FORMATOR – curs de specializare postuniversitară, ONLINE

Curs FORMATOR - acreditat ANC - online
 • aprilie 13 - mai 22, 2024
 • 09:00 - 17:00
 • ONLINE
 • 0756.310.661

FORMATOR – curs ONLINE de specializare profesională cod COR 242401

Curs intensiv și complet, devii TRAINER profesioinist cu recunoaștere în UE

Tarif special doar pentru CURSUL ONLINE!!!

Acest curs FORMATOR – acreditat MEN / MMSS – online, va fi susținut în sistem de videoconferință și transmis online-live prin intermediul platformei zoom.us. Ce ai de făcut este să dai click pe link-ul primit după ce efectuezi plata și te vei conecta cu trainerul și cu ceilalți participanți.

Astfel:

–  vei putea urmări prezentarea cursului și imaginile din sala de curs în timp real

–  formatorul îți poate răspunde live la întrebări

–  vei putea interacționa la nivel de grup, subgrup sau individual cu ceilalți participanți

– suportul de curs și fișele de lucru (după caz) vor fi transmise în format .pdf fiecărui cursant, înainte de începerea evenimentului.

Mai mult decât atât, pentru că participi la curs în varianta online, vei putea să:

– participi gratuit la o sesiunea ulterioară a cursului – confirmare prealabilă cu organizatorul, în funcție de locurile disponibile din lunile viitoare

– să accesezi înregistrările cursului pe durata desfăşurării acestuia (fără posibilitatea descărcării)

– să beneficiezi de un tarif special pentru cursul nostru de Coaching – acreditat ANC – detalii aici

– adițional, vei primi un voucher în valoare de 100 RON * pentru oricare dintre cursurile CONFIDENT BUSINESS TRAINING sau ale CENTRULUI CONFIDENT.

* Voucherul nu poate fi folosit la un curs care deja are tariful cu reducere și nu se poate cumula cu altă reducere sau voucher.

Cui se adresează cursul FORMATOR (TRAINER):

 • Celor care vizează o carieră ca trainerfacilitator sau formator profesionist
 • Managerilorantreprenorilor și team liderilor care conduc deja echipe (mai mult sau mai puțin performante…)
 • Specialiștilor care oferă consultanță, coaching sau mentoring și doresc să își lărgească orizontul profesional, să își îmbunătățească performanțele, abilitățile de comunicare, de interacțiune și îndrumare a grupurilor / echipelor
 • Profesioniștilor care activează în domeniul formării profesionaleprofesorilorînvățătoriloreducatorilor, din departamentele de resurse umanelectorilor interni ai organizațiilor reprezentanți ai autorităților publice locale, membrilor ONG care doresc o alternativă în carieră și care sunt interesați să transmită eficient și avizat, din experiența dobândită în mediul în care activează.
 • Antrenorilor sportivi, personal trainer-ilor, tuturor celor care vor să dobândească cunoștințe în domeniul predării, evaluării activității de formare și susținerii cu profesionalism a cursurilortraining-urilor sau workshop-urilor

Ce este nevoie să știi dinainte, dacă te decizi să alegi acest curs?

Dacă ești pe cale să te decizi dacă dorești să urmezi cursul la CENTRUL CONFIDENT, este nevoie să fii informat că este indicat să vii odihnit. Vor fi zile intensive, solicitante, dar și rezultatele vor fi pe măsură. Noi nu promitem succesul, însă îți garantăm că vom face tot ce ține de noi pentru ca tu să fii mulțumit de ceea ce primești la curs.

Raportul optim calitate / timp / preț/ pentru cursul Formator:

Este posibil să nu ți se pară un curs ieftin, însă poți evalua și alte opțiuni și poți face o analiză a raportului calitate / preț / timp, iar la final vei putea trage o concluzie, dacă a meritat sau nu să te alături în programul CONFIDENT.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, click AICI.

CONFIDENT își propune să promoveze sănătatea mintală și emoțională a oamenilor contribuind eficient la imbunătațirea calității vieții lor.

cursuri / workshop-uri
Curs 20 credite CPR – PSIHOSOMATICĂ – ONLINE
 • martie 15, 2024
 • 09:00 to 19:00
 • ONLINE