Oamenii se tot intreaba: care este secretul succesului?

Oamenii se tot intreaba: care este secretul succesului?

6 sugestii valoroase

1 AI INCREDERRE IN TINE. Cine vrei sa fii? Nu ce vrei, ci cine vrei? Ce te face fericit pe TINE? Indiferent care este parerea celorlalti despre ce te face pe tine fericit, cauta adanc in sufeltul tau si descopera cine esti tu, ce te face fericit si ai incredere in tine.

2 REGULILE. Sunt prea multe  reguli in viata pentru orice, incalca-le pe unele. Nu pe cele legale. Dar, ca sa fii original si sa reusesti ceva, nu o poti face daca esti foarte ascultator, deci think outside the box. Care  mai e sensul vietii daca vrei sa fii placut de toata lumea si sa eviti problemele mereu? Incalca cateva reguli si vezi unde ajungi.

3 NU-TI FIE FRICA DE ESEC. Nu poti sa castigi mereu, dar sa nu iti fie frica sa iei decizii niciodata.

4 Nu ii asculta pe opozantii inraiti. Daca ti se spune ca lucrul respectiv nu a mai fost facut, bucura-te, poate vei fi primul care il va face. Asculta-te pe tine insuti si spune-ti, „BA DA, POT.”

5 Cel mai important:  MUNCESTE MULT. Fara munca, nu ai niciun castig. Din 24 de ore, 8 le dormi si iti raman 16. Ce faci cu ele? Distractie sau munca? Nu poti urca pe scara succesului cu mainile in buzunare.

6 Oricat ajungi de departe, nu uita SA DAI CEVA INAPOI comunitatii tale. Sa ajuti oamenii iti va aduce satisfactii mai mari decat orice altceva.

Autor: Specialist Centrul CONFIDENT, Ana Mitran – trainer si consilier pentru dezvoltare personala

Sursa de inspiratie: speech motivational, Arnold SchwarzeneggerLasă un răspuns