
  • Profesori, educatori, învățători, asistenți sociali, psihopedagogi, consilieri psihologici și școlari, persoane care lucrează cu copii și adolescenți care au nevoie să învețe cum să eficientizeze comunicarea și relaționarea cu aceștia;
  • Persoane care prin natura meseriei interacționează cu copii și doresc să dezvolte relații armonioase cu ei.

 

 

BENEFICII

  • Programul achiziționat ONLINE în format video sau audio poate fi parcurs în ritmul propriu, atunci când timpul îți permite
  • Ai acces la el pe viață
  • Este probat, cu rezultate sigure, dacă urmezi pașii exact conform celor prezentate
  • Dacă preferi să îl parcurgi împreună cu trainerul, ai ocazia să te înscrii AICI
  • Primești o mulțime de resurse: prezentare PPT cu toate capitolele, cărți scanate, fișe de lucru, chestionare de aplicat, alte materiale utile
  • Dacă ești părinte, descoperi cum poți avea succes în relația cu copiii tăi, cum poți avansa rapid la rangul de “părinte-specialist”!
  • Dacă natura meseriei tale presupune lucrul cu copii, îți îmbunătățești repertoriul de tehnici și informații utile în lucrul cu micii beneficiari!

 

Investește în tine – aceasta este cea mai bună investiție pe care o poți face și toate celelalte vin ca bonus!